Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor hoek carrousel vernieuwen of repareren:

Hoek carrousel vernieuwen of repareren

Wij hebben een 15 jaar oude keuken en onze hoekcarroussel is stuk. Ik denk dat deze vervangen moet worden.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hoek carrousel vernieuwen of repareren uit heel Nederland:

Hoekcarrousel laten repareren

Wij hebben een hoek carrousel. De stelschroef onderop heeft geen grip meer. Misschien afgebroken of lam. Hierdoor vouwt het deurtje niet goed open.

Alno carrousel afstellen

We hebben een Alno keuken, geplaatst in 2005. In de hoek onder het aanrecht zit een carrousel draaikast. Het mechaniek is niet meer goed afgesteld, de deurtjes sluiten niet goed. Graag een offerte voor afstellen/reparatie.

Keuken slopen

Op 29 juni 2017 dienen de keuken te worden verwijderd: * Hoekkeuken van 2.50 meter bij 2.80 meter met koelkast, vaatwasser, kookplaat, oven en afzuigkap; * Bovenkasten, 2 x 60 cm breed en 3 x 20 cm breed; * Onderkasten, 1 onder spoelbak, carrousel in de hoek, 2 besteklades, 2 ladeblokken van 85 cm breed; * Wandtegels rond 2.38 m2 verwijderen, 1 laag. De vloer blijft liggen. Het betreft het afvoeren van afval, apparatuur en afdekken vloer en van woonruimte.

Carrouselkast afstellen/repareren

We hebben een Alno keuken, geplaatst in 2006. In de hoek onder het aanrecht zit een carrousel draaikast. Het mechaniek is niet meer goed afgesteld, de deurtjes sluiten niet goed. Graag een offerte voor afstellen/reparatie.

Muurhoek vergroten en overige keukenvoorbereidingen

Wij willen een L keuken laten plaatsen en nu stuiten wij op een uitdaging. De hoek waar het carrousel moet komen aan de onder en bovenzijde is 82 graden, deze moet 90 graden zijn en wel op de korte muur van de keuken waar dan ook 2 bovenkasten op geplaatst dient te worden. Daarnaast willen wij separaat weten wat de kosten zijn voor de keukenvoorbereidingen betreffende het water, gas en elektra. Er zijn tekeningen beschikbaar.

Keuken stellen en repareren

Onze hoek carrousel kast is kapot en het draaimechanisme zou vervangen moeten worden. Daarnaast zou ik de onderste plint graag vervangen en bevestigd hebben, de inbouw spotjes vervangen/repareren en deuren even goed stellen. Kortom even de boel weer netjes maken zodat we er weer even tegenaan kunnen.

Carrouselkast repareren of vervangen

We hebben twee Hetal carrousel kasten ( ES-70-D). Eén in de linker- en één in de rechter hoek. Het mechanisme van beide kasten heeft eigenlijk nooit goed gewerkt. De keuken is nu bijna 10 jaar oud. Svp een offerte voor de reparatie van beide kasten of voor de plaatsing van een goed werkend alternatief? De binnenmaten van de kasten: diepte 52, breedte 85, hoogte 87. Maten deurtjes: 86 x 32 centimeter en 86 x 34 centimeter.

Deuren van de koelkast en vriezer stellen

Het huis dat wij 1,5 jaar geleden gekocht hebben heeft een mooie keuken (merk Blum) van ca. 6 jaar oud. De deuren van de koelkast en vriezer hangen niet meer 'strak' waardoor vooral de vriezer niet perfect meer sluit, en de 2 deurtjes van de carrousel kast in de hoek lijken wat verzakt. Al met al voor jullie waarschijnlijk een kleine moeite om de deurtjes opnieuw af te stellen.

Carousselkast repareren

Wij hebben een keuken met in de hoek een draaicarrousel. De deurtjes van deze carrousel zitten los. Het systeem is los. Kan dit gerepareerd worden en wat zijn de kosten.

Carrouselkast repareren

Het zelfsluitende systeem van onze 6 jaar oude carrouselkast is kapot. De deurtjes blijven in de hoek hangen en staan open. We hebben zelf naar de oorzaak gezocht en denken dat het carrousel systeem kapot is. We hebben hier geen garantie meer op. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor deze reparatie.