Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor uitbreiding van de bestaande keuken:

Uitbreiding van de bestaande keuken

De zijn onlangs verhuisd. De huidige keuken is waarschijnlijk van 2017. We hebben geen idee welk type keuken het is en willen graag dat iemand langskomt om te beoordelen wat voor soort type keuken het is, om daarna de keuken te verbouwen. We zouden er graag nog wat kasten bij hebben en een ombouw voor onze inbouwkoffiemachine en inbouwoven. Graag willen wij iemand hebben die bij ons thuis kan komen, om advies te geven.
Onze klant uit Doorn (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiding van de bestaande keuken uit heel Nederland:

Krachtstroom en uitbreiding groepenkast

Het aanleggen van krachtstroom voor keuken apparatuur De keuken ligt direct achter de meterkast aan de zelfde muur. Tevens moet de groepenkast ook worden uitgebreid. Hoeveel groepen is afhankelijk af het advies

Aanleg 2 groepen en perilex stopcontact tbv inductie plaat

Ik ben op zoek naar iemand voor de uitbreiding stoppen kast met 2 groepen + kabels trekken naar keuken en aanleg perilex stopcontact.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw van 2.6 × 6. Het liefst wordt dit een prefab. casco opgeleverd. Er is nog geen fundering, deze dus ook meenemen. Het gaat een uitbreiding van de woonkamer / keuken worden. Er zullen dus wel een en ander aan leidingen moeten worden verlegd.

Vervangen groepenkast

Vervangen groepenkast met uitbreiding voor inductieplaat keuken. Dus ook de groepen instellen voor de nieuwe kast. Er zijn al zonnepanelen aangesloten op bestaande groepenkast.

Uitbreiding ten behoeve van een inductiekookplaat

Binnenkort gaan we over op een inductiekookplaat. Hiervoor moet een uitbreiding komen en een kabel naar de keuken gelegd worden. Tevens wil ik advies of mijn huidige groepenkast modern genoeg is, om veilig te zijn. We hebben nog geen perilex stopcontact. Ik schat de afstand tussen de meterkast en de kookplaat ongeveer 6 meter. We hebben een kruipruimte. Krachtstroom wordt over ongeveer 10 weken aangelegd.

Aanleggen krachtstroom

Krachtstroom aanleggen in verband met uitbreiding keuken. Er moet daarnaast een derde groep aangelegd worden. We gaan van gas naar inductiekoken. Afstand van kookplaat naar meterkast wordt ongeveer 1,5 meter. er is een kruipruimte aanwezig.

Uitbreiden groepen ivm kookgroep

We willen een nieuwe keuken en daarbij overstappen naar inductie koken. Vandaar dus de uitbreiding met een kookgroep.

Vervangen van de meterkast en perilex stopcontact aanleggen

We gaan volgende week verhuizen en hebben al een nieuwe keuken met inductie kookplaat besteld. Naast inductieplaat hebben we een droger, wasmachine, waterkoker, vaatwasser, oven en combi magnetron. We willen de meterkast graag vervangen. Wij zaten te denken aan een 3-fase aansluiting met genoeg groepen (liever iets te ruim gerekend voor eventuele uitbreiding in de toekomst). We laten ons graag adviseren. Voorkeur datum: ergens in de week van 13 januari. Ik heb geen perilex stopcontact. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 3 meter, er staat een muur tussen. Er is een kruipruimte. Ik vraag mij af of de meterkast voor het plaatsen ven de keuken vervangen moet zijn. Mocht dit zo zijn dan moet het voor 13 januari gedaan zijn. Anders zou de meterkast erna vervangen kunnen worden.

Uitbreiding elektra voor inductie koken

Wij willen onze gaskookplaat gaan vervangen door een inductiekookplaat (7400 watt). Hiervoor hebben wij nodig: - Een fornuisgroep in de groepenkast - Leidingwerk naar de keuken - Een perilex stopcontact in de keuken

Uitbreiding meterkast ivm koken op electra en perilex

Meterkast in verband met elektrisch koken uitbreiden. Meterkast is een nieuw model, 1 groep extra. De afstand tussen meterkast en keuken is ongeveer 6 meter, er is ook nog geen perilex aansluiting aanwezig graag meenemen in de offerte. Is huurwoning en heb toestemming.