Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Houten of directe omgeving.

926 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken verplaatsen/verbouwen, afzuigkap vervangen en kookeiland + kastjes plaatsen, voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken, demontage keuken, keuken Siematic renoveren, keukendeuren strippen en opnieuw bekleden, afzuigkap installeren, verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra, verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra, keukenmuur betegelen en hard stenen keukenblad zagen, in Siematic keuken de Quooker vervangen door nieuwe kokendwater kraan, nieuwe keuken plaatsen op andere plek, wrappen vervangen keukenombouw, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, keukenblok uitbreiden i.v.m. elektrisch koken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Houten:

Keuken leiding en elektra klaarmaken voor nieuwe keuken

Ik zoek iemand voor het voorbereiden van het plaatsen van een keuken. Mogelijk verplaatsen waterleiding en aanleggen elektra. Daarnaast graag hulp bij het maken van een koof voor de afzuigkap. De bouwtekeningen zijn al in ons bezit zodat de vakman weet wat moet worden verlegd.

Aansluitingen keuken verplaatsen en gereed maken voor inductie koken

Aangezien ik een nieuwe keuken laat plaatsen dienen er een aantal werkzaamheden uitgevoerd te worden namelijk: - verplaatsen aansluiting warm en koud water naar voor het raam (ca 4m verplaatsen) - verplaatsen waterafvoer door de vloer en aansluiten in de kruipruimte (ca 4m verplaatsen) - verplaatsen van een dubbel wcd boven het aanrecht - verwijderen van een dubbel wcd boven het aanrecht - plaatsen van een dubbel wcd onder het aanrecht aan de raamzijde (vaatwasser en quooker) - plaatsen van een perilex aansluiting voor inductiekookplaat - plaatsen van een nieuwe groep in de meterkast voor de perilex aansluiting - Aftoppen gasleiding Er zijn tekeningen beschikbaar van de nieuwe keuken waar alle utilities op genoemd zijn.

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

In week 32 word onze nieuwe keuken geplaatst. Hiervoor moeten echter werkzaamheden gedaan worden. - oude keuken verwijderen - Leidingen verleggen aan hand van leidingplan - stroompunten verplaatsen - 2 nieuwe groepen aanmaken voor inductieplaat - Tegels van de muren verwijderen en de muren stucken. De keuken is ongeveer 2 x 3 meter Graag zou ik een kosten schatting zien hiervoor. Eventueel verwijderen van de keuken kunnen we ook zelf mocht het anders niet binnen het budget passen. Bijgevoegd is het bovenaanzicht van de nieuwe keuken met maten.

Aanrechtblad aanpassen

Betreft vervangen van de spoelbak, granieten aanrechtblad aanpassen/frezen en nieuwe spoelbak plaatsen. Tevens de kraan overzetten. Koop zelf de spoelbak die dan aangepast dient te worden. 17 juli krijg ik de sleutel en dan het liefst uitvoeren tussen 17 en 20 juli.

Gat in composiet aanrechtblad groter zagen

We willen een nieuwe, grotere gaskookplaat, 90 cm, installeren. Daartoe moet het gat in het composiet kookeiland groter gemaakt worden. Het gat is nu 750 mm x 490 mm. Het gat moet 850 mm x 490 mm worden. Dus 100 mm wijder, 50 mm aan iedere kant. Graag willen we ook een kleine opvulling/reparatie van het composiet bij de gootsteen. We kijken ernaar uit om uw offerte zo spoedig mogelijk te mogen ontvangen.

Oude keuken demonteren en slopen

Voor de 23ste januari dient de oude L-keuken verwijderd te worden. Er is een gedeelte van 2 meter en een deel van 3 meter. Het betreft onder- en bovenkastjes, een magnetron, kookplaat en afzuigkap. De vaatwasser dient ook verwijderd te worden maar zal worden hergebruikt in de nieuwe keuken. Het puin dient te worden afgevoerd.

Beschadigd keukendeurtje repareren

Ik wil graag dat mijn drie keukendeurtjes worden gerepareerd. Van twee bladert de verf af. De ander heeft beschadigingen.

Gat boren en afzuiging monteren

Gaat om nieuwbouwproject in Houten Castellum (Gat boren en afzuiging monteren).

Bosch carrouselkast in de keuken repareren

Mijn Bosch-keuken is ongeveer 18 jaar oud. Het gaat om de carrousel kast in de BOSCH-keuken repareren. De stang van het draaiplateau is uit de sponning.

Afgebroken scharnier in de keuken vervangen

Ik wil graag het deurtje van een bovenkastje laten repareren. Deze is afgebroken. Het gaat om een Siematic keuken. Het is een apart systeem, waarbij je in het midden het handvat naar je toe moet trekken en waarbij de deur dan invouwt en en naar boven openschuift. Het is een dubbele kast, waarvan het ene deurtje dus is afgebroken. Het andere deurtje zou ik graag laten afstellen, omdat het nu niet goed afgesteld is en vanzelf dichtvalt.

Scharnieren van de koelkast afstellen of vervangen

De scharnieren van de koelkast (buitendeur) moeten gesteld of vervangen worden (waarschijnlijk het laatste)

Monteren van een motorloze afzuigkap

Graag opgave montagekosten motorloze afzuigkap ter vervanging van mijn huidige motorloze afzuigkap.

Tweedehands keuken plaatsen

Ik wil mijn 2de verdieping verhuren. Keuken gekocht op Marktplaats. Ligt gedemonteerd op de 2de verdieping. Moet in elkaar gezet worden en geplaatst. Sommige kastjes zijn uit hun fatsoen en moeten met beugels of iets dergelijks weer stevig gemaakt worden. Aanrechtblad (hout) moet wat ingekort worden. Sommige kasten moeten worden opgehangen. Plinten, afdek-of afwerkplaten, alles is aanwezig, weliswaar wat oud. Er zit een combikast bij waar koelkast en oven in gaat. Kookplaat, afzuiger, aanrechtblad met dubbele spoelbak met kraan, verlichting boven aanrechtblad (?). Kortom verouderd, maar compleet. Afvoer naar buiten door dak voor de afzuiger is aanwezig, afvoer voor de spoelbakken ook, gas, warm-en koudwaterleidingen ook aanwezig, moet wel allemaal aangesloten worden op de te plaatsen keuken.

Oven repareren

Wij hebben een Bauknecht inbouw oven, type ESN 5460, waarvan wij het vermoeden hebben dat het verwarmingselement onder kapot is. De oven is 12 jaar oud en wij zouden die graag gerepareerd hebben.

Nieuwe koel-/vriescombinatie plaatsen

Wij willen overgaan tot een nieuwe koel/vries combinatie in de keuken. De oude inbouw koelkast moet eruit. De nieuw koel/vrieskast is groter dan de huidige oude koelkast, maar zou er net tussen passen. Er moet een bovenkast deurtje ingekort worden, waarbij een scharnier verplaatst moet worden en een stuk afwerking aan de zijkant moet worden verwijderd, zodat de nieuwe kast erin geschoven kan worden.

Folie verwijderen en keuken spuiten

Het folie op de keukendeurtjes en lades laat los. Graag wil ik dit laten verwijderen en alles schilderen. Het gaat om 16 deurtjes en laden met diverse afmetingen. Graag maak ik ene afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Keukenblad vervangen

Door waterschade is tot nu toe het keukenblad op zolder gaan golven. Deze willen wij laten vervangen/repareren. Mogelijk nog meer schade door water alleen dat is nog niet zichtbaar. Graag willen wij een offerte laten maken en opsturen/laten zien aan de verzekering. Bij akkoord willen wij de werkzaamheden door u laten doen.

Warm waterleiding van ketel naar keuken aanleggen

Momenteel is de warmwaterkraan in onze keuken aangesloten op een boiler. Deze is nu echter al voor de tweede keer defect. We willen daarom eventueel weer verwarmd water vanuit onze CV ketel op zolder. Oorspronkelijk was er gewoon warm water verwarmd door de ketel dus zal er slechts een leiding vanaf die afgesloten leiding naar onze kraan moeten komen. De doorvoer door vloe is er ook nog. Het is een afstand van ongeveer 3 meter.

Keuken monteren zonder apparatuur

In mijn keuken van 3,60 meter lang wil ik graag de keukenkastjes laten plaatsen en het licht laten aansluiten. De apparatuur en het loodgieterswerk zal ik zelf verzorgen.

Keukenbladen op maat zagen en monteren

Ik wil graag dat een vakman voor mij het nieuwe keukenblad op maat maakt en plaatst. Het gaat om 2 keukenbladen van de IKEA, spaanplaat, voor een L-vormige keuken. Daarnaast moet een wasbak en kookplaat erin gezet worden (beide hangend op het keukenblad, dus niet erin gefreesd). Als bijlage een foto van de oude situatie van de keuken en een tekening van het appartement. U ziet de nieuwe situatie van de keuken in de tekening. Voor de klus zal de nieuwe situatie van de keuken klaar zijn, behalve dus het blad en de was en kookplaat.

Pelgrim Novecento oven repareren

1) De ovendeur sluit niet meer (bij het bijna dicht gaan van de deur is er geen veerdruk meer merkbaar). 2) Bij het uitdraaien van de temperatuurknop oven ontstaat kortsluiting, waardoor aardlekschakelaar uit slaat. typenummer: TBF9020RVS, serienummer: 1651300

Recirculatiekap ombouwen

Ik wil mijn Boretti eilandrecirculatiekap ombouwen zodat deze direct naar buiten afvoert. De werkzaamheden zij als volgt: kap aanpassen, gat boren in gemetselde spouwmuur, kanaal aanbrengen tussen de kap en de muur. Het geheel netjes afwerken, zowel het gat, van rooster voorzien, als de afvoerpijp , van een koof voorzien.

Keukenblad op maat zagen

Uitsparing voor geintegreerde spoelbak, spoelbak plaatsen uitsparing voor kraan uitsparing voor kookplaat

Aanrechtblad en enkele kasten vervangen

Door een lekkende kraan is het meubel waar de koelkast zich in bevond gaan opzetten en scheef gaan trekken. Tevens is het aanrechtblad op gaan zetten. Wij willen dit graag weer hersteld hebben. Betreft verzekeringswerk. Er zal even gekeken moeten worden of dit niet volledig hersteld moet gaan worden. Graag zie ik dus even iemand langskomen.

Geleider in keukenlade is kapot

De rails van de siematic keuken bordenlade, 90 cm breed, schuift niet meer en het achterkantje zit ook niet goed.