Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Kampen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Kampen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Kampen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Kampen of directe omgeving.

195 klanten uit Kampen bevelen een bij Casius in Kampen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Kampen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: voorbereidend werk voor de keuken, keuken plaatsen, keuken renoveren, monteren keuken en aansluitingen, keukenvoorbereidingen treffen, voorbereidingen voor plaatsen van een keuken, keuken renovatie, keuken voorbereiding / kitchen preparation, keukenrenovatie, huidige keuken demonteren en nieuwe plaatsen, betonlook aanrechtblad aanbrengen, keukenblad en kraan vervangen, aanrechtblad plaatsen, keuken plaatsen, vervangen van een recirculatiekap naar afzuigkap met afvoer naar buiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Kampen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Kampen:

Natuursteen / granieten aanrechtblad laten zagen

Ik wil het gat in mijn natuurstenen / granieten aanrechtblad groter laten zagen ten behoeve van een inductiekookplaat ter vervanging van een gaskookplaat. Het gat is nu 56 x 50 cm en moet breder worden. Zo'n 78 cm, afhankelijk van de kookplaat die we aanschaffen. De diepte van het aanrechtblad is 69 cm, de breedte is 94 cm, en is 3 cm dik. Graag op locatie. Is dit mogelijk?

Folie op de keukenkastjes herstellen

Van enkele keukenkastjes laat het folie los. Deze drie kastjes (vaatwasserdeurtje, onderkastdeurtje en bovenkastdeurtje) willen we de folie laten vervangen zodanig dat de kleur overeen komt met de bestaande kastjes (oorspronkelijke frontjes Fresco van deze pagina: -kunststof).

Kookplaatgat in granieten aanrechtblad groter maken

In verband met het vervangen van mijn inductiekookplaat moet de huidige uitsparing van 75 cm x 49 cm breder worden gemaakt naar 78 x 49 centimeter. Ik heb een granieten blad van 3 centimeter dik op een vrijstaand kookeiland. Aan weerskanten moet dus 1.5 centimeter breder worden gezaagd. Ik zoek iemand die dit netjes kan doen op locatie zonder dat het granieten blad van het kookeiland af moet worden gehaald.

Nieuwe afzuigkap installeren

Er is een nieuwe afzuigkap geplaatst, maar de buis is te smal, er moet een bredere buis komen. Verder is er een tweedehands keuken geplaatst, maar deze moet nog afgewerkt worden, plafond moet nog gestukadoord worden. Eigenlijk zou u het even moeten zien.

Brandplekken op het aanrechtblad herstellen

Ik heb een aantal brandplekken / schroeiplekken op het aanrecht. Deze wil ik graag weg laten werken, dus waarschijnlijk dit deel opschuren en dan weer opspuiten. Als er andere mogelijkheden zijn hoor ik het graag. Het gaat om een worktop werkblad, multiplex mp met kleur 2277. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuw keukenblad en kraan

We hebben een nieuw aanrechtblad van kunststof nodig en een kraan. Graag een offerte voor het leveren en monteren van een aanrechtblad en kraan.

Ikea keuken in elkaar zetten, plaatsen en afwerken

Het in elkaar zetten, plaatsen, installeren en afwerken van een Ikea hoekkeuken van 2,4 x 2,2 meter met 14 kasten. Magnetron, gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. Nu keramische kookplaat, wil weer gas, de gasleiding zit er nog. Voor de rest hoeft er niks veranderd te worden. Achterwand betegelen.

Renovatie bestaande keuken

Renovatie bestaande keuken. Op maat/uitsparingen maken en plaatsen werkblad, gasleiding/waterleiding verleggen, electriciteit aanleggen/verleggen. Werkblad leveren we zelf aan. Verder geen andere werkzaamheden.