Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor spoed: spoelbak infrezen in kunststof werkblad, beide aanwezig:

SPOED: Spoelbak infrezen in kunststof werkblad, beide aanwezig

In een nieuw geleverd kunststof werkblad komt een spoelbak, waarvoor de frezing in het werkblad gemaakt dient te worden. Keukenmontage vindt al plaats, vandaar enige spoed gevraagd. dit kan bij onze showroom, en het liefst bij de klant thuis.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spoed: spoelbak infrezen in kunststof werkblad, beide aanwezig uit heel Nederland:

Vlakke spoelbak infrezen in keukenblad

Spoed: vlakke spoelbak infrezen in keukenblad. Een geperst blad, gelamineerd.

Keuken plaatsen

Ik wil met spoed een nieuwe keuken laten monteren. Mijn oude keuken is al weggehaald en de nieuwe is al geleverd. Het gaat om een recht keukenblok met bovenkastjes, een aanrechtblad met geïntegreerde spoelbak en kraan, een oven, gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Degene die mijn keuken zou monteren is door omstandigheden daar niet toe in staat. Wij kan mij op korte termijn uit de nood helpen?

Kookplaat en spoelbak aansluiten in de keuken

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn nu op zoek naar iemand die (met spoed) de inductie-kookplaat kan aansluiten. Wij hebben nog geen perilex stekker en kabels voor de kookplaat.

IKEA keukens laten plaatsen

Met spoed gezocht een monteur voor 6x keuken plaatsen in studentenwoningen. De keukens zijn 2.40 meter lang en zien er allemaal hetzelfde uit. Leidingwerk ligt op de juiste plek. De keukens zijn voorzien van vaatwasser, 4-pits gasstel, koelkast met vriesvak, oven en spoelbak met kraan. Uitvoering binnen twee weken.

Stroompunten en leidingen verleggen

Stroompunten en leidingen verleggen voor nieuwe keuken. Koud en warm water omleggen 60 cm. Monteren en leveren beluchter vaatwasser kraan. Warm water en aansluiting voorbereiden t.b.v. boily, riolering omleggen 60 cm t.b.v. spoelbak, boily, vaatwasser, gasleiding 50 cm inkorten. 2x extra groep t.b.v. oven en boiler. Elektra aanpassen t.b.v. verlichting, koelkast en vonkontsteking. 4 inbouwdozen verplaatsen en monteren t.b.v. stopcontact, Offerte aanvraag heeft enige spoed, keuken wordt 2 december geleverd en geplaatst dus eind november dient de klus geklaard te zijn.

Montage keukenmeubel en aanrechtblad

Ik krijg een nieuwe keuken van de woningbouwvereniging maar wil zelf een hoekkastje plaatsen en een ander aanrechtblad. Het zijn er twee, ze worden aan elkaar gemaakt, hout, ongeveer 3.5-4 meter en een spoelbak. Is er iemand die me met spoed daarbij kan helpen? Liefst al dit weekend of de week daarop.

Aansluiten van spoelbak, kraan & ...

Aansluiten van spoelbak, kraan & vaatwasser op de waterleinding en afvoer. Spoed!

Bovenop de standaard grijze tegeltjes op ...

Bovenop de standaard grijze tegeltjes op de vloer grotere tegels leggen (30 x 30cm) (dus alleen vloer betegelen) Daarna een staande wc met spoelbak vervangen (is al in ons bezit en is één geheel) De oude wc blijft doorlopen, dus het heeft enige spoed.

Heb een keuken gekocht bij IKEA. Alle ...

Heb een keuken gekocht bij IKEA. Alle materiaal is in huis, oude keuken verwijderd. Heb zelf de nieuwe kasten in elkaar geschroefd. Leidingwerk op juiste plaatsen gemaakt. Voldoende groepen / electriciteitspunten beschikbaar gemaakt. Zoek met spoed, doch uiterlijk volgende week, iemand die de keuken kan plaatsen en afwerken. Het gaat om: onder- en bovenkasten plaatsen / op achterwand = gipsplaat monteren, werkblad & zij- en achterwand plaatsen, kraan & spoelbak aansluiten, gaskookplaat plaatsen / in blad zagen / aansluiten, inbouwvaatwasser (onderbouw) & koelkast (tussenbouw) plaatsen en aansluiten, afzuigkap installeren, verlichting (spotjes) tegen de bovenkasten plaatsen en aansluiten, geheel afwerken d.w.z. plint plaatsen en boven / zijkant dicht maken. Hoor het graag! Groeten,