Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Zwolle of directe omgeving.

1959 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen, keuken montage klaar maken, natuursteen aanrechtblad zagen, keukendeurtjes opnieuw beplakken met folie/wrappen, keuken renoveren, spoelbak infrezen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Zwolle:

Kitchen remodeling

We would like to remodel and renovate the kitchen of the house we are buying. We would like to make it a bit bigger, so remove and rebuild one of the walls. Then we would like to remove everything from the old kitchen and install a new one, with new cupboards, counter, fridge, oven etc. We would like to arrange an appointment for the end of June to check what can be done, price etc. Attached you will find the floor plan, pictures of the current kitchen (the white older one) and an example of what we would like the result to be like (the newer green one). Thank you very much in advance!

Inductieplaat installeren

Ik wil een inbouwinductieplaat in mijn keuken laten plaatsen van de mediamarkt. Hoeveel kost dat?

Glasplaat van de inductiekookplaat vervangen

Onze glasplaat van onze inductieplaat met Downdraft is stuk en moet vervangen worden. De inductieplaat is in het keukenblad gemonteerd. Het betreft dus het ter plaatse leveren en monteren van een nieuwe glasplaat. Het is het type O en F gekocht bij Kuchenland Duitsland. IG9054BMM-200 Inductionskochfield.

Plaatsen keuken

Ik wil een keuken laten monteren. Betreft complete keuken Maya van praxis. Het gaat maar om een klein stuk van 2,85 meter lang.

Keuken laten demonteren en afvoeren

Ik wil onze huidige keuken laten demonteren en afvoeren, gaskookplaat vervangen door inductie en meterkast aanpassen eventueel dingen verplaatsen volgens leidingsschema voor nieuwe keuken. Ook moeten de huidige vloer- en wandtegels verwijderd en afgevoerd worden. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 6-8 meter. Er is nog geen perilex stopcontact. Het afvoeren van al het materiaal is goed te doen, er zijn geen obstakels.

Softclose vervangen van siematic keukenlades en kasten

Korflade geleider siematic 2006 softclose is kapot en dient vervangen te worden.

Hoek carrousel vernieuwen of repareren

Wij hebben een 15 jaar oude keuken en onze hoekcarroussel is stuk. Ik denk dat deze vervangen moet worden.

Klussen in de keuken

Ik wil de muur van mijn keuken gladmaken voordat de keuken geïnstalleerd wordt en ook de tegels van de vloer vervangen en dat een elektricien kijkt of de installatie geschikt is voor een inductiekookplaat. Keuken is 273 lengte x 2.08 breedte. Ik wil ook graag een offerte aanvragen om de muur van de hal glad te maken. Deze muur is 455 cm lang x 142 cm breed en ongeveer 250 cm hoog. Voorbereiding van de keuken moet voor 23 juli klaar zijn. Op 24 wordt de keuken geplaatst.

Elektrawerk in de keuken

Het betreft de installatiewerkzaamheden ten behoeve van een nieuwe keuken met inductie, krachtstroom, afvoer, leidingwerk. Er is een leidingsschema aanwezig.

Elektrische ontsteking van een gaspit repareren

Onlangs is er wat water over onze kookplaat gevallen en hierdoor werkt één kookpit (wok variant) niet meer via de elektrische ontsteking. Waarschijnlijk dient hierin iets vervangen te worden. Graag zou ik van u willen vernemen wat hiervoor ongeveer de kosten zullen zijn voor reparatie. Ik zie uw reactie graag tegemoet en alvast vriendelijk bedankt.

Keuken demonteren en verwijderen

Demonteren / verwijderen hoek-keuken, 270x180 cm. 5 bovenkastjes, 4 onderkastjes + onderstaande inbouwapparatuur. Zie foto. Demonteren / verwijderen apparatuur: afzuigkap, koelkast, kookplaat, magnetron,vaatwasser (de vaatwasser blijft achter). Verwijderen wandtegels (indien aanwezig, de huidige keuken heeft geen wandtegels). Afdoppen leidingen

Keuken demonteren en herplaatsen

Ik wil een bestaande L-vormige keuken met granieten blad en enige apparaten laten demonteren in Heiloo en laten monteren in Zwolle. De demontage dient op 1 december te gebeuren na 16.15 uur, de montage moet in overleg worden ingepland. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Ikea keuken plaatsen

In appartement in Zwolle wil mijn moeder een ikea keuken plaatsen. Graag plaatsen in week vanaf 30 oktober. Het is een L keuken 6 Onderkasten en 5 kleine bovenkasten 5x apparatuur. Water en elektra zit zoveel mogelijk hetzelfde als in de oude keuken, Maar er zal altijd nog een beetje werk aan zijn We willen event zelf de nieuwe ikea kasten in elkaar zetten Oude keuken verwijderen we zelf

Keuken laten demonteren

Wij willen een keuken laten demonteren in Zwolle. Bij voorkeur in week 37. Het gaat om: het demonteren van ladenkasten, kasten en apparatuur en het aanrechtblad (houtlook). De keuken moet daarna naar Assen vervoerd worden. Kan dat inbegrepen worden?

Keuken met granieten blad verhuizen

Granieten aanrecht in L-vorm slopen en later elders in rechte vorm weer plaatsen, na bijzagen blad en spoelbak infrezen.

Spoelbak in een keukenblad frezen

Ik was benieuwd of iemand is die een spoelbak in kan frezen voor ons. Het nieuwe werkblad en spoelbak halen we zelf, een kunststof blad.

Keukenblad vervangen

Nieuw keukenblad plaatsen. 1 recht stuk met uitsparing voor de wasbak, kraan en gasfornuis.

Aanrechtblad in de keuken vervangen

Ons huidige aanrechtblad is rondom de kraan sterk opgezwollen door het indringen van water en de kraan beweegt in het ontstane gat. Wij laten graag een nieuw blad monteren en de oude kraan weer plaatsen en afkitten. We laten de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvangen hiervoor uw offerte.

Wrappen van een keukenombouw

We hebben een keuken in de kleur bruin (ombouw) en vanille (deurtjes). We willen dit een meer frisse uitstraling geven. Nieuw aanrechtblad en wrappen van deurtjes en ombouw. de keuken is ongeveer 3 x 1.5 meter.

Bruynzeel keuken laten repareren

De steun (van het plateau van het carrousel kastje) zit helemaal los, waardoor het deurkastje scheef hangt en over de onderkant schuurt.

Aansluiting afzuigkap door plat dak

De keuken is geplaatst in een uitbouw, voor de afzuigkap moet een gat gemaakt worden in het plat dak. Ook eventueel de materialen leveren en aansluiten aan de afzuigkap. Dus incl. kapje e.d. Ook graag nakijken of er lekkage zit om en nabij de plek waar het gat moet komen (en repareren).

Keuken opnieuw beplakken of lamineren

Ik heb een keuken in de kleuren vanille front en bruin als opbouw. Ik zou het graag in een meer frisse kleuren willen hebben en ik heb gehoord dat wrappen een optie is. Graag wil ik hier een offerte voor hebben. Ik kan foto's + maatvoering opsturen.

Glazen deur van Fratelli oven vervangen

We hebben een dubbele Fratelli Onofri oven. Helaas is deze failliet gegaan en de glasplaat/deur (achter) van de grote oven (de deur heeft twee glasplaten) kapot is gegegaan, kunnen we nergens nieuwe vinden. Heeft u een idee of kunt u ons helpen? Mvg,

Keukenblad monteren

Wij willen een nieuw keukenaanrechtblad/werkblad laten plaatsen. Een recht blad met twee uitsparingen: wasbak en kookplaat. Wij kunnen het oude er eventueel wel zelf afhalen. We moeten het nieuwe blad nog aanschaffen bij de Gamma en gaan er vanuit dat we het daar op maat kunnen laten maken met de gewenste uitsparingen. Het is een blad van normale afmetingen met een uitsparing voor de spoelbak en de kookplaat. Het materiaal moeten we nog even bekijken; ons budget is niet torenhoog. P.S. Offertes graag per mail. Wij zijn telefonisch moeilijk bereikbaar.

Nieuwe keuken voorbereiden

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen. Daarvoor dienen een aantal aanpassingen te worden gedaan: de water- en gasleidingen verplaatst te worden (enkel meters, het verplaatsen van een deur naar een andere wand (houtskelet! ), het verplaatsen van een radiator, het afwerken (stuken) van een muur (waar de huidig keuken wordt weggehaald). Tevens dient er 2 m2 antieke vloertegels (estrikken) gelegd te worden in cement (waarde huidige keuken nu staat). Tevens het inkorten van een muurtje (eveneens houtskelet) waarbij er ook een schakelaar (licht) verplaatst moet worden. Het lijkt mij dat er iemand moet langs komen om precies te bekijken wat een en ander betekent en dan een offerte kan opstellen.