Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Deventer of directe omgeving.

1028 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Deventer:

Horeca afzuigkap en geurfilterkast installeren met afvoer naar boven

Voor een maaltijdbezorgdienst wil ik een afzuigkap en geurfilterkast laten plaatsen met afvoer naar buiten. - Afzuigkap (3m), schuin model - Geurfilterkast met motor - Boren van een gat naar buiten

SPOED: Spoelbak infrezen in kunststof werkblad, beide aanwezig

In een nieuw geleverd kunststof werkblad komt een spoelbak, waarvoor de frezing in het werkblad gemaakt dient te worden. Keukenmontage vindt al plaats, vandaar enige spoed gevraagd. dit kan bij onze showroom, en het liefst bij de klant thuis.

Keuken monteren

Ik wil een keuken laten monteren. Het gaat om een keuken van de Praxis van 250 cm. Er moet leidingwerk verricht worden.

Een afzuigkap ophangen boven kookeiland

We hebben een afzuigkap gekocht voor boven een kookeiland met luchtafvoer naar buiten. De afvoerbuis is al aanwezig en het gat in de muur ook. Het gaat om de bevestiging van de afzuigkap aan het plafond met een ijzeren draagbalk (ivm doorgebroken muur).

Sloop van de keuken

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van een keuken en het afvoeren van het gesloopte materiaal. De keuken heeft 3 onderkastjes en 4 bovenkastjes. Het aanrechtblad, de tegels tegen de wand, de gasplaat en de afzuigkap dienen te worden verwijderd. De keuken is ongeveer 1.37 meter diep en 2.87 meter lang.

Geurfilterkast en afzuigkap installeren

Wij zoeken iemand die onze oude afzuigkap motor kan vervangen voor een geurfilterkast. De afzuigkap en de leidingen zijn nog goed alleen moet de motor vervangen worden met een geurfilterkast. Geurfilterkast kan van te voren aangeschaft worden maar misschien beter in overleg met de vakman.

Keuken renoveren

Het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met een wasbak (220x56 cm) en verwijderen van de oude. En het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met elektrische kookplaat (160x56 cm) en opbergruimte onder het aanrechtblad. Het goed afhangen van de oude gedateerde deurtjes in de bestaande keuken. Misschien wel vernieuwen.

Scharnier van Siematic inbouwkoelkast vervangen

Een losse deur voor de koelkast van een inbouwkeuken heeft een scharnier dat niet meer goed werkt. Het scharnier moet worden vervangen.

Afzuigkap monteren

RVS afzuigkap met motor monteren met afvoer naar buiten (recht achteruit). Er zal een gat gemaakt worden in een betonnen muur (15 cm). Benodigdheden schaffen we zelf aan, in overleg.

Keuken laten monteren

Wij willen een nieuwe keuken laten plaatsen incl. apparatuur. Het liefst in de loop van de volgende week 8-12 augustus. Keuken bestaat uit afwasmachine, gasfornuis, spoelbak, aanrechtblad etc. leidingen e.d. zijn al klaar. Het gaat uitsluitend om plaatsen en aansluiten.

Keukenplint en front vaatwasser monteren

Ik wil graag in mijn keuken een nieuwe rvs look keukenplint laten monteren. De plinten zijn nog niet in mijn bezit. Kunt u eventueel de plint mee aanbieden. De plint moet 5 meter lang worden. Een stuk van 2,20 + 2 meter + 60 cm. Tevens het monteren van het keukenfront aan mijn nieuwe inbouwvaartwasser.

Keuken laten aanpassen

I.v.m. plaatsing van een vrijstaande koelvries-combinatie hebben wij de oude ingebouwde koelkast (tafelmodel) verwijderd. Deze stond in een kastje, onder het aanrechtblad. In de aldus ontstane 'lege' ruimte willen we graag 2 nieuwe kastplankjes laten plaatsen. Aan een zijde is de binnenkant niet afgewerkt, dat is onafgewerkt beton. Daarna het huidige deurtje (waar de koelkast achter zat) terug plaatsen.

Keuken laten opknappen

Keuken opknappen: - van een keukendeurtje van de diepvries staat het folie bol. Dat moet verholpen. - de achterwand van gekleurd glas maken, één grote glasplaat in een neutrale kleur - een nieuw werkblad of een deel ervan want bij de kraan is het blad lelijk geworden. Ik wil graag dat er iemand komt kijken en advies geeft.

Keuken compleet renoveren

Wij willen graag een compleet nieuwe uitstraling van de keuken, eventueel moet er ook apparatuur vervangen worden. Wij bespreken hier ter plaatse graag de mogelijkheden en laten ons daarbij adviseren over de materiaalkeuze.

Keramische kookplaat en afzuigkap vervangen

Ik heb een nieuwe afzuigkap en kookplaat gekocht en dat moet de oude vervangen

Schroeischade aan het keukenblad

Ik heb schroeischade aan mijn aanrechtblad in de keuken waardoor er een gedeelte begint af te bladeren. Ik zou graag willen weten wat de totale kosten zijn inclusief arbeidskosten en materiaalkosten van ofwel vervanging van het werkblad ofwel het repareren van de schroeischade als dat mogelijk is. Ik weet op dit moment niet hoe groot het aanrechtblad is, dit zal ik voor de vakman nog opmeten.

Keuken plaatsen

Nieuwe keuken via markplaats gekocht. Oude keuken verwijderen we zelf. Gaat om hoekkeuken met vier onderkasten + 1 hoekkast incl vaatwasser. Boretti gasfornuis. 2 bovenkastjes en aparte koelkast met combimagetron. We moeten echter 1 kastje weglaten en dus een stuk van een granieten keukenblad afzagen. Dit is natuurlijk er belangrijk dat dit goed gebeurd. Verder gaan de tegeltjes eraf aan de achterkant en moet dit mooi strak gemaakt worden. Aansluitingen zitten op de juiste plek.

Keuken demonteren en leidingwerk aanpassen

Keuken demonteren /afvoeren 2. 40 x 2. 40 tegels verwijderen ,leidingen water en gas iets verplaatsen en zorgen voor aan sluiten van installaties oa water /gas/magnetron /vaatwasser/wasemkap/koelkast.

Nieuwe aanrechtblad laten monteren

We hebben een wit MDF aanrechtblad. Hierop is brandschade ontstaan. Het gaat om een aanrecht in een U vorm. Er moet een gootsteen en inductieplaat in gemonteerd worden. De afmeting is ongeveer 3,5 meter lang, volledige U vorm, bij 1 meter diep. Het huidige aanrechtblad is ongeveer 5 cm dik. Wij zoeken naar een schatting van de materiaal en installatiekosten in verband met de verzekering en gaan afhankelijk van de vergoeding eventueel over tot reparatie/vervanging.

Aanrechtblad monteren

Betreft het verwijderen van een oud aanrechtblad, het monteren van een nieuw eventueel door U te leveren aanrechtblad, incl. overzetten spoelbak en aansluiten sifon cq afvoer.

Afzuigkap vervangen

De afzuigkap doet het niet meer. Onduidelijke reden, maar hij moet vervangen worden. Op aanvraag weet ik om welke type het gaat.

Aanrechtblad met schade vervangen

Vanwege schade op het aanrechtblad, wil ik graag mijn aanrechtblad vervangen door een nieuwe. Ik krijg van de keukenleverancier een nieuw blad, het oude blad moet worden verwijderd en het nieuwe blad geplaatst. De afwasbak moet van het oude blad afgehaald worden en bij de nieuwe ingezet worden. Offerte is voor de verzekering.

Koel-/vriescombinatie (inbouw) vervangen

Vervangen van een inbouw koel/vriescombinatie. Is op maat gekocht en dient alleen geplaatst/aangesloten te worden. In overleg de oude combinatie afvoeren.

Draaikast in keuken repareren

De draaikast in de keuken sluit niet goed. Graag vakman voor reparatie.

Draaikast in keuken repareren

De draaikast in de keuken sluit niet goed. Deze kast dient opnieuw afgesteld te worden.