Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor atag inductiekookplaat repareren:

Atag inductiekookplaat repareren

Het gaat om een kookplaat met 4 pitten en een wokbrander. De pit linksboven gaat nog wel aan maar verwarmt niet, de hoogte en de wekker is niet in te stellen. De pit rechtsboven gaat helemaal niet aan maar daar kan je wel de wekker in stellen. De andere functioneren in principe prima. Heel soms moet je ze wat langer in gedrukt houden.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor atag inductiekookplaat repareren uit heel Nederland:

Oude inductie kookplaat vervangen door een nieuwe

Wij hebben een ATAG inductiekookplaat en deze moet vervangen worden voor een Ikea inductiekookplaat

Inductiekookplaat aansluiten en perilex stopcontact aanleggen

Ik wil een ATAG inductiekookplaat laten aansluiten incl. de benodigde bedrading en Perilex stopcontact.

ATAG kookplaat vervangen

Ik heb een 5 pits, 90 cm brede, inductiekookplaat waar een pot op is gevallen. Typenummer is ATAG hi9071M waarbij de grote (boost) wok zone links zit. Wat zijn de kosten om deze glasplaat te vervangen?

Gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat

Bestaande gaskookplaat met 4 pitten en 5e pit voor een wok. Afmeting 75 cm bij 52 cm merk Atag. Inbouw in granieten blad. Materialen voor de vakman.

Atag inductiekookplaat laten repareren

Onze al meer dan 6 jaar goed functionerende inductie kookplaat is kapot. De beide rechter pitten knipperen wel maar als er een pan opgezet wordt geven zij geen warmte. Stroom eraf gehaald. Kreeg toen kort foutmelding F9. Wie weet wat het euvel kan zijn en wat gaat die reparatie kosten?

Glas in de kookplaat vervangen

Ik heb een Atag inductie kookplaat, typenummer HIT900UU/A04, serienummer OD2720JG, waarvan het glas gebarsten is. Graag zou ik het glas willen laten vervangen. Het betreft een vierpits inductiekookplaat, artikelnummer glasplaat.

Elektrische aansluiting voor een inductiekookplaat maken

Ik wil graag een ATAG HI6271E inductiekookplaat laten aansluiten. Op de plaats van de kookplaat zit nu een gaskookplaat met een eenvoudige stroomaansluiting voor de ontsteking. Er is dus geen perilex aansluiting en ook geen aparte kookgroep in de meterkast aanwezig. De positie van de kookplaat in de keuken is ongeveer 5 meter vanaf de meterkast in de garage. Er loopt dus al een elektrische leiding naar de meterkast.

Atag inductiekookplaat repareren

Ik heb een Atag inductiekookplaat type HI571A. De linker zone werkt niet meer. De lampen branden en knipperen wel. Stroom er al een paar afgehaald maar dat helpt niet.

ATAG kookplaat repareren

Rechterkant van inductiekookplaat Atag H17071M werkt af en toe wel en niet.

ATAG inductiekookplaat repareren

Alles functioneerde nog en ineens vloog de stroom eraf. Zou dus niet weten wat er aan de inductieplaat kaopt is gegaan.