Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat boren in keukenvloer:

Gat boren in keukenvloer

Ik wil een gat geboord hebben van tenminste 5,5 cm. en ten hoogste 6 cm in de keukenvloer van dik beton, onder het aanrechtblad in een bestaand keukenkastje. Locatie zo dicht mogelijk naar de muur. Kastje kan weggehaald worden, maar ruimte is beperkt. Huis is van 2005. Op de vloer liggen plavuizen. Zie foto. Doel is om via het gat een afvoerpijp van de wasbak naar de kruipruimte in aan te leggen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat boren in keukenvloer uit heel Nederland:

Gat boren in gevel voor afvoer warme lucht mobiele airco

We willen een mobiele airco plaatsen in een slaapkamer op de eerste verdieping. Hiervoor dient de slang naar buiten te gaan. Ten behoeve daarvan willen we een gat laten boren door de buitengevel. Alles is goed bereikbaar.

Gat boren voor de afvoer van een airco

Een gat in de muur voor airco slang

Gat boren buitenmuur 127mm tbv afzuigkap

Er moet een gat geboord worden door ijzer. De stenen zijn al doorboord. (zie foto)

Gat boren voor afzuigkap

Gat van 16 cm boren door buiten- en binnenmuur voor afzuigkap.

Renovatie van onze woning

Hierbij stuur ik u een beknopte toelichting op de gewenste verbouwing van mijn huis. Het gaat om de voorbereiding voor het plaatsen van een nieuwe keuken en het vervangen van de vloer in de badkamer en de WC. Ik zou de werkzaamheden graag uit laten voeren in grofweg de 2e helft van juni. Het gaat dus om 2 sub-projecten: 1. De voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken, dit gebeurt door een keukeninstallateur. Belangrijk hier is dat de keuken van de ene naar de andere kant van de voorkamer zal worden verplaatst. Onder andere moeten er hiervoor leidingen worden verlegd, moet er een stukje muur worden gesloopt, moet de groepenkast worden uitgebreid en moet er e.e.a. gestuct worden. Ik zal zelf de oude keuken slopen/afmonteren. De vloer zal van tevoren worden opengemaakt zodat er gemakkelijk toegang is tot de leidingen. 2. De vloer van de badkamer en de WC: tegels verwijderen, egaliseren en nieuwe vloer(tegels) leggen. Onderstaand in meer detail, bijgevoegd ook een aantal foto’s ter ondersteuning: 1 Aannemer > Keuken voorbereidingen (volledige zijde voorkamer, ca. 5m) A Slopen vitrinekast B Aanbrengen leidingen (gas, water, electra) C Afmonteren leidingen in keuken D Nieuw gat boren in de gevel voor afzuigkap (diameter 150mm) E Bestaand gat in gevel dichtmaken (diameter 150mm) F Electra uitbreiden t.b.v. verlichting keuken G Stucen wanden H Groepenkast uitbreiden 2 Aannemer Badkamer & WC A Oude vloer slopen ca. 7-8m2 B Vloer egaliseren ca. 7-8m2 C Nieuwe vloer leggen ca. 7-8m2 Ik verneem graag de uw indicatieve offerte (uren * prijs / materiaal), doorlooptijd en planning van de werkzaamheden, en zo mogelijk referenties van afgeronde projecten. Zie bijgevoegd bestand met opdrachtbeschrijving en foto's

Horeca afzuigkap en geurfilterkast installeren met afvoer naar boven

Voor een maaltijdbezorgdienst wil ik een afzuigkap en geurfilterkast laten plaatsen met afvoer naar buiten. - Afzuigkap (3m), schuin model - Geurfilterkast met motor - Boren van een gat naar buiten

Houtkachel plaatsen

Wij zouden graag een houtkachel willen plaatsen in onze woonkamer op de begane grond. Boven onze woonkamer is er een plat dak. Momenteel is er geen enkele aansluiting voor een houtkachel. Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een houtkachel inclusief gat boren etc?

Waterput slaan boren of pulsen in achtertuin

waterput van circa 7 mtr diep ,Een buisdoorsnede circa 90 a 100 mm Reeds een gat van 1,75 mtr diep van 1 bij 1 mtr Wat gaat het kosten om deze put te maken incl pijp sok etc

Gat boren voor afzuigkap

Ik wil graag een prijsopgave voor een gat van ongeveer 125 mm naar een gat voor een afzuigkap van 150 mm laten boren. Het liefst graag zo snel mogelijk!!

Muurdoorvoer voor de afzuigkap boren

T.b.v. de afzuigkap wil ik graag een gat laten boren door de buitenmuur om hierop een afvoerkanaal voor de afzuigkap op aan te sluiten. De afvoerbuis is 120 mm diameter.

Partners

Partners van Casius