Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok:

Plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok

Ik wil een koelkast ingebouwd hebben in een bestaande keuken op de plaats waar nu een kastje zit. Het is de bedoeling dat de keukenkasten hetzelfde blijven maar dat er een koelkast in gemonteerd wordt. Er is geen elektra aanwezig, dit zal ook gelegd moeten worden. Dus eerst situatie bekijken dan koelkast bestellen en inbouwen De afmetingen van het kastje zijn 116 x 60 voor de buitenkant dus 57 x 116 binnenkant
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok uit heel Nederland:

Deurkozijn in een dragende binnenmuur slaapkamer 1e etage en garage

Ik overweeg een kozijn met deur in een dragende muur tussen woning en aanpandige garage te laten plaatsen. Het idee is dat de vide op de garage als aparte kamer aan de 1e etage van de woning toegevoegd kan worden. De wand zelf lijkt uit grote blokken te bestaan. Zie foto's. Ik vermoed dat boven het kozijn een versteviging aangebracht moet worden. In dit gedeelte loopt een buis voor de verlichting in de garage. Zie foto vide. Deze koppel ik vooraf zelf af en leg dat later opnieuw zelf aan. Het gaat dus om levering en plaatsing van een (stel)kozijn met bovenlicht en opdekdeur met loopslot. Kleur RAL 9010. Belangrijk detail: in de slaapkamer/kantoor ligt een parketvloer. Die mag niet nat c.q. beschadigd worden. Aan de vloerzijde moet dus nauwkeurig gezaagd/gewerkt worden. Er is nog geen draagkracht berekening uitgevoerd.

Dakterras vervangen, stalen draagbalken plaatsen en composiet vlonders leggen

Wij willen onze vlonder planken en draagbalken van ons terras vernieuwen. Wij hebben nu hardhouten vlonder planken en steunbalken. Er is sprake van een zwevend dakterras boven op de eerste etage van onze open garage.  De dwarsliggende balken zijn van ongeveer (6,7 x 24,2 cm | 550 cm), zijn van hout en verbonden aan een stalen zijkant. De afstand tussen deze balken is 39-40 cm. De stalen zijkant is verbonden met het huis en aan de andere kant op twee betonnen pilaren. Deze houten dwarsliggende balken willen wij laten vervangen door IPE 180 stalen balken. Leveren jullie dit ook? Zo niet, dan willen wij dit via een externe partij bestellen en door jullie laten plaatsen. Bij de externe partij kunnen we deze laten voorzien van gaten als dit gewenst is. De lengte van het terras is 5 m, en de breedte is 5.5 m. Wij dachten er aan om composiet planken hierop te plaatsen in een antraciet kleur. Hebben jullie tevens planken in de volle lengte? Is het mogelijk om de planken bij een externe leverancier te bestellen en door jullie te laten plaatsen? Graag ontvangen we meer informatie over de mogelijkheden en een prijsindicatie en verwachte moment van levering en plaatsing. Van tevoren willen wij graag alles laten opmeten. Ik kan tevens foto's van het terras sturen. Ik hoor graag van u.

Metalen tuinhek plaatsen

Ik wil graag een metalen hekwerk, strak vormgegeven met rechte hoeken, geen rondingen of puntige bovenkant. Levering en plaatsing offreren. Bij voorkeur gecoat in zwart of antraciet. Het dient als afscheiding van een dubbele carport. De gewenste hoogte is 80 cm, de gewenste lengte 5.00 m. Als u extra foto's wilt hebben, kan ik die u toesturen.

Schutting plaatsen

Ik heb nog 2 delen van een Douglas schutting nodig met onderstrook beton. 2 palen en 1 deur. Ik ontvang graag een offerte voor de levering en de plaatsing.

Kruipluik maken

Voor een bedrijfspand met 34 units, zoeken we een partij die voor ons de levering en plaatsing kan doen. Afmetingen kruipluik ca 70 bij 60 cm.

Nieuwe walbeschoeiing

Verwijderen oude walbeschoeiing en leveren + plaatsen nieuwe walbeschoeiing over een lengte van 20 m en een gronddekking van 1.20m. Alternatief: levering materiaal (palen en schotten voorzien van folie) + plaatsing palen.

Bird blocker (of soortgelijks) plaatsen op het dak en al aanwezige nesten verwijderen

Er is ons verteld dat er vogels bezig zijn een nest onder onze zonnepanelen te maken. Hier willen we graag wat aan doen. Op internet zijn meerdere systemen te vinden: Wij hebben 15 zonnepanelen verdeelt over de twee helften van ons dak (Zie meegestuurde foto's). Graag zouden wij een offerte ontvangen voor levering en plaatsing van een oplossing. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen.

Stalen opdekkozijn plaatsen

Wij willen en extra deurkozijn tussen keuken en garage. Muur is 25 cm dik (spouwmuur met 2 x 10 cm kalkzandsteen). Complete offerte inclusief doorbraak, levering en plaatsing.

Leidingwerk klaarmaken voor plaatsing keuken

We krijgen een keuken en daarvoor moet de waterleiding, gasleiding en denk ook extra elektra worden aangelegd. De warm/koud water moet iets naar beneden, gas moet eventueel ingefreezd worden. 1 extra stopcontact, er komt ook een ledverlichting, hier is een outlet voor nodig. In de bijlage heb ik een foto van hoe de keuken er nu uitziet, maar we gaan de tegels nog wel weghalen. Ook in de bijlage het advies van de keuken leverancier. We hebben ook redelijk snel iemand nodig, levering keuken is laatste week november.

Dakramen plaatsen

Wij willen op zolder 1 dakraam laten plaatsen en afhankelijk van de prijs misschien zelfs 2. Het zouden dakramen moeten zijn die open kunnen in verband met de luchting van ons washok. Er zitten wel zonnepanelen op ons schuine dak, maar daaronder moet genoeg ruimte zijn voor een 'klein' raam. Graag een prijs voor de levering en plaatsing voor allereerst 1 raam, wellicht willen wij er meer.

Partners

Partners van Casius