Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor inbouwkoelkast, magnetron en oven vervangen:

Inbouwkoelkast, magnetron en oven vervangen

Ik wil een inbouwkoelkast (122 centimeter), een magnetron (45 centimeter) en een oven (60 centimeter) laten vervangen. Deze moeten er eerst uitgehaald worden, waarna de nieuwe apparaten erin gezet en aangesloten moeten worden. De nieuwe apparaten zijn aanwezig. De plank onder de oven is kapot en moet vervangen worden (plank aanwezig). Wellicht moet deze eruit gezaagd worden.
Onze klant uit Groenekan (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouwkoelkast, magnetron en oven vervangen uit heel Nederland:

Keuken (de)montage

Oude keuken demonteren en nieuwe keuken (reeds aanwezig) plaatsen. Vijf onderkasten, twee staande plafondkasten, inductiekookplaat, warmhoudplaat, vaatwasser, inbouwkoelkast, inbouwoven, inbouw magnetron, wasbak, kraan, twee bovenkastjes met inbouwverlichting + twee grote ladekasten die gesteld moeten worden. Geen gasaansluiting noodzakelijk. Extra zware groep en elektriciteitsaansluitingen zijn aanwezig. Geschatte tijdsduur klus 1½ dag. Keukenblad "op maat" verzorgen. Uitvoering z.s.m.

Keuken voorbereiden en plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een Ikea keuken. 1 L-vorm en 1 recht stuk. 17 kastjes, 3 werkbladen, 4 stuks apparatuur (magnetron, oven, gasfornuis en koelkast), gootsteen, kraan, stopcontacten en verlichting. Gas komt nu uit het plafond en loopt over de muur naar beneden voor het fornuis. Deze buis moet worden weggewerkt Watertoevoer voor de gootsteen is aanwezig. Wel willen we eventueel een stopcontact en een watertoevoer en -afvoer aanleggen ter voorbereiding van een vaatwasser. Een elektriciteitspunt voor de afzuigkap, de inbouwkoelkast, de oven en de magnetron moet worden aangelegd net als de elektriciteitspunten voor bij de hangkasten (3 stuks, waarvan 2 bij elkaar en 1 los. Dus eigenlijk 2 punten). Als deze voorbereiding is gedaan, dan dus de kasten plaatsen/ophangen, apparatuur plaatsen en alles aansluiten. De eerste offerte hiervoor is binnen en is E2524,- met 5 jaar installatie garantie. Toegevoegd alle tekeningen, maar er zijn een paar kleine wijzigingen die volgens mij niet of nauwelijks van invloed zijn op de offerte. Helaas kan ik op dit moment niet bij de allerlaatste tekening door een server storing.

Keuken plaatsen

I-vorm. Beschikbare breedte is 2.90 meter. Stoer uiterlijk. Betonnen aanrechtblad. Inbouwkoelkast. Elektrische kookplaat. 2 spelbakken, keramisch. Inbouw combi magnetron en oven.

Keukenrenovatie: keuken opknappen

Het betreft het opknappen van de keuken. Hier moet het volgende gebeuren: - keukenkast deuren opnieuw stellen; - wandplinten opnieuw vastzetten (+- 5 m); - deur van de inbouwkoelkast opnieuw stellen; - magnetron vervangen; - onderhoudsbeurt geiser, of indien nodig vervangen. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave via de mail.

Badkamer verbouwen, koelkast vervangen en magnetron inbouwen

Mijn inbouwkoelkast lijkt al een tijdje onbetrouwbaar en ik zou graag iemand hebben die dit voor mij kan nakijken en eventueel vervangen. De magnetron heb ik al vervangen, maar nog niet ingebouwd. Daarnaast wil ik in de badkamer van 2 bij 4 meter een aantal werkzaamheden uitvoeren. De wastafel dient te worden vervangen. Er dienen onder en naast de wastafel kasten te komen. Verder zullen er 3 wanden en de vloer opnieuw betegeld moeten worden. Het ligbad en het toilet zijn nog prima en hoeven niet te worden vervangen.

Keukenapparatuur vervangen

Keukenapparatuur vervangen: 1 inbouwkoelkast vervangen, in een keukenkast een combi-magnetron plaatsen en de keukenkraan vervangen.

Keukenapparatuur vervangen

Vervanging inbouwkoelkast van 102 cm hoog, vriezer en magnetron. Koelkast en vriezer zijn ingebouwd. Moet dus weer een deur voor geplaatst worden. Prijstechnisch interessante apparatuur aanbieden.

Keukenrenovatie

Het betreft het vernieuwen van de inbouwkoelkast, magnetron en de afzuigkap. De inbouwdiepvries dient te worden verwijderd en hier zouden wij graag een kast laten plaatsen. De vakman dient de appartuur leveren en monteren.

Inbouwkoelkast en magnetron vervangen

Vervangen Siemens inbouwkoelkast van 122 cm en een inbouw combi-magnetron door combi-stoomoven. Bestaande koelkast en magnetron verwijderen (niet afvoeren) en nieuwe inbouwkoelkast met deur-op-deur systeem en stoomoven plaatsen. Koelkast en stoomoven zijn al geleverd. Bij voorkeur op woensdag 9 mei in de middag.

Inbouw magnetron is defect, moet ...

Inbouw magnetron is defect, moet vervangen worden. Inbouwkoelkast is defect moet vervangen worden. Beide zitten in een inbouwkast. Zoeken een bedrijf die de inbouwapparaten er uit kan halen en de nieuwe apparaten kan plaatsen.