Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Mijdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Mijdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Mijdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Mijdrecht of directe omgeving.

240 klanten uit Mijdrecht bevelen een bij Casius in Mijdrecht aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Mijdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vervangen door tweedehands keuken, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, keuken plaatsen, alles klaarmaken voor levering nieuwe keuken, keuken gereed maken voor plaatsing, keuken voorbereiden en plaatsen, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad, keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Mijdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Mijdrecht:

Keuken demonteren en tegels verwijderen

In week 18 wordt de nieuwe keuken geplaatst en wil de oude keuken in week 17 laten demonteren. Inductie en keukenkraan blijven behouden, de vaatwasser blijft ook. Boven de keukenkastjes de koof verwijderen. Voor de rest kan alles weg en afgevoerd worden. Ook de tegels boven het aanrechtblad verwijderen. Het elektra , gas , en water wordt zelf verzorgd.

Aanrechtblad renoveren met beton cire

Ik zoek een keukenspecialist die de twee werkbladen van mijn keuken kan vervangen. Het gaat om één blad van 300 cm breed en 60 cm diep en één blad van 160 cm breed en 70 cm diep. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Demonteren oude keuken en nieuwe keuken plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor; 1. Oude keuken eruit slopen en afvoeren. Inclusief tegelwerk aan de muur. Oppervlakte is ongeveer 7.3 m2. 2. Het juist plaatsen/omleggen van elektra en water. Conform bijgevoegde tekeningen. Plus extra groep plaatsen in meterkast ter behoeve van magnetron. Vervanging van meterkast. 3. Omleggen verwarming van rechterhand naar ongeveer onder het raam. (Zie foto 1). 4. Ophalen nieuwe keuken. Bij keukenkampioen in Mijdrecht. Zie onderste foto's. Deze hoeft dus niet helemaal vanuit nul gemonteerd te worden. 5. Plaatsen keuken en aansluiten apparatuur. Hoge kasten rechterhand. Laag aanrecht linkerkant. 6. Het houten blad afzagen. Er is nog een ruimte van circa 30 cm over tussen aanrechtblad en muur. Hier graag een plank van maken en dit afwerken. De woning waar de keuken geplaatst wordt heeft bouwjaar 1998 Graag zien we een prijsopgave tegemoet en horen we wanneer dit zou uitkomen. Het liefst op de meest korte termijn. Indien mogelijk in de week van 9 juni.

Alle kitranden in een restaurant vervangen

In een restaurant alle kitrandjes verwijderen en opnieuw kitten: 3 wasbakken en 3 werkplekken. In totaal ongeveer 30 meter.

Scharnier van een inbouwkoelkast repareren

Van inbouwkoelkast Siemens is de bovenste scharnier stuk. Wit plastic onderdeel defect. Deur sluit hierdoor niet meer.

Keukenapparatuur repareren

Graag willen wij een prijsindicatie voor de volgende reparaties aan onze 10 jaar oude Siematic keuken. 1. Siemens ovendeur (HB48054) sluit niet helemaal goed meer en moet afgesteld worden. 2. Siemens ingebouwde vlakschermafzuiger (LI99030) maakt (te veel) lawaai en moet nagekeken worden. 3. Atag inductie plaat (HI9071 van 2 jaar oud) werkt bij 2 van de 5 warmte bronnen niet meer. Dit begon met een irritante piep in het memory gedeelte van de plaat. Graag horen wij of jullie dit kunnen maken en een indicatie van de kosten.

De bestaande keuken moet eruit gesloopt ...

De bestaande keuken moet eruit gesloopt worden. De nieuwe keuken heeft een paralel opstelling. Hij bestaat uit een aanrecht, gasstel, gootsteen en vaatwasser. De onderkasten zijn lades. Dit aanrecht is 2.40 m. lang. Erboven tegels en stucwerk en een afzuigschouw. Aan de overkant 3 hoge ladenkasten met een inbouw ijskast, een ladenkast met combi oven/magnetron (niet nieuw), en een servieskast. Nog extra planken naast de kasten tot een muur moeten nog uitgemeten worden. Of ik de vloer laat betegelen of een laminaatvloer in de kamer laat doorlopen weet ik nog niet.

graag contact, tekeningen zijn ...

graag contact, tekeningen zijn beschikbaar...