Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor vaatwasser installeren:

Vaatwasser installeren

Nieuwe vaatwasser installeren -oude verwijderen; totaal geintegreerd. Het is op de begane grond. de leverancier installeert niet vanwege corona. de oude machine is defect na 22 jaar - bosch shv4303/13. deze dient verwijderd te worden. de nieuwe machine staat klaar - bosch sbv46ix05n en dient geinstalleerd te worden. de oude machine is niet geplakt met purschuim, staat los in de nis. Het voorzetdeurtje dient overgezet te worden.
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaatwasser installeren uit heel Nederland:

Keuken en Badkamer opknappen en afwerken

In de keuken zijn de oude tegels al verwijderd. Graag de muren stucen en tegelwerk aanbrengen, vaatwasser goed installeren, lijstwerk aanbrengen zoals plinten en verdere afwerking. Badkamer: badkamervloer tegels verwijderen en nieuwe vloertegels leggen. Verder een kleine renovatie uitveoren; plafond vernieuwen, kapotte tegels vervangen, bovenste rij van alle wanden rondom tegelwerk met 1 rij hoger uitbreiden, installeren van nieuw badkamermeubel inclusief wastafel.

Vaatwasser en wasdroger installeren

Vaatwasser installeren Wasdroger aansluiten op afvoer

Vaatwasser installeren

Vaatwasser helemaal installeren. Er moet ook ruimte gemaakt worden in de keukenkast om de vaatwasser te plaatsen.

Installeren vaatwasser

Ik heb een vrijstaande vaatwasser gekocht en deze moet aangesloten worden

Vaatwasser installeren in de keuken

Wij willen een vaatwasser aan laten sluiten, in de keuken. We weten dat de waterafvoer en wateraansluiting in de spoelkast van het aanrecht blok zit. Deze leiding zal dus iets verlegd moeten worden. We weten ook dat we een aparte groep nodig hebben, er is ook nog geen stopcontact aanwezig. In de meterkast hiervoor. Onze vraag is wat de kosten hiervoor zouden zijn om de vaatwasser aan te kunnen sluiten.

Kookgroep en 3 fases realiseren voor inductiekookplaat

Wij zijn voornemens een inductie kookplaat (2F of 3F) te gaan installeren in plaats van de bestaande gasplaat. Daarvoor moet er eerst wat gebeuren in de groepenkast. De groepenkast is nu 1 fase en nagenoeg vol. De kast heeft een 3 fase hoofdschakelaar, een aardlekschakelaar met daarachter 3 groepen, 2 alamats en nog 2 groepen (een slaapkamer en de vaatwasser). Lijkt mij een uitbreidingskast meet een 3 fasen aardlekschakelaar en een kookgroep. Dan kunnen de 2 groepen zonder aardlekschakelaar verdeeld worden over de oude en de nieuwe aardlekschakelaar. Tot slot moet er een kabel/buis door de kruipruimte naar het kookeiland, deze zal ongeveer 3-4 meter zijn. Ik heb zelf elektrotechniek aan het MBO gedaan en kort installatiewerk gedaan. Nu kijk ik wat ik zelf zal doen een wat ik laat doen. Kunt u advies geven, inzicht in prijzen?

Vaatwasser installeren en leiding trekken

Ik heb een nieuwe vaatwasser gekocht maar nog geen aansluiting. Er zit nog geen kraan, er is wel een kleine aansluiting van water.

Aansluiting voor vaatwasser installeren

Ik wil een toevoer en afvoer voor mijn vaatwasser laten installeren

Diverse werkzaamheden nieuwe woning

Binnenkort nemen wij de intrek in een nieuwe woning aan de Platte Driedijk in Hoogvliet. Verdieping: 1. Herstellen van een losliggende vensterbank; 2. Vervanging dakbedekking (dakranden, eerste 80 cm.); 3. Repareren/vervangen stalen hekwerk en voorstel eventuele alternatieven; 4. Verwijderen vervuiling onder de daktegels. Begane grond: 1. Vervanging kunststof schroten/aftimmering in berging en badkamer door sauswerk; 2. Inkorten deur of plaatsen ventilatierooster in douche en meterkast t.b.v. verbetering van de ventilatie; 3. Vervangen douchebak en daarna terugplaatsen douchescherm, daarna tenminste 1-zijdig kitten; 4. Plaatsen van 3 extra groepen met 1 aardlekschakelaar in de groepenkast inclusief leidingwerk naar geaard stopcontact (vaatwasser, airco en wasdroger); 5. Vervanging van de bitumen dakbedekking; 6. Vervangen van de dakranden (eerste 80 cm vanaf de randen, betreft alleen het gedeelte boven de woonkamer) 7. Verbeteren bevestiging gevelbekleding (hout) boven de woonkamer; 8. Vervanging houten gevelbekleding aan de dakterraszijde; 9. Vervanging onderdorpels en een deel van de stijl (houtrot aantasting); 10. Aanbrengen van een co-melder in slaapkamer 1e verdieping; 11. Aanbrengen rookmelders entreehal en overloop; 12. Installeren ringbel of andere beveiliging t.b.v. voordeur. Wij verzoeken u offerte uit te brengen voor bovenstaande klussen, gespecificeerd naar item op de lijst.

Kokend waterkraan en energieverdeler installeren

Onze huidige keukenkraan lekt, dus we hebben een kokend waterkraan (Grohe Red Duo) aangeschaft incl. boiler. Er wordt aangeraden om ook een energieverdeler voor vaatwasser en boiler te installeren, dus deze schaffen we ook aan en mag gemonteerd worden. We willen dit graag zsm laten doen, want behalve dat de lekkende kraan niet fijn in gebruik is, hebben we ook wat schimmelvorming inmiddels op de muur. We ontvangen graag een offerte en daarbij een indicatie van wanneer de kraan gemonteerd kan worden.

Partners

Partners van Casius