Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Doorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Doorn heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Doorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Doorn of directe omgeving.

152 klanten uit Doorn bevelen een bij Casius in Doorn aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Doorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, keuken renoveren, spoelbak infrezen in het aanrecht blad en aanrechtblad plaatsen, hardstenen keukenblad groter zagen ivm overstap gasplaat naar inductie, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, composiet aanrechtblad zagen, vervangen inductie kookplaat in composiet blad, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Doorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Doorn:

Uitbreiding van de bestaande keuken

De zijn onlangs verhuisd. De huidige keuken is waarschijnlijk van 2017. We hebben geen idee welk type keuken het is en willen graag dat iemand langskomt om te beoordelen wat voor soort type keuken het is, om daarna de keuken te verbouwen. We zouden er graag nog wat kasten bij hebben en een ombouw voor onze inbouwkoffiemachine en inbouwoven. Graag willen wij iemand hebben die bij ons thuis kan komen, om advies te geven.

(Ikea) aanrechtblad vervangen

Vanwege schade aan het aanrechtblad wil ik het aanrechtblad laten vervangen. Het betreft een ca. 3. 15 lange laminaat aanrechtblad van Ikea. Hierin moeten uitsparingen worden gemaakt voor wasbak en fornuis. De tegels achter het aanrecht zijn indertijd geplaatst na plaatsing van het aanrechtblad. Het betreft zowel het verwijderen van het oude aanrecht als het uitzagen en plaatsen van het nieuwe aanrechtblad

Aanrechtblad leveren

GAARNE PRIJS VOOR AANRECHTBLAD VOLGENS BIJGAANDE MATEN. DE GELE VLAKKEN ZIJN AANRECHTBLAD BLAD. HET BLAD IS 60 CM BREED GRAAG EEN PRIJS VOOR KUNSTSTOF (FORMICA), CORIAN EN DEKTON.

Gat in een aanrechtblad van composiet vergroten

Ik overweeg de gaskookplaat te vervangen door een inductiekookplaat. Het bestaande gat van 564 x 494 moet daarvoor ongeveer 150 mm langer worden. Ik ben benieuwd wat het uitzagen kost.

Keukenlade laten repareren

Rechterkeukenlade (leverancier onbekend) is uit het lood. Voorgrond zit los; lade sluit niet goed. Waarschijnlijk Niet te repareren.

Gat boren in een composiet aanrechtblad

Ik wil een garbage disposer (afvalvermaler) laten plaatsen in de wasbak in mijn keuken. Nu zit hier een vacuum-knop bij, voor de bediening van de vermaler. Voor het plaatsen van die knop moet er een gat worden geboord in mijn composiet aanrechtblad. Ik wil het werk graag binnen enkele weken laten uitvoeren. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Aanrechtblad vervangen

In onderling overleg aanschaffen van een aanrechtblad, waarna deze ook gemonteerd dient te worden. Er zitten twee hoeken in het aanrecht. Overleg over de materialen. Oude aanrechtblad verwijderen.

Praxis keuken plaatsen

In ons vakantiehuisje willen we het keukentje 3m lang af laten breken en twee meter verderop een Praxis keuken van 2.40m laten plaatsen/installeren. Dus ook verleggen leidingen. Wanneer geen gehoor graag antwoordapparaat inspreken, dan wordt er teruggebeld. Bij voorkeur begin mei, in de meivakantie.

Keuken installeren en oude afbreken

Wij willen huidige keukentje in vakantiehuisje laten afbreken en een Praxis Kult Select keuken 2 meter verderop laten plaatsen/installeren.

Nieuw aan te schaffen kunsstof ...

Nieuw aan te schaffen kunsstof hoekaanrecht plaatsten, wand 1: 240cm (blad 180cm) wand 2: 104cm (blad 104cm). Daaronder 2 onderkasten en een vrije ruimte om de koelkast en vaatwasser onder te schuiven. in het korte stuk van het aanrecht moet een uitsparing voor het gastel (koelkast, vaatwassen en gaskookplaat hebben we al) . In het lange deel een nog aan te schaffen spoelbak + kraan. De gas, water en afvoeraansluitingen hoeven niet verplaatst te worden. Afhankelijk van de kosten willen we ook nog 4 bovenkasten (hoog model) laten plaatsen