Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad renoveren met beton cire:

Aanrechtblad renoveren met beton cire

Ik zoek een keukenspecialist die de twee werkbladen van mijn keuken kan vervangen. Het gaat om één blad van 300 cm breed en 60 cm diep en één blad van 160 cm breed en 70 cm diep. Verdere specificaties graag in onderling overleg.
Onze klant uit Mijdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad renoveren met beton cire uit heel Nederland:

Aanrechtblad met betonstuc renoveren

Wij willen ons huidige aanrechtblad van natuursteen laten renoveren dmv beton ciré. Het blad heeft een hoekopstelling en heeft diverse inkepingen en dieptes. Globaal is de maat 310 x 60 bij 140 x 70. Wie kan en wil dit?

Keuken renoveren

Ik wil graag een betonnen aanrechtblad op maat laten maken. Het betreft een L-vorm buitenmaat 120 cm x 360 cm x 63 mm diep en 4 cm hoog. Er moet enkel een uitsparing voor de kookplaat komen.

Aanrechtblad renoveren met beton ciré

Wij willen het aanrechtblad in onze bestaande keuken laten renoveren met een betonlook. De wasbak is verzonken en we weten niet of dat een probleem is. Mogelijk kan die vervangen worden. Afmetingen: 280 cm breed, 90 cm diep + een stuk 60 cm diep en 4 cm dik. Het blad is van watervast verlijmd multiplex met een kunststof topping. De metalen strip aan de voorzijde moet eraf gehaald worden. Er is een foto beschikbaar.

Houten aanrechtblad renoveren

Ik wil graag het houten aanrechtblad weer laten schuren en oliën. Er zitten nogal wat zwarte vlekken in. Het blad is circa 2.5 meter lang. Ik zou dus een afspraak willen hebben om offerte te laten maken.

Houten aanrechtblad renoveren

Ik wil een houten aanrechtblad opknappen, spoelbak en kraan vervangen.

Flatruimte renoveren

Mijn op leeftijd zijnde ouders gaan verhuizen. En in de nieuwe flat van 56 m2 moeten de nodige klussen verricht worden. Zoals: RVS Aanrechtblad vervangen door granieten blad. (verhuizen uit de oude woning) Alle wanden van de woning behangen met door ons uitgekozen behang. Gordijnen inkorten Wandkasten demonteren en monteren in de nieuwe woning Graag contact opnemen met:

Keuken renoveren

Het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met een wasbak (220x56 cm) en verwijderen van de oude. En het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met elektrische kookplaat (160x56 cm) en opbergruimte onder het aanrechtblad. Het goed afhangen van de oude gedateerde deurtjes in de bestaande keuken. Misschien wel vernieuwen.

Houten aanrechtblad laten renoveren

Wij hebben een houten aanrechtblad (ik denk van Ikea) welke een opknapbeurt kan gebruiken, ongeveer 400 cm x 61 cm waarin spoelbak en kookplaat zijn verwerkt. De naden tussen de houten delen moeten ook weer netjes worden gemaakt. Verder zitten er een aantal kringen in het hout door hete voorwerpen die erop hebben gestaan. Het blad is tot nu toe behandeld met olie. Graag zouden we een wat meer onderhoudsvriendelijke oplossing willen maar wat is mogelijk?

Aanrechtblad renoveren met betonciré

Wij willen graag het oude keukenblad laten verwijderen en een betonciré blad ervoor in de plaats. Het werkblad bevat een spoelbak en een kookplaat. De spoelbak is mogelijk aan vervanging toe. We willen graag een complete offerte wat het kost om het aanrechtblad te laten vervangen.

Aanrechtblad renoveren met beton cire

Bestaande hoek keuken nu voorzien van een terrazzo werkblad, afmetingen 275 x 80 bij 120 x 60 cm. We willen ter plekke over dit werkblad heen een nieuwe laag beton ciré laten aanbrengen. Het blad is in totaal circa 3 m2. Gaarne ontvangen we een offerte.

Partners

Partners van Casius