Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Enschede of directe omgeving.

1158 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken leveren en plaatsen, keuken vervangen, waterschade rapport voor verzekering, gebruikte keuken plaatsen, renoveren keuken, diverse werkzaamheden, tegelvloer vervangen in keuken, keuken gereed maken voor plaatsing, uitbreiding van de bestaande keuken, keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken, keuken verbouwen, plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok, tweedehands keuken laten plaatsen, verhuizen keuken en installeren op nieuw adres, vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen, keuken laten wrappen of spuiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Enschede:

Keukenkastjes opnieuw van folie voorzien

Betreft renovatie van twee deuren (vaatwasser en koelkast), ongeveer 595x715 mm en 595x1255 mm respectievelijk. Kleur dient hetzelfde te zijn als overige keukendelen. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen met mogelijke levertijd.

Keukendeurtjes laten beplakken

De bestaande deurtjes en laatjes zijn iets beschadigd van mijn keuken. Ze zijn zwart hoogglans. De rest van de keuken is Magnolia wit hoogglans. De bedoeling is om de 2 deurtjes + de deurtjes van de carrousel, de 3 laatjes, passtukje onder kookplaat en de zijkant van folie te voorzien in een andere kleur. Kleuren in wit magnolia of in grijze kleuren. Zie ook de foto.

Afzuigkap vervangen

Ik zoek een monteur die mijn huidige afzuigkap kan demonteren en vervangen voor een nieuwe reeds gekochte afzuigkap. De afzuigkap is 60 cm breed.

Keukenbenodigdheden installeren

- Keuken kraan installeren - Afzuigkap monteren - Onderplintjes plaatsen in keuken - Spotje plaatsen in keuken (stroom al aanwezig)

Pantry bouwen in een winkelruimte

Ik ben bezig met een woning van 3 verdiepingen te veranderen in een tweelaagse woning met als onderste verdieping een winkel. Op de begane grond moet een pantry gebouwd worden. Ik wil graag een overzicht van ideeën voor deze pantry hebben.

Onderbouwafzuigkap in schouw maken

Wij willen graag een afzuigkap in onze oude schouw. We weten niet goed welke, hoe te plaatsen en hoeveel dit gaat kosten. Graag een offerte met mogelijkheden. Zie in de bijlage foto's. De keuken is uit 1920 met een oude schouw.

Carrouselkast en gootsteenkastje in de keuken vervangen

Ik wil graag onze carrousel kast en het gootsteenkastje vervangen hebben. De bodem van het kastje is stuk en de houdertjes van de stang die om de bladen van de carrousel kast zat zijn eraf.

Granieten keukenblad zagen

Ik zou graag een grotere wasbak in mijn keuken willen hebben. Hiervoor moet de keukenblad van graniet 20 cm worden weggezaagd. Kan dit?

Kookplaat aansluiten

Ik wil kookplaat indicatie aansluiten.

Keuken demonteren en monteren

Wij willen graag de keukens laten wisselen van de tweede verdieping naar de begane grond. Beide keukens moeten gedemonteerd en gemonteerd worden.

Aanrechtblad vervangen

Het demonteren van het oude aanrechtblad en het plaatsen van een standaard kunststof aanrechtblad van 2.96 en 1.65 meter L vorm diepte 60 cm, waarin een wasbak gedemonteerd moet worden en een fornuis gat geopend moet worden. Het aanrechtblad kunnen we eventueel zelf kopen (kunststof/MDF).

IKEA keuken monteren

Wij hebben een IKEA keuken gekocht en willen deze graag op of rond 6 mei laten monteren. Al het leidingwerk is dan al voorbereid. Indien u tijd heeft kunnen wij u de gegevens van de keuken toesturen. We ontvangen daarna graag uw vrijblijvende offerte.

Scharnieren vervangen en nieuwe inbouwkoelkast plaatsen

We willen een nieuwe inbouwkoelkast en de scharnieren van de deur van de koelkast moeten vervangen. Het is een Siematic keuken. Kunt u het geheel aan ons aanbieden?

Afvoer van de afzuigkap naar buiten aanleggen

Voor een nieuwe afzuigkap moet er een nieuw gat door de buitenmuur gemaakt worden. Het oude gat is onbruikbaar voor de huidige type afzuigkappen. Het is een ouderwetse stenen spouwmuur van ongeveer 150 mm gat, op ongeveer 2,5 meter hoogte van vloer. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om het oude gat te dichten.

Keuken renoveren

Monteren van 23 nieuwe keukendeur scharnieren in 9 keukendeurtjes. Rechtzetten (haaks monteren) van ca. 5 ladefronten en opnieuw (recht) afhangen van de keukenlades. Monteren van sierlijsten aan onderzijde en bovenzijde kastjes.

IKEA keuken plaatsen en installatiewerk

Wij willen in onze nieuwe woning graag een IKEA keuken laten monteren. Wij zullen de kasten zelf in elkaar zetten, inclusief de frontjes en ook de afwerking doen wij zelf. Het gaat om het waterpas monteren van de kasten en het werkblad plaatsen. In het werkblad moet een gat voor de wasbak en inductiekookplaat worden gezaagd. Deze moeten daarin gemonteerd worden, inclusief een kraan. Er moet ook een achterwand worden geplaatst en er zijn enkele aanpassingen aan het leidingwerk en elektra nodig. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vaatwasser installeren

Ik wil graag mijn vaatwasser laten installeren. De vaatwasser zal geplaatst moeten worden naast de wasbak. Ik heb alleen nu nog geen aanvoer en afvoer voor de vaatwasser, dit zal gemaakt moeten worden. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Terrazzo aanrechtblad polijsten en behandelen met coating

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten polijsten en coaten van een terazzo aanrechtblad. Het betreft een werkeiland van ongeveer 1.5 x 2 meter groot en 50 mm dik. Het oppervlak is rum. De coating moet bestand zijn tegen dagelijks, intensief keukengebruik. Het betreft het kookeiland van een woongroep, dagelijks worden hier maaltijden voor circa 25 personen op bereid. Kunnen deze werkzaamheden uitgevoerd worden binnen 1 dag? En is het mogelijk dit op een zaterdag te verzorgen? Zaterdags is namelijk de enige dag in de week dat de keuken niet word gebruikt.

Salice 0280N gasveren leveren

Graag wil ik een of twee Salice 0280N gasveren laten leveren.

Zagen granieten blad

Granieten blad zagen

Lekkage in keuken opsporen en verhelpen

De plint onder mijn vaatwasser is uitgezet en het folie laat los. Mijn vaatwasser is niet lek, maar ik vermoed dat er een aansluiting van de waterleiding of riolering lekt. Graag laat ik dit onderzoeken en zo nodig herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Keukenblad plaatsen

Ik wil een nieuw keukenblad laten plaatsen, in de oude keuken een recht blad met uitsparing voor spoelbak en gasstel en afkitten

Kapotte scharnier van de koelkastdeur repareren

Bauknecht inbouw koelkast, defect scharnier. Woonplaats Enschede, svp zo snel mogelijk contact!

Keuken opknappen

Keuken opknappen: - nieuw aanrechtblad - hoekblad van circa 3.10 bij 2.60 meter - nieuwe kookplaat 80cm breed inductie - nieuwe afzuigkap 75 cm breed - een oplossing kastjes naast de afzuigkap. Er zijn naast de huidige afzuigkap met kast van 60 cm nog twee smalle kastjes van 45 cm breed. Met de bredere afzuigkap moeten de kastjes smaller gemaakt worden of nieuwe smallere kastjes, of de kastjes laten vervallen. De totale breedte is daar 150 cm. Wat is uw idee?

Keukenblad repareren

We hebben een gaatje/afslijping in ons keukenblad (niet groter dan een 10-cent munt). Het is niet eens een gat, er is alleen een stuk van de bovenste laag afgeslepen. We moeten dit wel laten repareren door de woningcoöperatie. Kunnen jullie hiermee helpen? En zo ja, hebben jullie een prijsindicatie daarvoor? Ik zou foto's kunnen doorsturen om hier een beter beeld van te krijgen.