Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat in de keuken maken:

Gat in de keuken maken

Er moet een gat in de muur gemaakt worden met een doorsnee van ongeveer 10 cm ten behoeve van de afvoer van het afzuigsysteem. De muur is een stenen muur en geen beton.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in de keuken maken uit heel Nederland:

Gat boren in buitengevel voor afvoerkanaal

Voor het afvoerkanaal van onze nieuwe keuken zou ik graag een gat willen laten maken in de buitengevel met doorsnede 150mm. Het gat moet van buiten naar binnen geboord worden en bevindt zich op ongeveer 4 meter hoogte.

Verbouwing van een appartement

Diverse werkzaamheden in een appartement. De oude badkamer (2.00 x 1.67 meter) moet compleet worden gerenoveerd. Al het oude sanitair er uit, deze wordt dan op nieuw betegeld en hier komt dan een nieuwe douchecel, wasbak en wastafel en wandradiator in. Er moet een deur worden geplaatst van de bad naar de slaapkamer. Een kleine verbouwing van de gangkasten. En in de keuken moet een gat worden geboord voor het aanleggen van de afzuigkap.

Freeswerk en boorwerk

Voor ons nieuwbouwhuis willen wij graag op 2 maart, gleuf-, boor- en freeswerk uit laten voeren, hieronder de omschrijving van de werkzaamheden. Zolder: · 2 of 4 gaten ter behoeve van muurdoos (U50), 2 x 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in kalkzandsteen. Slaapkamer: · 1 of 2 gaten ter behoeve van muurdoos (U50), 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in kalkzandsteen. · 2 gaten ter behoeve van muurdoos (U40), 2 x 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in gipsblok. Woonkamer: · 2 gaten ter behoeve van een muurdoos (U50), 2 x 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in kalkzandsteen. · Sleuf 1,25 meter (3 cm breed en 2,5 cm diep) in kalkzandsteen · Lichtpunt in plafond (Betonplaten) verplaatsen, 2 meter Keuken: · Gat ter behoeve van een afzuiger naar buiten, kalkzandsteen/baksteen Algemeen: · Het betreft een nieuwbouwhuis · Graag de prijs per gat in kalkzandsteen en gipsblok opgeven omdat nog niet duidelijk is hoeveel gaten er nodig zijn wegens het niet bekend zijn van gebruikte stopcontacten. · Afstanden zijn een schatting · Gleuven zijn voor flexibele PVC buis.

Bekabeling aan laten leggen

Ik wil een gat van de woonkamer naar de keuken en van de keuken naar de slaapkamer. Dit in verband met het aanleggen van een UTP kabel. Bij voorkeur met een pvc pijp in de muur van een kleine diameter. Het is gewapend beton en best wel dik ik denk zeker 15cm. Ik woon in een flat.

Koof maken en afzuigkap plaatsen

Huidige afzuigkap is recirculatie kap en deze willen we vervangen door een afzuigkap met afvoer naar buiten. Op dit moment is er in de keuken nog geen aansluiting voor deze oplossing en er zal dus een gat in de gevel gemaakt moeten worden. De koof die we om de nieuwe kap heen willen, moet ongeveer 1,5 meter overbruggen tussen gevel en afzuigkap.

Muur doorbreken tussen keuken en woonkamer

De muur van 3,17 meter breed en 2,60 meter hoog dient voor 60% doorgebroken worden tussen de keuken en de woonkamer. Hierbij hoeft links, rechts en boven de eerste 40 cm niet verwijderd te worden. In de dan ontstane poort dient een stalen U-profile aangebracht te worden zodat er een soort poort ontstaat, in linker en rechter bovenhoeken bij voorkeur een halfronde vorm. Daarnaast dient de keukendeur uit een zijmuur verwijderd te worden en het gat dat hierdoor ontstaat, dient dichtgemetseld en afgestuukt te worden.

Gat voor afzuigkap boren

Ik wil een gaat laten boren in mijn keuken muur t.b. v afzuigkap. De muur is van beton huis bouwjaar 1974 in Nijkerk. Graag wil ik weten wat dit voor mij kost. Ik hoor het graag Met vriendelijke groeten,

Tweedehands geiser installeren

Ik heb een voorlopige koopovereenkomst voor een gesloten geiser van Vaillant. Deze wordt geleverd zonder aan- en afvoerpijpen. De aansluitpunten in de keuken zijn vernieuwd en hij komt op anderhalve meter van het afvoerkanaal (rond gat in de buitenmuur) te hangen. Wat zouden de geraamde kosten hiervoor zijn?

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap

Wij willen graag weten of en wanneer u een gat kunt boren ten behoeve van het een keuken afzuigkap.

Gaskraan in de keuken verplaatsen

Onze elektrische kookplaat is overleden en nu willen wij weer terug naar gas. Hiervoor moet een leiding gelegd worden vanuit de meterkast die tegen de keuken aanzit (kwestie van gat boren denk ik) en een aansluiting gemaakt worden.

Partners

Partners van Casius