Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Nieuwegein of directe omgeving.

1656 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keukenftontjes vervangen Sie Matic keuken, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen, beschadigd keukenkastje repareren of vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Nieuwegein:

Keuken gereed maken voor plaatsing

Ik ga mijn keuken vervangen: De keuken is 3x3 groot, de huidige keuken moet verwijderd worden, tegels moeten worden weggehaald, stopcontacten moeten verplaatst worden en de muur moet gestuct worden

11 Keukens plaatsen

Voor een project in Nieuwegein zoeken wij keukenspecialisten voor de plaatsing van 11 keukens. Deze worden in 4 fases geplaatst (2-3-3-3).

Deuren en laden Eggersman keuken afstellen

De keuken heeft 8 kastdeuren en 10 lades van verschillende omvang. Het is een Eggersman-keuken en 14 jaar oud. Graag wil ik de deuren en laden opnieuw laten afstellen.

Keuken plaatsen

Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Verlichting, Ventilatie Wat is de oppervlakte van uw keuken? 4 Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken oude tegelwand moet eruit, nieuwe keuken is van ikea, blad is van Corian, inbouwoven, vaatwasser, afzuigkap, spotjes verlichting, 2 stopcontacten voor andere apparatuur, opnieuw tegelen, ook om het raam heen

Keukenkasje laten maken

Ik wil naast mijn keukenkastjes een extra keukenkastje laten maken waar een moterloze afzuigkap onder gemonteerd kan worden. Dit kastje zal 80 cm hoog, 60 cm breed en 30 cm diep moeten worden. De voorkeur gaat uit naar een wit kastje wat een past bij de keuken.

Gat boren door betonnen muur voor de afzuigkap

Graag een gat boren in de buitengevel voor de afzuigkap. Diameter 125 mm.

Gat in de keuken maken

Er moet een gat in de muur gemaakt worden met een doorsnee van ongeveer 10 cm ten behoeve van de afvoer van het afzuigsysteem. De muur is een stenen muur en geen beton.

Keuken verplaatsen naar garage

Ik heb drie (sub)opdrachten: 1. Wasmachine aansluiting (electriciteit, water en afvoer) verplaatsen 2. Deur verplaatsen plus scheiding wand (let op: in het midden van de wand wordt aquarium geplaatst, tussen onder en boven keukenkast) 3. Verplaatsen van de keuken naar garage: - a. Aansluiting nodige elektra - b. Aansluiting warm en koud water voor de keuken - c. Aansluiting van de water afvoer - d. Afzuigkap gat maken - e. Verplaatsen en aansluiten van de keuken

Vlakscherm afzuigkap vervangen

Bestaande afzuigkap vervangen. Maten c.a. breed cm, diep 26 cm en hoog 35 cm

Gat boren in spouwmuur voor de afzuigkap

Een gat in de buiten/spouwmuur ten behoeve van de afzuiginstallatie van de keuken, omstreeks week 29/30.

Infrezen van de spoelbak

Graag wil ik een inbouwspoelbak laten infrezen in mijn nieuwe werkblad. Het gaat om een vierkante bak. Het werkblad is massief.

Leveren en installeren tweedehands keramische kookplaat

Mijn keramische Atag kookplaat is meer dan 10 jaar oud; één van de pitten doet het niet meer. Ik zoek iemand die dat kan repareren (Atag zegt de onderdelen niet meer te hebben). Als dat niet kan dan wil ik graag een tweedehands of goedkope nieuwe kookplaat geïnstalleerd zien. Gaat om een plaat van 50 x 89 cm.

Vlakscherm afzuigkap laten plaatsen

Hierbij vraag ik een offerte voor het plaatsen van een vlakscherm afzuigkap type T4340TRES in een bestaand keukenkastje, inclusief het boren van een gat in de buitenmuur en montage van de afvoerslang naar buiten. De afstand van de afzuigkap naar buiten is ongeveer 150 centimeter.

Uitsparing voor een vlakbouw spoelbak laten maken

Ik wil een uitsparing laten zagen in mijn aanrechtblad (spaanplaat, Melamine hogedruklaminaat, versterkt polypropeen, folie) voor een vlakbouw spoelbak van ongeveer 55 x 53. Wil graag weten wat het gaat kosten

Hetal ES-70 carrouselkast in de keuken repareren

Carrousel kast keuken werk niet naar behoren deurtje valt uit de steun. En van de ander sluiten de deuren niet meer naar behoren en het draaisysteem werkt tevens ook niet meer optimaal.

Kookplaat vervangen en lade stellen

Een aantal jaren geleden heb ik een keuken gekocht. Aan deze keuken heb ik schade, welke bestaat uit een inductieplaat waarvan de glasplaat bekrast is en de linker module niet goed functioneert. Ik wil de inductieplaat dus laten vervangen voor een nieuwe. Verder functioneert een lade niet goed doordat deze iets schuin is gemonteerd. Ik wil graag weten wat het mij zal gaan kosten om dit te laten herstellen. Kunt u mij voorzien van een offerte?

Keuken van IKEA monteren

Keukenmontage van een IKEA keuken, de keuken is een kleine L opstelling van 4 kasten met koelkast/vriezer, vaatwasser, spoelbak en een eiland opstelling met kookplaat elektrisch. De voorbereidende werkzaamheden (elektra/wateraansluiting) zijn geregeld. Eventueel kan ik zelf mee helpen, ik heb ervaring met een keuken plaatsen, maar wil extra hulp in verband met het sneller plaatsen van de keuken. Eventueel moet er ook een koof gemaakt worden voor de afzuigkap. VANAF 10 MAART!

Aanrechtblad frezen

Wij hebben een hoekkeuken en willen in het nieuwe werkblad een hoek laten frezen. Het gaat puur om het freeswerk van een hoek. Het is een gelamineerd blad met waterkering. Ik ben benieuwd naar de kosten.

Complete keuken installeren

Ik wil graag weten wat het kost om een keuken te plaatsen.

Keuken met kookeiland leveren en plaatsen

Wij willen een keuken, in bijgevoegde Excel ziet u de afmetingen en de wensen. In grove lijnen gaat het om een hoogglans witte keuken + kookeiland met betonlook werkblad. Om het kookgedeelte aan de vaste wand komt waarschijnlijk een ombouw. Het kan zijn dat de 2 hoge kasten een houtlook krijgen. Plaatsing bij voorkeur eind maart. Ook bijgevoegd een aantal voorbeelden van wat we wel en niet mooi vinden.

Keukendeurtjes laten spuiten

Graag wil ik bij u een offerte opvragen voor het verwijderen van de folie van onze keukenkastjesdeuren en afdekplanken en het daarna spuiten in vanillegeel (MDF hout), zijdeglans. 2 kastjes 91x59,5 cm 2 kastjes met glazen inzet 71,5 x 59,5 cm 3 kastjes 58x59,5 cm 2 laden 13x59,5 cm 1 frontje (boven aanrechtkastje) 13x59,5 cm 1 vaatwasmachine paneel (volledig geïntegreerd) 71,5x59,5 cm 1 plank 2. 30x27 cm 1 plank 32,5x87 cm Ik dank u alvast bij voorbaat voor uw reactie.

Nieuwe keuken plaatsen

Ik wil graag een nieuwe keuken L-vorm ongeveer 4 x 4 meter groot laten plaatsen. Keuken koop ik zelf. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden/alles komt op dezelfde plek.

Kastje boven aanrecht maken

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een kastje kan maken voor boven het aanrecht. Het is een boekenplank, met 2 kubussen erboven en 1 eronder. De plank is 1.40 breed, 20 cm diep. De kubus links onder aan de plank is 20 cm hoog en 40 cm breed. De kubus er bovenop begint waar de onderste ophoudt en is 30 cm hoog en 25 cm breed. Dan is er nog een kubus aan de rechterkant van de plank, 30 cm breed en 20 cm hoog. Het geheel mag van MDF gemaakt en dan in de kleur wit.

Waterschade in de keuken repareren

Ik heb waterschade aan mijn keuken wegens het doorspuiten van de riolering door de gemeente, om de kosten vergoed te krijgen kunnen krijgen voor het laten herstellen heb ik een eerst een offerte nodig. De keuken is nu helemaal beschadigd. De laminaatvloer is beschadigd en de keukenkastjes zijn ook uitgevoerd. Kunt u mij hiermee helpen? Ik wil de klus graag laten uitvoeren, maar ik zou eerst graag wat advies willen over de mogelijkheden.

Bestaande Siematic keuken repareren

Door een kapotte waterleiding hebben wij waterschade gekregen aan een gedeelte van onze Siematic keuken uit 2007. De extra pech is dat de keuken vorig jaar november helemaal opnieuw is gespoten in wit hoogglans, keuken was bruin, en dus dient de keuken ook weer in deze kleur hoogglans te worden hersteld. Graag zou ik van u een prijsopgave ontvangen voor het herstellen van mijn Siematic keuken obv de volgende gegevens. Demontage: Demontage werkblad, graniet, inclusief demontage afvoer en kraanaansluiting Demontage 3 kasten inclusief het afvoeren hiervan Demontage dubbelstopcontact ivm brandschade door sluiting Demontage handgrepen deurpaneeltjes De volgende kasten dienen te worden vervangen Kasten 1x gootsteenkast inclusief deurpanelen afmeting Bxhxd 90 cm x 68 cm x 58 cm 1x onderkast incl. Deurtpaneel 60 cm x 68 cm x 58 cm Dit kastje dient te worden aangepast met een afschuining om zo te passen in de erker. 1x ladekast inclusief laden en ladenpanelen 80 cm x 68 cm x 58 cm Belangrijk! Het is een Siematic keuken en wil dan ook graag Siematic kasten en panelen aangeboden krijgen. Dus met het Siematic plankensysteem en de rubber dempingsstrippen aan de voorkant van de kasten. De deurpanelen dienen te worden gespoten in dezelfde kleurstelling en kwaliteit als de rest van de keuken. Dit kan evt. in overleg met de spuiter die het eerder heeft gedaan en anders een aanbieding via jullie verfspecialist? - Plaatsen en stellen van de gevraagde kasten waarbij de 60 cm kast dient te worden pas gemaakt in de beschikbare ruimte. - Montage van de liggers en lades - Monteren en afstellen van de deurpanelen - Montage van de handgrepen - Terugplaatsen van het aanrechtblad - Opnieuw kitten van het aanrechtblad - Aansluiten van keukenkraan en gootsteenafvoer - Vervangen dubbelstopkontakt De offerte zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij. Er zijn foto's beschikbaar.