Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor natuursteen / granieten aanrechtblad laten zagen:

Natuursteen / granieten aanrechtblad laten zagen

Ik wil het gat in mijn natuurstenen / granieten aanrechtblad groter laten zagen ten behoeve van een inductiekookplaat ter vervanging van een gaskookplaat. Het gat is nu 56 x 50 cm en moet breder worden. Zo'n 78 cm, afhankelijk van de kookplaat die we aanschaffen. De diepte van het aanrechtblad is 69 cm, de breedte is 94 cm, en is 3 cm dik. Graag op locatie. Is dit mogelijk?
Onze klant uit Kampen (Overijssel) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuursteen / granieten aanrechtblad laten zagen uit heel Nederland:

Granieten werkblad laten zagen op locatie

Ik heb een keukenblad en deze wil ik graag een stuk verkorten. Er zal een stuk van 1.60 meter verwijderd moeten worden. Dit is het bargedeelte. Hierna zal het eventueel afgewerkt moeten worden. Het is mij niet duidelijk of het werkblad van natuursteen of graniet is.

Gat voor kookplaat in granieten blad groter zagen

Wie kan voor mij het gat voor mijn kookplaat in mijn natuursteen aanrechtblad (30 mm) vergroten? Het gat is nu 75 x 49 centimeter en moet 88 x 49 centimeter worden.

Natuursteen in de woonkamer leggen

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en wij verwachten over ongeveer 1 maand de sleutel te krijgen. We willen in de woonkamer op de zandcementvloer graag 43 m² granieten tegels laten leggen van 1,5 cm dik. We hebben de tegelmaat nog niet bepaald. We ontvangen graag een offerte voor het leggen van de tegels.

Granieten aanrechtblad laten zagen

Op een kookeiland ligt een inductiekookplaat die defect is, de nieuwe kookplaat is 2 cm breder. Ik wil dus het blad aan beiden kanten 1 cm laten uitzagen. Het gaat om een natuursteen aanrechtblad. Dehuidige afmeting is 86 cm, de nieuwe afmeting is 88 cm.

natuursteen keukenblad plaatsen

het plaatsen van een granieten werkblad voor in de keuken

In een nieuw gebouuwd huis ...

In een nieuw gebouuwd huis (Drachtstervaart) moet een natuursteen vloer wordden gelegd. Het betreft een granieten vloer, zwart, gevlamd & geborsteld. Tegelformaat 40x60 cm. De vloer wordt geleverd door Dove Natuursteen uit Enschede. Het huis wordt eind oktober 2007 opgeleverd.

Ik heb onlangs een woning gekocht met ...

Ik heb onlangs een woning gekocht met een woonoppervlak van ongeveer 90m2. In de woning zit momenteel geen vloerbedekking wel is er onlangs vloerverwarming aangebracht. In de woning ligt een betonnenvloer en op bep. plekken een granieten vloer, in de keuken ligt een houtenvloer. Ik wil hier graag een stenenvloer op hebben, bij de praxis hebben ze de natuursteen leisteen bruin brons van 31 euro per m2. Ik ben benieuwd wat het mij kost de vloer te laten leggen.

Bij kookplaat en achterwand spoelbak ...

Bij kookplaat en achterwand spoelbak moeten granieten tegels geplakt worden, dus natuursteen in zwart. Lijm en voegsel aanwezig.

Het leggen van natuursteen marmer en ...

Het leggen van natuursteen marmer en granieten vloer, en het betegelen van een wand met marmeren tegels