Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Amersfoort of directe omgeving.

3309 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken leveren en plaatsen, keuken vervangen, waterschade rapport voor verzekering, gebruikte keuken plaatsen, renoveren keuken, diverse werkzaamheden, tegelvloer vervangen in keuken, keuken gereed maken voor plaatsing, uitbreiding van de bestaande keuken, keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken, keuken verbouwen, keuken verwijderen en muren stucen, plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok, tweedehands keuken laten plaatsen, verhuizen keuken en installeren op nieuw adres, vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Amersfoort:

Plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok

Ik wil een koelkast ingebouwd hebben in een bestaande keuken op de plaats waar nu een kastje zit. Het is de bedoeling dat de keukenkasten hetzelfde blijven maar dat er een koelkast in gemonteerd wordt. Er is geen elektra aanwezig, dit zal ook gelegd moeten worden. Dus eerst situatie bekijken dan koelkast bestellen en inbouwen De afmetingen van het kastje zijn 116 x 60 voor de buitenkant dus 57 x 116 binnenkant

Infrezen van de spoelbak voor vlakbouw

Ik heb een aanrechtblad van een harde houtsoort waarin een spoelbak ingefreesd moet worden. De spoelbak moet vlakbouw ingefreesd worden. Graag ontvang ik daar een offerte voor. Het betreft een enkele spoelbak.

Keukenlade repareren van een Siematic keuken

De voorkant van een lade (Siematic keuken) is kapot gegaan en moet hersteld worden.

Inbouwkoelkast ombouwen tot kast met planken

Wij hebben de inbouwkoelkast met daaronder een ingebouwde vriezer en we willen deze ruimte om laten bouwen naar een voorraadkast. Het koelkastdeel moet een voorraadkast worden met 2 of 3 legplanken, het vriezer deel wordt een kast met 1 plank. Nog een witte achterwand dient geplaatst te worden. We weten nog niet precies hoe of wat omdat de koelkast en vriezer er nog in zitten, zie de bijgevoegde foto. Graag willen we een vast prijsvoorstel, all-in (materialen, planken, scharnieren et cetera).

Granieten keukenblad aanpassen

Voor de keuken willen wij graag een oven laten inbouwen. Maar er moet eerst het keukenblad met gasstel (is verlaagd door de vorige bewoner) verhoogd worden. Keukenblad is van graniet.

Gaskookplaat aansluiten

Ik heb een Everglades gaskookplaat besteld (het betreft GEEN inbouw) en wil deze graag veilig door een deskundige aan laten sluiten.

Waterschade in keuken herstellen

Ik heb lekkage gehad op zolder (verwarming). Het water is langs een ventilatiekanaal naar beneden (de keuken) gesijpeld. Het water stond op het aanrecht en in de kastjes. De verzekering vraagt een prijsopgave van de waterschade. Kunt u voor mij een offerte maken om in de keuken achter de kastjes te kijken of er geen water meer aanwezig is? Boven de kastjes is een koof. Ook daar wil ik graag weten of er nog water in staat.

Aanrechtblad schuren en lakken

Ons houten aanrechtblad moet opgeknapt worden. Deze heeft veel beschadigingen. Graag laten wij het blad opnieuw schuren en lakken. Het blad is 2.50 lang en 61 cm diep en het zijstuk heeft dezelfde afmetingen.

Keukendeurtjes opnieuw met folie beplakken

Wij hebben sinds kort een nieuwe keuken laten plaatsen. Helaas is de kleur niet helemaal wat wij er van verwacht hadden (creme wit ipv spierwit). Vervangen van alle delen is een kostbare aangelegenheid, dus zijn wij op zoek naar een alternatief die er toch mooi uitziet. Hopelijk kunnen jullie ons hierbij helpen. Het gaat om een rechte keuken met een apart spoeleiland. De keuken is dus een maandje oud en heeft een hoogglans afwerking. Wij willen de keuken in een spierwitte kleur, hoogglans. Graag ook van hoogwaardig materiaal. Globale maten: Spoeleiland: L=185cm D=100cm H=95cm Rechte deel: L=330cm D=61cm H=95cm )2 brede kasten/ 238cm (onder en bovenkasten)

Keuken verbouwen en klaar maken voor de nieuwe keuken

De oude keuken verwijderen en afvoeren, elektra aanleggen, elektrogroepen bijplaatsen, muren (25-30 m2), 15 m2 vloertegels verwijderen en opnieuw tegelen, radiator verwijderen en de leiding afdoppen, afvoer en watertoevoer verplaatsen en koof maken voor afvoer afzuigkap. De nieuwe keuken wordt in week 38 geplaatst.

Gaskookplaat veilig aansluiten

Ik heb een kookplaat, de slang en koppelstukken, maar lukt ons niet om geen gas te laten ontsnappen. Ik wil dit graag door een professional laten doen. Hoor graag van u wat dit kost.

Technische tekening maken voor keuken

We hebben uiterlijk maandag of dinsdag een technische tekening nodig voor onze nieuwbouwwoning omdat we er met keukenleveranciers nog niet uit zijn gekomen. We hebben de indeling en apparatuur beschikbaar. Ben benieuwd of er iemand is die dit op zn korte termijn tegen ene kleine vergoeding gedaan kan krijgen. Uiterlijk 2 mei nodig.

Keukendeuren spuiten

We willen graag onze keukendeurtjes laten overspuiten. Het betreft de volgende afmetingen: 2 x 60 x 124 cm, 6 x 60 x 70 cm en 4 x 30 x 70 cm. Wat zijn de kosten hiervan? Het lijken houten/MDF deurtjes.

Keukenruimte voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij hebben een nieuwe keuken besteld en deze wordt hier over enkele dagen volledig ingemeten. We willen de ruimte laten voorbereiden voor de komst van de nieuwe keuken rond eind juli. Het gaat om het verwijderen van de keuken en tegels, afdoppen en afvoeren van een radiator en glad stuken van een muurtje van 280 x 180 cm. Het betreft een L-vormige keuken. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hiervoor begin juni of begin juli tijd hebben.

Keukenblad plaatsen en gasleiding naar beneden trekken

Ik heb een keukenblad die wil ik graag plaatsen in mijn keuken. Met inbouwapparatuur, gasstel en wasbak ook wil ik vragen of jullie de gaskraan naar beneden doen. Die zit nu boven het aanrechtblad.

Gasplaat met oven inbouwen

Wij willen een nieuwe gaskookplaat en een nieuwe oven laten plaatsen/inbouwen. Het oude materiaal er graag uithalen en het nieuwe plaatsen.

Koof met verlichting voor de afzuigkap maken

Op 26 april wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd zonder keuken. Wij willen voordat we er een keuken gaan plaatsen een koof met verlichting laten maken aan één wand met een lengte van 3,2 meter. In die koof moet het afvoerkanaal van de afzuigkap gaan lopen. Er is al een aansluitpunt voor de verlichting aanwezig. Er moet ook een gat in de buitenmuur worden gemaakt. Daarop willen we een bol rvs-rooster. We willen de koof mooi glad laten stuken en daarna de verlichting laten afmonteren. We ontvangen graag uw offerte.

Bestaande keuken aanpassen

Mijn huidige keukenblok is vrij simpel van opzet, ik wil deze uitbreiden met extra kasten en apparatuur, de eindsituatie moet als volgt zijn, combi-magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koel-vries (reeds in bezit) gas-kookplaat, gootsteen met kraan (hergebruik) en keukenblad. Dit alles dient een budget-oplossing te zijn omdat het een huurwoning betreft. Een deel van het leidingwerk is reeds aanwezig de rest dient aangelegd te worden.

Terrazzo aanrechtblad polijsten en behandelen met coating

Aanrechtblad doorsnee keuken (rijtjeshuis) polijsten en coaten.

Afzuigkap aan het plafond vervangen

De motor van onze afzuigkap is kapot gegaan. Nu willen we een nieuwe plaatsen. Breedte is 90 centimeter. We hebben gekeken naar een ATAG WS9211EM of een Siemens LC98BE542, maar deze lijken (net) niet te passen vanwege een te kleine hoogte. Zie foto's, de hoogte van boven naar de aluminium achterplaat is 61 centimeter. De huidige hoogte van het kooktoestel naar de afzuigkap is 70 centimeter. Kortom, de huidige moet weg, een nieuwe moet geplaatst worden. Graag op korte termijn.

Kvik keuken laten plaatsen

We willen een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. De keuken wordt waarschijnlijk in april geleverd, afhankelijk van de oplevering van ons nieuwbouwhuis. Elektra, afvoeren, waterleiding en gasleiding moeten verplaatst worden. De keuken heeft een parallelle opstelling met een totale lengte van ongeveer 7 meter. Hiervan zijn 3 kasten hoog. De keuken heeft geen bovenkasten, 5 apparaten (oven, gasfornuis, koel-vriescombi, vaatwasser, afzuigkap). Een leidingplan wordt nog opgemaakt.

Reparatie van een kunststof aanrechtblad

Keukenblad van kunststof, door kind op visite heeft een heet item opgelegd en is gaan blaren en eraf gevallen. Gaarne een offerte voor reparatie aan dit keukenblad. Is ongeveer 2 X 2 cm . Foto bijgevoegd.

Gat in granieten aanrechtblad boren

Wij zoeken iemand die rond 13 maart een gat kan boren in ons aanrechtblad. Hier komt een Quooker in. Het betreft een granieten werkblad.

Moderne woonkeuken maken

We willen graag in onze nieuwe woning een moderne woonkeuken waar lekker gekookt maar ook geleefd kan worden. Natafelen, borrelen, televisie kijken, etc. De keuken is op de 2e woonlaag met vide en is ongeveer 30 m2. Kookeiland met vaste kastenwand heeft de voorkeur. Vraag is wat de beste opstelling is. Combinatie hoogglans wit met hout of houtlook vinden wij erg mooi. Inbouwapparatuur: combitron en oven, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, afzuig unit integreren in verlaagd plafond en coocker. Plek voor 2 of meerdere barkrukken zou leuk zijn. Ruimte voor tafel met 4 eetstoelen heeft voorkeur. Tenzij eettafel slim geïntegreerd wordt met eiland. Tegelvloer wordt robuust 120 x 60 centimeter betonlook met aardse tinten.

Aanrechtblad vervangen in een bestaande keuken

Werkzaamheden: 1) Demontage oud aanrechtblad, spaanplaat met HPL toplaag; 1a) Optioneel: afvoeren oud aanrechtblad, graag als aparte post in offerte opnemen; 2) Montage nieuw aanrechtblad: 2 delen, 3 meter en 1.65 meter, eveneens spaanplaat met HPL toplaag; hoekverbinding reeds in fabriek voorbereid; uitsparingen voor spoelbak, opbouw, gasfornuis, opbouw, en kraan dienen nog gezaagd/geboord te worden; spoelbak, kraan en gasfornuis zijn na montage weer aan te sluiten; de muren staan niet 100% haaks op elkaar, een van de twee werkblad delen moet derhalve aan de achterzijde over de lengte van het blad nog op maat gezaagd worden. Tijdsplanning: Het nieuwe aanrechtblad wordt op 8 november geleverd. Uitvoering van de werkzaamheden zo snel mogelijk na 8 november. Graag voorstel voor datum van uitvoering in offerte opnemen.