Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad opnieuw lamineren:

Aanrechtblad opnieuw lamineren

Ik zoek een keukenspecialist voor het opnieuw bekleden van ons aanrechtblad. De maten van het werkblad zijn ongeveer 340 cm lengte en een diepte van 60 cm. Hier gaat nog de kookplaat en de wasbak af.
Onze klant uit Staphorst (Overijssel) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad opnieuw lamineren uit heel Nederland:

Badmeubel en aanrechtblad opnieuw lamineren

De laminering op de deuren en laden van ons badkamermeubel laat op verschillende plaatsen los. We willen dat het oude laminaat van alle panelen wordt verwijderd en nieuw laminaat in de kleur wit/hoogglans naadloos wordt aangebracht op front en randen. Het betreft in totaal vijf panelen, dikte 1,8 cm, maten naar boven afgerond: fronten van de twee laden zijn 80 cm bij 24 cm, en van de drie kastdeuren zijn de maten respectievelijk 84 cm bij 30 cm, 48 cm bij 30 cm en 24 cm bij 30 cm. Zo nodig kan ik de panelen zelf demonteren en terugplaatsen. Kunnen de scharnieren blijven zitten of moeten die ook verwijderd? Moet ik de zaken zelf brengen of worden ze gehaald en gebracht? De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant door de vakman gedaan.

Keuken beplakken en lamineren

Graag zou een offerte willen aanvragen voor het lamineren van onze keukenkasten en het aanrechtblad en het eventueel plaatsen van een nieuwe wasbak. Keuken is 3x3. Het betreft 15 keukenkastjes van verschillende grootte met een klein reliëf. Het aanrechtblad is van hout.

Lamineren van het aanrechtblad

Graag zou ik een offerte opvragen voor het lamineren van het aanrechtblad. Maten van het aanrechtblad van de keuken zijn: 123 cm x 59 cm en 277 cm x 59 cm. Alvast bedankt voor uw reactie. We hebben een kunststof aanrechtblad, ik wil hier overheen graag een soort van graniet-look.

Aanrechtblad opnieuw lamineren

Momenteel hebben wij een aanrechtblad met een laminaatlaag waar enkele kleine beschadigingen/krassen inzitten. In verband met een ziekte moeten wij extreem hygiënisch te werk gaan en willen wij dit blad dus voorzien van een nieuwe, zo krasvast mogelijke laag. Het werkblad bestaat uit drie stukken. Links met een lengte van ongeveer 94 cm, het middenstuk is 320 cm en het rechtse stuk is nog 155 cm. De bladen zijn ongeveer 60 cm breed. In het midden zit een ronde spoelbak met kraan en twee leidingen en rechts moet er ruimte zijn voor het gasfornuis. Verder heeft het blad een opstaande rand. We willen graag dat het nieuwe blad een lichte kleur heeft met een eenvoudig motief. Naast de kosten zouden we graag horen op welke termijn de werkzaamheden gedaan kunnen worden.

Keukenkastjes opnieuw lamineren

Wat kost het om keukenkastjes en lades opnieuw te laten lamineren? Is het ook mogelijk om een aanrechtblad opnieuw te laten bekleden?

Aanrechtblad opnieuw lamineren

Ik ben bezig met het verbouwen van onze keuken, het aanrechtblad wordt verhoogd omdat wij vrij lang zijn en we willen daarmee het blad graag opnieuw laten lamineren, er zit een beschadiging op en de huidige structuur en kleur bevallen ons niet meer. Het blad is in totaal ongeveer 4 x 65 cm (binnenmaat) heeft een hoek van 90Gr. En een naar binnen lopend stuk. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden die u biedt, wij zoeken uiteindelijk naar een antracietachtig blad. Ik laat mij graag adviseren over wanneer het voor de leverancier het gemakkelijkst is om te lamineren. De keuken gaat min of meer op zijn kop en het blad komt daarbij een keer volledig los en ontdaan van kranen en gasfornuis. Vriendelijke groet, M. Baan

Keuken lamineren

Graag ontvang ik een indicatie voor het lamineren van de keukenkastjes. Wij hebben 1 hoekkastje, 7 kastjes met diverse afmetingen en 1 grote kast. Daarnaast willen wij het aanrechtblad van 2.70 meter en 2 stukjes van 50 cm laten vervangen. De spoelbak dient daarna weer terug geplaatst te worden.

Keuken lamineren en renoveren

Wij willen graag weten hoe duur het wordt om de keuken opnieuw te laten lamineren en een nieuw aanrechtblad zodat we weten hoeveel we moeten sparen.

Keukenkastjes, deuren en aanrechtblad opnieuw lamineren

Ik wil mijn keukendeuren en -kastjes opnieuw laten lamineren. Ook het aanrechtblad en tussenschotjes wil ik opnieuw laten lamineren. Het gaat om 3 laden, 15 kastdeurtjes en achterwand. Aanrecht is 340 x 72 cm + 245 x 60 cm. Deurtjes willen we in crème kleur. Aanrechtblad in kleur passend bij de rest, lichtbruine kleur of iets in de richting. De schotjes zijn totaal 14,5 x 510 cm. Gedetailleerde tekeningen beschikbaar.

Aanrechtblad opnieuw lamineren

Ik wil mijn keukenblad opnieuw lamineren, het bestaat uit 2 onderdelen. De maten van de bladen zijn 59 centimeter bij 150 centimeter en 146 centimeter bij 90 centimeter. Graag wil ik weten of dit mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn. Hoor graag van u.