Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Bilthoven of directe omgeving.

528 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, spoelbak rvs vervangen, keukenblad van beton, keuken laten wrappen, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, build kitchen cabinetry & island bench, kitchen renovation, andere fronten keukenkastjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Bilthoven:

Vaatwasser installeren

Nieuwe vaatwasser installeren -oude verwijderen; totaal geintegreerd. Het is op de begane grond. de leverancier installeert niet vanwege corona. de oude machine is defect na 22 jaar - bosch shv4303/13. deze dient verwijderd te worden. de nieuwe machine staat klaar - bosch sbv46ix05n en dient geinstalleerd te worden. de oude machine is niet geplakt met purschuim, staat los in de nis. Het voorzetdeurtje dient overgezet te worden.

Verwijderen van oude en installeren van nieuwe IKEA keuken

In een vakantiehuisje moet de bestaande keuken verwijderd worden (en bij voorkeur ook afgevoerd) en een nieuwe (eenvoudige) IKEA keuken geplaatst. De kastjes zetten we zelf wel in elkaar, maar er moeten hoogstwaarschijnlijk water- en elektriciteitsleidingen verplaatst worden. De wand bestaat uit schrootjes en de vloer loopt behoorlijk af naar één kant. Het gaat om een kleine eenvoudige keuken met vier keukenkastjes, een oven, gasplaat en wasbak. De koelkast is los, maar moet wel waterpas afgesteld worden. Het werkblad is op maat, maar de uitsparingen voor gas plaat en wasbak moeten nog uitgezaagd worden. Er is een boiler die in aanrechtkastje geplaatst moet worden.

Kraan en keukenblok aansluiten

Graag een offerte voor het aansluiten van een klein keukenblok en de muur weer dicht maken. Na waterschade hebben we deze moeten openen. Het keukenblok is ongeveer 1 meter. De waterleiding is een koperen leiding, die tot de grond net voorbij de bocht afgestopt is (op de lasnaad in de bocht zat de schade). Het keukenblok moet ik nog aanschaffen, mocht je die ook kunnen leveren (wel nieuw) zou dat helemaal mooi zijn. Achterwand is gewoon gipsplaat. Zie foto.

Werkblad in de keuken vervangen

Wij willen het aanrechtblad in onze keuken graag laten vervangen. Het gaat om een L-vorm van 150 en 130 cm. Er moet ook een dubbele spoelbak worden ingefreesd. We willen een kunststof blad in een donkere grijs/zwart gemêleerde uitvoering. Ik wil de klus hier graag even laten inmeten en ontvang daarna graag uw offerte. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor de levering van het blad.

Rottend aanrechtblad repareren of vervangen

Ons blankhouten aanrecht is bij de kraan gaan rotten. Daarom willen we om de kraan een stukje zwart hardstenen aanrecht laten plaatsen van 50 x 25 centimeter groot.

Spoelbak vervangen in een granieten aanrechtblad

Wij hebben een acryl spoelbak die verzonken ligt in een granieten aanrechtblad. De spoelbak heeft geen standaard maat, volgens mij. De bak is ongeveer 59 x 44 cm. De bak zou er dus uitgehaald moeten worden en dan vervangen moeten worden door een zelfde formaat (als dat te vinden is) of door een formaat dat net een paar centimeter groter is, In dat geval moet het aanrechtblad iets bijgezaagd worden.

Carrousel hoekkast afstellen

Deurtjes sluiten niet meer. Zaak van afstellen, geen schade

Renovatie van keukenkasten

Onze 15 keukenkasten/lades moeten voorzien worden van nieuwe deuren. De deuren zijn van MDF.

Keuken plaatsen

Het betreft het plaatsen van een keuken. Elektra en waterafvoer op dezelfde plaats als bestaande keuken. L -vormige plaatsing van 5 x 3.79 meter. De nieuwe keuken wordt 27 september geleverd. Eventueel het verwijderen van de oude keuken.

Keukendeurtjes laten spuiten

Mijn Simatic keuken heeft 21 deurtjes. Ik wil deze een andere kleur geven, laten spuiten. Er zijn ook een paar vaste zijdelen, aan beide zijden van de koelkast/vriezer en aan beide kanten van het fornuis. Ook is er een open deel waarvan alleen de voorkanten geschilderd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte voor bovenstaande werkzaamheden.

Pannencarrousel laten repareren

Onze pannencarrousel is ontzet doordat er iets klem kwam te zitten. Nu draait de deur niet meer (loopt vast) en de carrousel dus ook niet. Gaarne offerte voor reparatie.

Kapotte vaatwasser vervangen

Het betreft een kapotte inbouw vaatwasser demonteren en meteen een nieuwe leveren en plaatsen.

Carrouselkast keuken repareren

Ik wil mijn carrouselkast van mijn keuken laten vervangen. Deze is defect en al verwijderd, de kast zit in de hoek van mijn keuken verwerkt.

Deurtjes op een keukenkastje laten monteren

Graag offerte voor het monteren van deurtjes op een keukenkast. Wij hebben bij karwei een keukenkastje (merk Tara grenen wit) gekocht. De kast staat inmiddels in elkaar alleen de twee deurtjes krijgen we niet goed sluitend.

Kunststof keukenblad repareren

Ik heb een barst van ongeveer 20 cm in een wit kunststof keukenblad, dit wil ik graag gerepareerd hebben.

Whirlpool vaatwasser laten repareren

Whirlpool vaatwasser, adg jaar oud, storing met aanzetten alleen maar piepen.

Keuken ophogen

De keuken is nu op rolstoelhoogte. Deze wil ik graag laten ophogen. Het betreft boven- en onderkastjes. Het budget voor deze klus is max €1500,- en er is een foto beschikbaar.

Keuken ophogen / verhogen

Ik wil mijn keuken laten ophogen. De keuken is momenteel op rolstoelhoogte en moet opgehoogd worden naar een reguliere hoogte. Daarbij moeten de bovenkastjes verhangen worden en het aanrechtblad inclusief kookplaat opgehoogd. Eventueel ook aanpassen elektra. De gootsteen wil ik graag laten vervangen door een diepere bak en eventueel een nieuw aanrechtblad.

Keuken ophogen

Ik wil mijn keuken laten ophogen. Momenteel is deze te laag ( op rolstoelhoogte ). Het gaat om de keukenkastjes, aanrechtblas, ( evt electra?). graag zou ik ook een diepre speolbak willen hebben. Mijn budget is tussen de €1000,- en €1500,-

Hoekkeuken plaatsen

Ik wil een nieuwe hoekkeuken inclusieve apparatuur laten plaatsen (4 hangkasten, 6 onderkasten en 1 hoogkast). Ook plafond en muren verven en tegel vloer maken. Oude keuken verwijderen. Maten 3.1x2.4. Periode: oktober-november.

montage

Aanschaf + montage nieuwe ingebouwde afvalbak.

Uitvoering week 9: Slopen van huidige ...

Uitvoering week 9: Slopen van huidige keuken. Slopen van vloertegels en nieuwe vloer leggen ca. 6 m2 Stukje muur tegels slopen en gladstucken. Voorbereidingen treffen qua water en electra voor plaatsing van de nieuwe keuken, levering week 10.

Ik open in april 2008 een Kvik winkel in ...

Ik open in april 2008 een Kvik winkel in Utrecht. Kvik verkoopt keukens, badkamers en gaderobes. Zie www.kvik.nl Zoek samenwerking met deskundige zelfstandigen/bedrijven die keukens, badkamers en garderobes willen plaatsen, met name in de provincies Utrecht en Flevoland.

Ik wil graag in een bestaande keuken de ...

Ik wil graag in een bestaande keuken de huidige koelkast, vaatwasser en oven laten verwijderen. En nieuwe apparatuur laten aansluiten. De koelkast is volledig geintegreerd, vaatwasser gedeeltelijk en oven niet. Leidingen, electra etc is nog goed, is 7 jaar geleden aangelegd.

Plaatsen van keukenkastjes en overige ...

Plaatsen van keukenkastjes en overige werkzaamheden in de vorm van elektriciteit (Apparaten) en sanitair (Pijp-en fittingwerk)