Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor kvik keuken plaatsen:

Kvik keuken plaatsen

Ik wil graag een kvik keuken laten plaatsen. Daarbij gaat het om 3 meter aanrecht met daaronder 6 kastjes, waarvan 4 schuifladen. Aan de andere zijde worden 3 hoge kasten geplaatst: in totaal is dat samen 5 meter met de andere zijde er bij. Het gaat om het in elkaar zetten van het kastwerk (kvik) het plaatsen van het kastwerk, het plaatsen en aansluiten van de apparatuur, het aansluiten van water en gas en 2-3 weken na het plaatsen van het kastwerk, ook het plaatsen van het aanrechtblad. Al het groot materieel wordt verzorgd, inclusief de gasslang. Het kleine materiaal dient de plaatser te verzorgen. Plaatsing dient in de week van 12-16 februari te gebeuren.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kvik keuken plaatsen uit heel Nederland:

Kvik keuken plaatsen

Eind november willen wij onze kvik keuken laten plaatsen. Het gaat om voorgemonteerde kasten. Daarnaast ook apparatuur en blad die we bij de winkel besteld hebben. Het gaat om de montage van in totaal 3 onderkasten en 2 hoge kasten. Ook het blad moet worden gemonteerd (laminaat blad waarin ook uitsparing voor kookplaat gezaagd moet worden). Voorbereidend elektra en leidingwerk is in orde (installatietekening door kvik geleverd is nauwkeurig gevolgd). Spoelbak is al in blad verwerkt. Handgrepen hoeven niet gemonteerd te worden, keuken is greeploos (mano). Wat er moet gebeuren: - Plaatsen/monteren van kasten tegen muur(3 lage, 2 hoge). Het gaat om een rechte opstelling. - Apparatuur plaatsen en aansluiten; Koel/vriescombinatie (hoge kast) Oven (andere hoge kast) Vaatwasser (wasmachinekraan is aanwezig) Kookplaat (inductie) Afzuigkap (standaard wandschouw) - Werkblad (2,40 meter) monteren, uitsparing kookplaat zagen - Kraan monteren (Grohe Minta) en aansluiten spoelbak op afvoer - Plinten passend maken (vloer wordt later gelegd) - Passtukken op maat zagen en plaatsen - Afstellen van het geheel. Wij kijken niet op de milimeter maar zijn wel opzoek naar iemand met kennis van zaken die onze keuken netjes kan plaatsen. Evt. Kosten voor extra materiaal wordt door ons gedekt. Parkeerkosten worden ook vergoedt. Aangezien wij een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden verschaffen, verwachten wij een gedetailleerde offerte. Wij zijn er van overtuigd dat de voorbereidende werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Mocht dit in de praktijk niet zo blijken, nemen wij verantwoordelijkheid om problemen op te lossen.

Kvik keuken laten plaatsen

We willen een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. De keuken wordt waarschijnlijk in april geleverd, afhankelijk van de oplevering van ons nieuwbouwhuis. Elektra, afvoeren, waterleiding en gasleiding moeten verplaatst worden. De keuken heeft een parallelle opstelling met een totale lengte van ongeveer 7 meter. Hiervan zijn 3 kasten hoog. De keuken heeft geen bovenkasten, 5 apparaten (oven, gasfornuis, koel-vriescombi, vaatwasser, afzuigkap). Een leidingplan wordt nog opgemaakt.

Kvik keuken laten plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken plaatsen. Het is een Kvik keuken die moet worden voor gemonteerd, gas/electra/water worden gedaan half December waarna de keuken moet worden gemonteerd. Het betreft vier hoge kasten en een keuken eiland. Indien relevant bespreken we ook de aanleg van een vloerverwarming en vloerbetegeling.

Keukenkastdeurtjes multiplex maken

Voor mijn uit KVIK-kastjes opgebouwde keuken wil ik 18mm multiplex deurtjes laten maken. 7 kastdeurtjes, 1 ladefrontje, 1 koelkastdeur (vast), 1 vaatwasserpaneel. Blum-scharnieren aanwezig (standaard). Klus: panelen op maat zagen, hoekjes iets afronden en scharnieren plaatsen (is een speciale Blum-mal of -boor voor nodig). Levering materiaal in overleg.

Onze nieuwbouwwoning wordt 1e kwartaal ...

Onze nieuwbouwwoning wordt 1e kwartaal 2008 opgeleverd. Hierin willen we een Kvik keuken plaatsen. Ook de apparatuur wordt nieuw aangeschaft, bevattende: afzuiger, combi-oven, vaatwasser, gaskookplaat, koelvriescombinatie. De keuken bestaat uit 2 delen: 3m laag, 1.8m kasten. Graag lichten we dit toe per e-mail voor een offerte.