Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor voorwerk plaatsen inductiekookplaat in 3cm composieten keukenblad:

Voorwerk plaatsen inductiekookplaat in 3cm composieten keukenblad

Oude gaskookplaat wordt vervangen door een inductiekookplaat. De uitsparing in het aanrechtblad moet vergroot worden van 560x490mm naar 880x500mm. Het betreft een composieten blad van 3cm. Daarnaast dient er een sponning gefreesd te worden voor geïntegreerde montage. De nieuwe kookplaat is de Siemens iQ700 90cm EZ907KZY1E.
Onze klant uit Holten (Overijssel) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorwerk plaatsen inductiekookplaat in 3cm composieten keukenblad uit heel Nederland:

Kunstgras leggen in de tuin

Ik wil in mijn tuin kunstgras laten plaatsen, incl voorwerk zoals legaliseren en oud gras er uithalen, en twee struiken uit tuin verwijderen. Oppervlakte ongeveer 42 m2

Badkamer plaatsen

Zeer verouderde badkamer van 5,1m2 wordt er door ons uitgehaald. We willen het sanitair terug op de plek van het oude sanitair. Wel een wandcloset ipv de staande, zoals nu het geval. Nu zit er een doucheputje in. Moet afvoergoot worden tbv inloopdouche. Badkamer staat op houten vloer op de eerste verdieping dus dat vraagt wel wat voorwerk om alles waterdicht te installeren. Wij hebben alles al aangeschaft dus het gaat puur om het plaatsen.

Warmtewisselaar van stadsverwarming vervangen

Ik woon in Utrecht en heb stadsverwarming van Eneco. Voor het warm water heb ik een boiler op stadsverwarming; deze wil ik vervangen door een warmtewisselaar. Buren van mij hebben dat al laten doen en dat functioneert prima. Ik gebruik het warme water voor de douche en voor de afwas, normaal huishoudelijk gebruik dus. Mijn vraag is wat een warmtewisselaar kost en wat de kosten zijn om het te plaatsen. Er is voldoende ruimte in de meterkast en ik kan er zelf voor zorgen dat het voorwerk voor de aanvoer van koud water en de doorvoer van het warme water op de juiste plek is voorbereid. Voor de duidelijkheid stuur ik een foto van de meterkast mee waarin u kunt zien hoe de leidingen van de stadsverwarming lopen.

Tuinrenovatie

wij willen graag een tuin van ongeveer 55 m2 ophogen en laten betegelen en een schutting plaatsen van ongeveer 16 m2 9.00m hoek en ongeveer 6.50 op deze lengte een poort met hang en sluitwerk. Het voorwerk zal ik allemaal zelf doen.

Slaapkamer ombouwen tot badkamer

Een slaapkamer van 2,78 x 1,77 meter wil ik ombouwen naar een badkamer. Werkzaamheden zijn inclusief leidingen aanleggen, betegelen, plaatsen van een inloopdouche, toilet en wastafel. Eventueel ook met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs (wij weten niet of de vloer stevig genoeg is). Graag een complete offerte.

Keuken gereed maken voor plaatsing

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen inclusief apparatuur. De keuken wordt geleverd in week 11. De indeling is anders. Het volgende moet nog gebeuren voordat de keuken wordt geplaatst: Elektra, afvoer en waterleidingen vooraf aanpassen. Ik ontvang een aansluitschema van de leverancier. De nieuwe keuken heeft 2 apparaten aan de wand (oven, koel/vrieskast) en 2 op het keukeneiland (vaatwasser en inductiekookplaat). Het gas dient te worden afgedopt en mogelijk een extra groep voor de inductiekookplaat. Voorwerk dient gedaan te worden in week 10. Oude keuken verwijderen wij zelf.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik krijg medio mei een nieuwe schutting geleverd. Deze wil ik dan laten plaatsen. het gaat om 6 schermen en 1 deur. Hiervoor zal ik het voorwerk doen om enkele stenen te verwijderen.

Klussen in de badkamer en het huis

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren.Badkamer: spiegel ophangen en aansluiten (verlicht verwarmd). Douchewand plaatsen. Handdoekenrek plaatsen. 2 waskommen aansluiten (voorwerk gedaan). Voegen rondom een wandtegel (35 cm x 30 cm). Hal boven: gedeeltelijk terugplaatsen van een kozijn van een deur (verwijderd bij plaatsen trap).

Douchewand Saldus plaatsen

Wij hebben de hoek douchewand 'Saldus' in de maat 90 x 195 cm bij de Gamma gekocht en willen deze graag laten plaatsen. Het betreft een nieuwe badkamer dus geen voorwerk nodig. Materialen zijn aanwezig.

Douchewand plaatsen

Ik zoek een vakman die een douchewand kan komen monteren. Voorwerk is al verricht. Betreft een douchewand met de afmeting van 100 x 95 cm.

Partners

Partners van Casius