Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad met toebehoren vervangen:

Aanrechtblad met toebehoren vervangen

Ik wil het aanrechtblad van de hoekkeuken vernieuwen inclusief gaspitten, spoelbak (2 stuks of een grote en een kleine) en mengkraan. Dit alles in eenvoudige uitvoering. Blad van MDF of iets dergelijks.
Onze klant uit Breukelen (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad met toebehoren vervangen uit heel Nederland:

Nieuwe keuken in een bestaande keukenruimte plaatsen

Ik wil een bestaande keuken laten plaatsen. Dus ik zoek vakmensen die hierbij mee kunnen denken. Het gaat hier om een recht toe recht aan keuken waarbij de losse koel/vriescombinatie, kraan aan de ene kant op de bestaande plekken komen. Er wordt onder het blad wel een afwasmachine i.p.v. onderkast toegevoegd. Aan de andere kant zal de kookplaat en de wasmachine geplaatst worden. Er is daar een gasaansluiting aanwezig. De aansluiting voor de wasmachine wil ik voor het plaatsen van de keuken door een loodgieter (schoonzoon) laten maken zodat dit ook klaar is. Er komt o.a. een nieuw aanrechtblad en wasbak met toebehoren in. Hoe we de extra benodigdheden aanschaffen, zoals de nieuwe plinten enz., zal ik in overleg eventueel zelf kunnen halen. Deze keuken wil ik graag voor eind juni geplaatst hebben.

Plaatsen nieuwe keuken

Gaarne plaatsen van een L-keuken plm 2,6 meter muurzijde bij 2,5 meter vrij de kamer in. Plaatsen afzuigkap, inbouw vaatwasser, inbouwoven en fornuis. Bovenkasten, onderkasten en aanrechtblad. Keuken en toebehoren (op de oven na) zijn nieuw gekocht bij de keukenconcurrent. Leidingen liggen op de juiste plaats.

Het plaatsen van een nieuw aanrechtblad ...

Het plaatsen van een nieuw aanrechtblad met toebehoren. Met o.a. het uitzagen van de opening voor de spoelbak.