Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen keuken:

Plaatsen keuken

Ik wil een keuken laten monteren. Betreft complete keuken Maya van praxis. Het gaat maar om een klein stuk van 2,85 meter lang.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen keuken uit heel Nederland:

Close in boiler en keukenkraan vervangen

Voor in de keuken onder spoelbak het vervangen van een close in boiler en het vervangen van een keukenkraan. Close in boiler : Itho Daalderop Close in boiler 10 Ltr Keukenkraan : Grohe Eurosmart cosmopolitan met hoge uitloop Graag offerte voor het leveren en plaatsen hiervan.

Led spotjes laten plaatsen woonkamer, keuken, toilet en gang

Ik wil graag led spotjes laten plaatsen in het plafond van mijn woonkamer, keuken, toilet en gang. Ik wil ook dat de lichtbediening apart te bedienen is zodat ik elke ruimte apart kan belichten.

Elektrische boiler plaatsen

Graag laat ik een elektrische boiler van ik denk 10 liter, in mijn keukenkastje plaatsen. Heeft er ooit al een gezeten, maar met een verbouwing is deze weggehaald. Afstand naar verwarming te lang dus nu veel water verlies. De boiler is voor warm water in de keuken. In het keukenkastje zit een stopcontact voor de boiler. Ik heb een beneden woning.

Keuken achterwand

We laten in onze woning een nieuwe keuken plaatsen. Achterwand laten we opnieuw stucen, maar deze dient voor het plaatsen van de nieuwe keuken dus nog geverfd te worden. Het gaat om ongeveer 10m2 die we willen laten afspuiten met latex.

Verplaatsen stopcontacten plaatsing nieuwe keuken

Verplaatsen stopcontacten voor nieuw te plaatsen keuken. In de tekening is te zien wat de plannen zijn.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil graag de muur van de keuken en woonkamer eruit gesloopt hebben, de muur is 3.5 meter lang bij 2.60 meter hoog. Daarbij moet er een stalen balk constructie geplaatst worden. Ik heb hiervoor nog geen constructie tekening.

Chalet aansluiten op gas elektra en water

Op 8 april 2020 zal onze stacaravan van zijn plek gehaald worden en wordt er die dag een nieuwe chalet geplaatst. Dit chalet dient dan aangesloten worden op riool. Gasaansluiting op flessen gas, propaan zal gedaan moeten worden en de elektra dient aangesloten te worden op de meterkast van het chalet. Vraag 1; kunt u dit voor ons inplannen voor 8 april in de middag (vanaf bijv 14.00/15.00u) Indien mogelijk, hoeveel bedragen de kosten. Chalet heeft 1x toilet, 1x douche, 1x keuken wasbak en vaatwasser Gas op basis van flessengas Elektra 1 draad doorvoeren naar meter kast, mogelijk extra groep te plaatsen in verband met aansluiting van schuur We zien de reacties met belangstelling tegemoet

50 liter elektrische boiler plaatsen

Gaat om verwijderen gasgeiser uit keuken en plaatsen van elektrische 50 liter boiler (verticaal), met snoer naar stopcontact. Betreft alleen het plaatsen. Ik zorg zelf voor de boiler.

Elektrische close in boiler plaatsen

Betreft close-in boiler onder keuken spoelbak. Zit ruime kast onder die echter gedeeld wordt met afvalbak. Ruimte onder spoelbak is 55 cm hoog bij 25 cm. Maar achterin de keukenkast is nog meer ruimte. Staat naast vaatwasser waarmee groep gedeeld kan worden.

Wandtegels keuken

Ik zoek iemand die op zeer korte termijn tegels kan plaatsen in de keuken. De muur is behangklaar. Het gaat om ongeveer 3 tot 4 m2.

Partners

Partners van Casius