Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Bunschoten Spakenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Bunschoten Spakenburg heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Bunschoten Spakenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Bunschoten Spakenburg of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bunschoten Spakenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: een houten schuifpui repareren, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, keuken plaatsen, alles klaarmaken voor levering nieuwe keuken, tweedehands keuken laten plaatsen, keukenontwerper gezocht voor advies indeling nieuwe keuken, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, bevestiging keukenventilator, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Bunschoten Spakenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Bunschoten Spakenburg:

Composiet aanrechtblad zagen

Hallo! Ik ben op zoek naar een specialist die composiet aanrechtblad voor mijn keuken kan snijden (maak het smaller en snijd het gat voor de wasbak). Het aanrechtblad is 3 m lang bij 80 cm, er moet 10 cm eraf voor het gat voor de wasbak. Als ik het aanrechtblad naar de werkplaats moet brengen, is dat geen probleem.

Aanrechtblad met spoelbak plaatsen

Ik wil graag een nieuwe aanrechtblad met spoelbak en kraan laten monteren. Het blad is 1.58 meter lang en 58 cm diep.

Stopcontact in een composiet aanrechtblad boren

Ik wil graag 2 gaten laten boren in een composiet(steen) aanrechtblad, met een diameter van 105 millimeter, voor een twister stopcontact. Zo spoedig mogelijk: voor het eind van de maand moet het klaar zijn.

Keuken met voorgemonteerde kasten plaatsen

Het betreft het plaatsen van een rechte keuken met voor gemonteerde kasten van 2.75 meter lang en inclusief het aansluiten van de inbouwapparaten(koelkast,oven,gasfornuis,vaatwasser,afzuigkap,kraan)

Koelkastdeur repareren

Koelkastdeur wil niet meer sluiten, scharnier mogelijk defect graag contact voor reparatie ter plaatse. Kan ook foto's maken/sturen.

Keukenblok plaatsen

Nieuw keukenblok plaatsen van 2.40 m lang. Alleen plaatsen van het blok. Geen hangkastjes boven het keukenblok en ook geen afzuiger en geen fornuis en geen vaatwassser Uitsluitend een staande kast naast een aanrechtblad met een koud/warm water kraan.(loodgieter is aanwezig)en 2 kastjes met la.

ontwerp open keuken

ontwerp open keuken

Nieuwbouwwoning in Amersfoort/Vathorst; ...

Nieuwbouwwoning in Amersfoort/Vathorst; ivm plaatsing keuken dienen electrische leidingen in betonnen binnenmuur te worden verlegd/aangelegd, te weten * 1x inbouw perilex 2 fasen tbv electrisch koken * 1x inbouw wcd enkel/aarde tbv koelkast 81x inbouw wcd enkel/aarde tbv combi magnetron max 3500 W *mogelijk groep bijplaatsen