Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor pantry bouwen in een winkelruimte:

Pantry bouwen in een winkelruimte

Ik ben bezig met een woning van 3 verdiepingen te veranderen in een tweelaagse woning met als onderste verdieping een winkel. Op de begane grond moet een pantry gebouwd worden. Ik wil graag een overzicht van ideeën voor deze pantry hebben.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pantry bouwen in een winkelruimte uit heel Nederland:

Gibowandje plaatsen en stuken en vloertegels leggen

Wij zijn een appartement aan het verbouwen en daarbij zijn er wat wanden weggehaald. We willen nu een klein muurtje van ongeveer 4 m² Giboblokken laten bouwen ter verlenging van de gang/pantry-bijkeuken. Het wandje moet super glad worden gestuukt. Ook willen we 5 m² vloertegels laten leggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Zwart gepotdekselde schuur bouwen

Het betreft een offerte aanvraag voor het bouwen van een zwart gepotdekselde schuur met veranda. Maten: 4 X 8 met aan zijkant 4 meter overkapping voor veranda hoogte maximaal 3 meter aan voorzijde en zijkant openslaande deuren, met steeds circa 1 meter tussenruimte aan andere zijden bovenlichten betonnen vloer met vloerverwarming sanitair: pantry, wc, douche, zowel van binnen als buiten toegankelijk houtkachel eventueel zonnepanelen op een kant van het dak

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar ...

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een bedrijf dat onze pantry om kan bouwen naar een doucheruimte voor onze medewerkers.