Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hoogland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Hoogland heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Hoogland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Hoogland of directe omgeving.

236 klanten uit Hoogland bevelen een bij Casius in Hoogland aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoogland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: plaatsen keuken, keuken verwijderen en leidingen van gas en water afdoppen, keuken gereed maken voor plaatsing, keukenkastjes en aanrechtblad laten wrappen of schilderen, keuken laten wrappen of spuiten, keuken afbreken en afvoeren, neuwe keuken plaatsen een aansluiten, inbouw afzuigkap, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en elektriciteit), gat boren voor ventilatie unit, plaatsen Quooker in de keuken, herstelwerkzaamheden keuken, gasfornuis naar inductie ombouwen, vaatwasser installeren en leiding trekken, vervangen keukenkastjes onder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Hoogland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hoogland:

Inbouw afzuigkap

Ik heb geen grote klus maar kan het zelf niet. Heb een inbouw afzuigkap gekocht en deze moet tussen de twee kastjes gemonteerd worden. De oude afzuigkap kan ik zelf verwijderen. Kunt u mij svp een opgave doen van de kosten om deze afzuigkap te monteren? (Misschien een uur tarief). Dank en groeten, Wim Bergen, de Klapmuts 28 in Hoogland. Email Wim.bergen@kpnmail

Keuken monteren

Ik wil een complete, standaard keuken laten plaatsen. De vakman hoeft vooraf niets te verwijderen of te slopen.

Carrouselkast repareren en deurtjes vervangen

De carrousel draait niet meer alles hangt scheef ik alle vele malen de kastdeurtjes lopen stellen maar dat is nu niet meer mogelijk. We willen de carrousel vervangen en ook eventueel de deuren.

Keukenplint aanpassen en plaatsen

Een keukenplint van circa 4 meter iets smaller zagen, de hoogte is niet meer goed. De klemmen daarna er terug opzetten. En 4 keukenplintjes van circa 1 meter plaatsen en zijwand van keukenblok plaatsen, die is op de juiste hoogte.

Carrouselkast repareren in de keuken

Onze keukenkast (carrousel) sluit niet meer. Dit zal waarschijnlijk de scharnier zijn. Wie heeft er tijd om dit kleine klusje op te lossen?

Achterwand + keukenblad met voor ...

Achterwand + keukenblad met voor gemonteerde spoelbak en uitsparing voor kookplaat en kraan.

De keuken wordt door de leverancier ...

De keuken wordt door de leverancier gemonteerd. Voordat de keuken kan worden geplaatst moet aan en afvoer voor de vaatwasser worden verplaatst, een extra elektra groep, en elektra voor de inbouwapparatuur worden aangemaakt, en een afvoer naar buiten voor de schouw. Na het plaatsen van de keuken is er nog tegelwerk te doen.

het plaatsten van een hoekaanrecht incl. ...

het plaatsten van een hoekaanrecht incl. gasstel gootsteen en kraan en enkel planken

De keuken moet verplaatst worden onder ...

De keuken moet verplaatst worden onder het raam. Het raamkozijn moet daardoor opgemetseld / vervangen worden. Tevens moeten er leidingen verlegd worden en de vloer betegeld.