Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Leusden of directe omgeving.

601 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen + stucen wanden, een houten schuifpui repareren, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, tweedehands keuken laten plaatsen, voorbereiding plaatsing nieuwe keuken, keukenontwerper gezocht voor advies indeling nieuwe keuken, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, bevestiging keukenventilator, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Leusden:

Wrappen vervangen keukenombouw

Onze 12 jaar oude L-vormige hoogglans keuken is nog hartstikke naar ons zin. De ombouw heeft echter een plastic laagje dat afbladdert. Dit willen we graag laten wrappen of vervangen.

Keukenrenovatie

Delen van de keuken wil ik laten vervangen. Nieuw keukenblad met gootsteen Nieuwe achterwand nieuwe afzuigkap plaatsen koven en plinten spuiten/schilderen inbouw koelvrieskast vervangen

Wasbak in een houten aanrechtblad frezen

Ik wil mijn eigen wasbak in een nieuwe houten werkblad laten zetten / frezen, uiteraard op maat.

Houten aanrechtblad laten renoveren

Wij hebben een houten aanrechtblad (ik denk van Ikea) welke een opknapbeurt kan gebruiken, ongeveer 400 cm x 61 cm waarin spoelbak en kookplaat zijn verwerkt. De naden tussen de houten delen moeten ook weer netjes worden gemaakt. Verder zitten er een aantal kringen in het hout door hete voorwerpen die erop hebben gestaan. Het blad is tot nu toe behandeld met olie. Graag zouden we een wat meer onderhoudsvriendelijke oplossing willen maar wat is mogelijk?

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Ik wil een gat laten boren door mijn buitenmuur, voor de afvoer van een een afzuigkap. Een spouwmuur met aan de binnenzijde beton en de buitenkant bakstenen. Daarnaast moet de afzuigkap aangesloten worden op deze afvoer. Ik ontvang graag hiervoor een offerte. De keuken is inmiddels geplaatst in mijn nieuwbouw woning, maar ik moet nog een afvoer naar buiten toe.

Folie op keukenfrontjes herstellen of vervangen

De folie van 2 deurtjes en een paneeltje in mijn keuken laat los of is beschadigd. Ik wil dit graag even laten beoordelen en een reparatievoorstel ontvangen.

Keukenblok maken

Keukenblok maken en balk aan het plafond maken waar spotjes aan moeten. Ik heb bouwtekeningen, dus als ik jullie email adres heb kan ik deze emailen.

Bestaande keuken aanpassen

Aanpassen van een bestaande keuken uit 2003. Plaatsen extra kast 80 breed, 60 diep en 233 hoog. Deze kast moet greeploos worden, passen bij bestaande keuken (plint hoogte, hoogte deurtjes en indien mogelijk deuren in kleur spuiten) en moet aan een kant een uittrekbare voorraad kast zijn (30cm) en de rest met planken voor servies en dergelijke. Plaatsen twee metalen lades gebruik makend van twee bestaande afdekplaten boven 2 naast elkaar geplaatste ovens. Vervangen 8 cm dik kunststof blad door composiet of keramisch blad. Eventueel een moderner dun blad op draagblad. Twee muur planken of licht armaturen L & R naast de afzuigkap.

Kastdeuren opnieuw afhangen

Wij hebben een Amerikaanse koelkast gekocht en naar aanleiding daarvan de inbouwkoelkast verwijderd voor meer kastruimte. Alleen lukt het niet de deuren goed af te hangen. Het betreft twee kastdeuren. Op dit moment kunnen we die kasten niet gebruiken.

Keuken ophalen en plaatsen

Binnenkort krijg ik de sleutel van mijn koopwoning in Leusden. Ik heb in Amsterdam een showroomkeuken gekocht. Ik wil deze laten demonteren en naar mijn woning laten vervoeren. Daarna moet de keuken in mijn woning worden gemonteerd en aangesloten. Het betreft een kookeiland van 1.20 bij 2.40 meter, twee losse kasten van 120 cm breed x 250 cm hoog. Verder nog een keukendeel van 250 cm waarin een Boretti-oven van 120 cm wordt geplaatst. De exacte datum is nog niet bekend maar zal in de maand december zijn.

Keuken demonteren en afvoeren

Het demonteren en verwijderen van keuken in L-vorm: barblad, 5 bovenkasten, kookplaat,koelkast, spoelbak, carrouselkast en drie hoge kasten. Afdoppen gasleiding en waterleiding en afvoeren. Alsmede loskoppeling van de warmwater geiser. De korte zijde is 200 cm en de lange zijde 240 cm. De vaatwasser en oven moeten blijven.

Aanrechtblad vervangen

Het betreft het vervangen van het aanrechtblad van 2.56 meter. De spoelbak moet teruggeplaatst te worden, kraan aansluiten en alles afkitten.

Aanrechtblad op maat maken

Ik heb een ikea keuken gekocht en wil hier graag het aanrechtblad door een specialist op maat laten maken. Het betreft het SÄLJAN Werkblad, zwart mineraalpatroon. Het is een L-vormige keuken met een kookplaat en een spoelbak, voor de uitsparing. Graag ontvang ik een offerte.

Miele keukenscharnieren en afvalbak vervangen

Ik wil in een keukenkast (onder) nieuwe scharnieren en een nieuwe afvalbak laten plaatsen.

Deurtjes van carousselkast repareren

Onze carousselkast is nog prima in orde (het binnenwerk, draaisysteem,etc). Het enige wat stuk is is het ophangsysteem van de deurtjes. Graag komen we in contact met een vakman die dit ophangsysteem kan repareren.

Keramische inbouwkookplaat vervangen

Er is water gelekt uit de oude kraan op het aanrecht, mogelijk dat de kookplaat daarvan schade heeft opgelopen. Hij doet het soms nog wel, maar houdt er dan na een uur weer mee op. Moet nog wel een nieuwe plaat aanschaffen, mogelijk zit daar een levertijd aan vast. Weet dus nog niet met zekerheid wanneer de klus moet worden gedaan. Graag zou ik willen weten wat het kost als u langskomt om te kijken wat er gedaan moet worden en er eventueel onderdelen vernieuwd moeten worden of een nieuwe kookplaat te installeren.

Carousselkast in keuken repareren

Onze carousselkast is stuk; dat wil zeggen: het ophangsysteem van de deurtjes is stuk. Nog conceter: er is iets afgebroken waardoor de deurtjes niet meer goed kunnen worden opgehangen. Zou u mij kunnen laten weten of het mogelijk is dat het ophangsysteem wordt vervangen? Of is het per se noodzakelijk een geheel nieuwe carousselkast aan te schaffen?

Monteren van aanrechtbladen/kraan/kookplaat

Demonteren en monteren van aanrechtbladen. Installeren van spoelbak en waterkraan voor het raam. Kookplaat langs binnenmuur plaatsen. L vorm. 2.50 meter aan raam kant x 2.10 meter aan muurzijde. Eventueel nog een kort stukje aan de andere kant (U vorm). Materiaal kopen we zelf.

Keuken montage

Ik heb bij Ikea een keuken besteld.Het montage bedrijf dat aangesteld wordt door Ikea vraagt de hoofdprijs. Geen ingewikkelde keuken. Graag prijs voor montage ikea keuken. Het zijn ongeveer 11 onderkasten en 6 boven kasten inclusief apparartuur. De keukenvoorbereidingen zijn zo goed als klaar.

Nieuw aanrechtblad plaatsen

Het plaatsen van een nieuw aanrechtblad in de keuken Omschrijving : Het plaatsen van een nieuw aanrechtblad, er moeten 2 besparingen in komen, 1 voor de gootsteen en 1 voor een gaskookplaat. We hebben namelijk een losse koelkast en vriezer gekocht, en deze komen naast elkaar te staan. Het bestaande aanrechtblad dient verwijderd te worden en over de gehele lengte zou er dan een nieuw blad geplaatst moeten worden. Het aanrechtblad zullen wij zelf aanschaffen, betreft alleen plaatsen.

Keuken renoveren

Oude standaard keuken eruit halen. Gas, water en electra afsluiten, gaspitten, afwasmachine, kraan en afzuigkap weghalen. Tegels van achterwand eraf halen. En klaar maken voor aanleg nieuwe keuken. Leidingplan nieuwe keuken aanwezig. Gewenst eind week 43, do. 25-10-2012. In week 44 wordt nieuwe keuken geleverd + gemonteerd. Graag op deze dag gas, water, electra aansluiten, zodat keuken te gebruiken is. Later nieuwe tegelwand bij keuken plaatsen. Graag uw reactie en prijsopgave of langs komen!

Inbouwen vaatwasser

Verwijderen oude vaatwasser en inbouwen nieuwe vaatwasser. Vaatwasser komt 04/07/2012. Zo snel mogelijk!

Het vervangen van een keuknblad

Wij willen graag ons oude aanrechtblad laten vervangen. Er moet dus een nieuw blad op komen, en er moet een rond gat ingzaagd worden om er een kookplaat in te zetten en een gat voor het plaatsen van een gootsteen. Keukenblad hebben we niet gekocht, kan eventueel geleverd worden.

Gaskookplaat verwijderen en nieuwe plaatsen

In onze bestaande keuken van ongeveer 12 jaar oud moeten wij op zeer korte termijn onze kookplaat laten verwijderen en een nieuwe kookplaat moet weer geinstalleerd worden.

tweede hansd keuken moet worden voorzien ...

tweede hansd keuken moet worden voorzien van een nieuw aanrechtblad in hoekopstelling