Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor diverse reparaties keuken:

Diverse reparaties keuken

1) Bevestiging van keukendeur die uit zijwand is 'gesprongen' door tegen openstaande kast te lopen. Zijwand bij bevestiginspunt beschadigd. Deur nog intact maar moet opnieuw worden bevestigd 2. Loopwerp afvalemmers onderspoelbak achter deur verbogen en moet mogelijk worden vervangen 3. Herstel van gebarsten plint op zichtpunt in keuken 4. Draaiwerk carrouselkast nazien. 5. Deuren opnieuw afstellen.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse reparaties keuken uit heel Nederland:

Lekkage probleem verhelpen en herstel aan de muur

Ik wil graag een lekkage aan de muur in de keuken laten herstellen welke inmiddels is gestopt. De oorzaak is niet bekend, waarschijnlijk komt het van de badkamer vandaan. Graag laten we iemand kijken naar waar de lekkage vandaan zou kunnen komen en hoe dit opgelost kan worden. Daarna graag de herstel reparaties uitvoeren. de muur moet weer wit geschilderd worden. de muur is 5 x 2,5 meter, waar een glasmuur inzit van 4,5 x 2,5 meter.

Hele woning laten stuken

Ik wil het hele huis glad laten stuken ongeveer 150 m2, enkele reparaties o.a. twee schoorstenen die zijn verwijderd en daar zit nog roet op de muur. En het keuken/kamer plafond 35 m2.

Diverse stuc klussen uitvoeren

Netjes afwerken plafonds 2 slaapkamers en overloop. (gipsplaat ondergrond). (wit) Keuken en woonkamer plafond bijwerken of geheel. Sauzen (wit) of spuiten zodat reparaties en lijmresten niet meer zichtbaar zijn. Muren slaapkamer over het huidige grijze heen. (gladstuc werk) weet niet wat grijze laag of dit latex is. Tevens enkele reparaties aan de muren. Stucen van diverse muren waaronder trapgat. Huidige ondergrond geverfd stucwerk , dit is op een muur beschadigd. (laat los). Daaronder lijkt blokken structuur te zitten. Muren overloop ondergrond blokken. Hal stucen. Ondergrond beton en oud stucwerk (geverfd). Klein stukje woonkamer. (ook geverfd stucwerk ondergrond). Het gaat om een jaren 60 maisonette bovenwoning. Datum beginnen in overleg, dit ivm nog wat timmerwerkzaamheden. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spoelbak in de keuken vervangen

Composiet aanrechtblad heeft vierkante composiet spoelbak / gootsteen die lekt. Reparaties hebben niet voldoende geholpen. De spoelbak moet vervangen worden door een RVS spoelbak. De maat van de spoelbak is afwijkend, net niet vierkant.

Laminaat leggen en houten vloer schuren en lakken

In de keuken, hal en overloop wil ik graag een ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen. De ruimtes zijn 1.50 bij 8 meter, 1.20 bij 3 meter en 1.50 bij 2 meter. Daarnaast ligt er in de woonkamer een houtenvloer die geschuurd en gelakt zou moeten worden en waaraan 2 kleine reparaties uitgevoerd moeten worden. De oppervlakte van deze ruimte is 8 bij 3.50 meter.

Plinten vervangen en reparaties in de keuken

We hebben een nieuwe inbouw vaatwasser gekocht waardoor de bestaande plint niet goed meer past. Deze willen we derhalve vervangen. Betreft hoogglans plinten voor een hoekkeuken. Maten: circa 230 cm lang bij 21 cm hoog en 150 cm lang bij 21 cm hoog. Graag een offerte inclusief materialen.

Herstelwerk na lekkage in de badkamer

Ik heb lekkage in de badkamer gehad en daardoor flinke schade in mijn woning. Binnen enkele weken worden de nodige reparaties in de badkamer uitgevoerd. Daarna wil ik in de woonkamer, keuken en hal in totaal 55 m² nieuw laminaat laten leggen. Verder moet het plafond in de keuken en woonkamer opnieuw worden gewit. Er is een muur in de woonkamer die opnieuw moet worden voorzien van korrelpleister. Verder zitten er in een slaapkamer op het plafond van 13 m² en een muur van 8 m² water- en schimmelvlekken. Die moeten eerst worden behandeld en daarna moet het plafond en die muur worden geschilderd. Ik laat de totale klus hier graag beoordelen en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte voor mijn verzekering.

Verschillende kleine montageklussen

Het gaat om meerdere reparaties in flat van 4 hoog. Keuken: Lade sluitend maken, plank bevestigen voor gasstel, afzuigkap aansluiten, nieuw stopcontact, 2 plankjes aan muur bevestigen, nieuwe kraan, rooster in deur dichtmaken. Badkamer: wastafel vervangen, plankje aan muur maken, deurklink vastmaken. Wc: nieuwe bril, pot? Slaapkamerraam sluitend maken,

Badkamer, toilet en overige ruimten renoveren

Ik woon en werk momenteel in het buitenland en wil mijn appartement in Nederland wat laten opknappen, zodat het netjes is voor verhuur. Het gaat om het renoveren van de badkamer, waarbij nieuwe tegels op de vloer en wanden moeten worden geplaatst en de ruimte moet mogelijk ook worden geschilderd. Ook de toiletruimte moet gerenoveerd worden. Daarbij moeten er nieuwe tegels op de vloer en mogelijk ook op de wanden worden aangebracht. De toiletbril met deksel moet worden vervangen. Verder moeten er in de keuken kleine reparaties worden uitgevoerd aan de wanden. Mogelijk moeten er daar ook nieuwe tegels op de muur worden aangebracht. Ook wil ik enkele beschadigingen aan houten kastdeuren laten repareren. Als laatste kan ik nog enkele optionele klussen noemen: nieuw laminaat in de keuken, in alle ramen dezelfde gordijnroedes en nieuw tapijt in de gang en slaapkamers. Er moet mogelijk ook wat schilderwerk aan de betimmering bij de ramen worden verzorgd. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Ik heb een makelaar in de arm genomen, die de verhuur zal verzorgen. Ik wil de zaken betreffende deze opknapbeurt echter zelf regelen en daarvoor naar Nederland komen. Ik maak daarvoor graag een afspraak met bedrijven die al deze klussen kunnen uitvoeren.

Kleine reparaties in de keuken

- van de pelgrim oven valt de onderstrip er steeds af - de bovenkant van de koker van de afzuigkap zit los - de koelkastdeur lijkt niet goed waterpas te zijn, waardoor er steeds veel vocht in staat

Partners

Partners van Casius