Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Amersfoort of directe omgeving.

3298 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Amersfoort:

Gat boren in keukenvloer

Ik wil een gat geboord hebben van tenminste 5,5 cm. en ten hoogste 6 cm in de keukenvloer van dik beton, onder het aanrechtblad in een bestaand keukenkastje. Locatie zo dicht mogelijk naar de muur. Kastje kan weggehaald worden, maar ruimte is beperkt. Huis is van 2005. Op de vloer liggen plavuizen. Zie foto. Doel is om via het gat een afvoerpijp van de wasbak naar de kruipruimte in aan te leggen.

Plaatsen gaskookplaat

Ik heb een vrijstaande gaskookplaat, die echter al jaren bij mij op zolder ligt. Nou ga ik binnenkort verhuizen en wil ik m gaan gebruiken. Dus ik wil m goed gecheckt hebben dat ie veilig is (rubberslang nog goed etc) en ik wil hem aangesloten hebben.

Inbouwen van combi-oven

Onze 13 jaar oude AEG combi-magnetron is kapot gegaan en was 38 cm hoog. We hebben een nieuwe van 45 centimeter hoog gekocht die ingebouwd moet worden in de bestaande maar te kleine nis; extra ruimte kan worden verkregen door de lade onder de nis te verwijderen en de plank waarop de combi-oven stond naar beneden te brengen. Het frontje van de lade graag op maat zagen, afwerken met een nieuwe kantenband en vervolgens fixeren. De oude magnetron is reeds verwijderd.

Keuken klaarmaken voor plaatsing

Keuken demonteren keuken tegels achterwand en eventueel ook de keukenvloer tegels verwijderen. Klein stukje plafond waar keukenkastjes gezeten hebben glad maken.Extra groepen in de meterkast en een nieuwe radiator in de keuken.

Keuken verlagen

Ik wil mijn keuken laten verlagen in Amersfoort, hij is nu afgesteld op een hoogte voor iemand van 2 m. De keuken moet ongeveer 8-10 cm verlaagd worden. Ik zal zelf de apparatuur verwijderen en de kastdeuren demonteren. Het gaat dus enkel om demontage van het blad, kasten en het verlagen. Het is een dun composiet aanrechtblad, en er zal bij de wasbak iets verslepen moeten worden. Indien nodig kan er gekeken worden op afspraak, wij krijgen het huis echter pas op 20 december. Als er vragen zijn hoor ik het graag!

Plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok

Ik wil een koelkast ingebouwd hebben in een bestaande keuken op de plaats waar nu een kastje zit. Het is de bedoeling dat de keukenkasten hetzelfde blijven maar dat er een koelkast in gemonteerd wordt. Er is geen elektra aanwezig, dit zal ook gelegd moeten worden. Dus eerst situatie bekijken dan koelkast bestellen en inbouwen De afmetingen van het kastje zijn 116 x 60 voor de buitenkant dus 57 x 116 binnenkant

Infrezen van de spoelbak voor vlakbouw

Ik heb een aanrechtblad van een harde houtsoort waarin een spoelbak ingefreesd moet worden. De spoelbak moet vlakbouw ingefreesd worden. Graag ontvang ik daar een offerte voor. Het betreft een enkele spoelbak.

Keukenlade repareren van een Siematic keuken

De voorkant van een lade (Siematic keuken) is kapot gegaan en moet hersteld worden.

Inbouwkoelkast ombouwen tot kast met planken

Wij hebben de inbouwkoelkast met daaronder een ingebouwde vriezer en we willen deze ruimte om laten bouwen naar een voorraadkast. Het koelkastdeel moet een voorraadkast worden met 2 of 3 legplanken, het vriezer deel wordt een kast met 1 plank. Nog een witte achterwand dient geplaatst te worden. We weten nog niet precies hoe of wat omdat de koelkast en vriezer er nog in zitten, zie de bijgevoegde foto. Graag willen we een vast prijsvoorstel, all-in (materialen, planken, scharnieren et cetera).

Granieten keukenblad aanpassen

Voor de keuken willen wij graag een oven laten inbouwen. Maar er moet eerst het keukenblad met gasstel (is verlaagd door de vorige bewoner) verhoogd worden. Keukenblad is van graniet.

Gaskookplaat aansluiten

Ik heb een Everglades gaskookplaat besteld (het betreft GEEN inbouw) en wil deze graag veilig door een deskundige aan laten sluiten.

Waterschade in keuken herstellen

Ik heb lekkage gehad op zolder (verwarming). Het water is langs een ventilatiekanaal naar beneden (de keuken) gesijpeld. Het water stond op het aanrecht en in de kastjes. De verzekering vraagt een prijsopgave van de waterschade. Kunt u voor mij een offerte maken om in de keuken achter de kastjes te kijken of er geen water meer aanwezig is? Boven de kastjes is een koof. Ook daar wil ik graag weten of er nog water in staat.

Aanrechtblad schuren en lakken

Ons houten aanrechtblad moet opgeknapt worden. Deze heeft veel beschadigingen. Graag laten wij het blad opnieuw schuren en lakken. Het blad is 2.50 lang en 61 cm diep en het zijstuk heeft dezelfde afmetingen.

Keukendeurtjes opnieuw met folie beplakken

Wij hebben sinds kort een nieuwe keuken laten plaatsen. Helaas is de kleur niet helemaal wat wij er van verwacht hadden (creme wit ipv spierwit). Vervangen van alle delen is een kostbare aangelegenheid, dus zijn wij op zoek naar een alternatief die er toch mooi uitziet. Hopelijk kunnen jullie ons hierbij helpen. Het gaat om een rechte keuken met een apart spoeleiland. De keuken is dus een maandje oud en heeft een hoogglans afwerking. Wij willen de keuken in een spierwitte kleur, hoogglans. Graag ook van hoogwaardig materiaal. Globale maten: Spoeleiland: L=185cm D=100cm H=95cm Rechte deel: L=330cm D=61cm H=95cm )2 brede kasten/ 238cm (onder en bovenkasten)

Keuken verbouwen en klaar maken voor de nieuwe keuken

De oude keuken verwijderen en afvoeren, elektra aanleggen, elektrogroepen bijplaatsen, muren (25-30 m2), 15 m2 vloertegels verwijderen en opnieuw tegelen, radiator verwijderen en de leiding afdoppen, afvoer en watertoevoer verplaatsen en koof maken voor afvoer afzuigkap. De nieuwe keuken wordt in week 38 geplaatst.

Gaskookplaat veilig aansluiten

Ik heb een kookplaat, de slang en koppelstukken, maar lukt ons niet om geen gas te laten ontsnappen. Ik wil dit graag door een professional laten doen. Hoor graag van u wat dit kost.

Technische tekening maken voor keuken

We hebben uiterlijk maandag of dinsdag een technische tekening nodig voor onze nieuwbouwwoning omdat we er met keukenleveranciers nog niet uit zijn gekomen. We hebben de indeling en apparatuur beschikbaar. Ben benieuwd of er iemand is die dit op zn korte termijn tegen ene kleine vergoeding gedaan kan krijgen. Uiterlijk 2 mei nodig.

Keukendeuren spuiten

We willen graag onze keukendeurtjes laten overspuiten. Het betreft de volgende afmetingen: 2 x 60 x 124 cm, 6 x 60 x 70 cm en 4 x 30 x 70 cm. Wat zijn de kosten hiervan? Het lijken houten/MDF deurtjes.

Keukenruimte voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij hebben een nieuwe keuken besteld en deze wordt hier over enkele dagen volledig ingemeten. We willen de ruimte laten voorbereiden voor de komst van de nieuwe keuken rond eind juli. Het gaat om het verwijderen van de keuken en tegels, afdoppen en afvoeren van een radiator en glad stuken van een muurtje van 280 x 180 cm. Het betreft een L-vormige keuken. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hiervoor begin juni of begin juli tijd hebben.

Keukenblad plaatsen en gasleiding naar beneden trekken

Ik heb een keukenblad die wil ik graag plaatsen in mijn keuken. Met inbouwapparatuur, gasstel en wasbak ook wil ik vragen of jullie de gaskraan naar beneden doen. Die zit nu boven het aanrechtblad.

Gasplaat met oven inbouwen

Wij willen een nieuwe gaskookplaat en een nieuwe oven laten plaatsen/inbouwen. Het oude materiaal er graag uithalen en het nieuwe plaatsen.

Koof met verlichting voor de afzuigkap maken

Op 26 april wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd zonder keuken. Wij willen voordat we er een keuken gaan plaatsen een koof met verlichting laten maken aan één wand met een lengte van 3,2 meter. In die koof moet het afvoerkanaal van de afzuigkap gaan lopen. Er is al een aansluitpunt voor de verlichting aanwezig. Er moet ook een gat in de buitenmuur worden gemaakt. Daarop willen we een bol rvs-rooster. We willen de koof mooi glad laten stuken en daarna de verlichting laten afmonteren. We ontvangen graag uw offerte.

Bestaande keuken aanpassen

Mijn huidige keukenblok is vrij simpel van opzet, ik wil deze uitbreiden met extra kasten en apparatuur, de eindsituatie moet als volgt zijn, combi-magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koel-vries (reeds in bezit) gas-kookplaat, gootsteen met kraan (hergebruik) en keukenblad. Dit alles dient een budget-oplossing te zijn omdat het een huurwoning betreft. Een deel van het leidingwerk is reeds aanwezig de rest dient aangelegd te worden.

Terrazzo aanrechtblad polijsten en behandelen met coating

Aanrechtblad doorsnee keuken (rijtjeshuis) polijsten en coaten.

Afzuigkap aan het plafond vervangen

De motor van onze afzuigkap is kapot gegaan. Nu willen we een nieuwe plaatsen. Breedte is 90 centimeter. We hebben gekeken naar een ATAG WS9211EM of een Siemens LC98BE542, maar deze lijken (net) niet te passen vanwege een te kleine hoogte. Zie foto's, de hoogte van boven naar de aluminium achterplaat is 61 centimeter. De huidige hoogte van het kooktoestel naar de afzuigkap is 70 centimeter. Kortom, de huidige moet weg, een nieuwe moet geplaatst worden. Graag op korte termijn.