Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Werkblad in de keuken laten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: werkblad in de keuken laten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: werkblad in de keuken laten vervangen

Keukenwerkblad plaatsen

Meneer/mevrouw, Graag ontvang ik een prijsindicatie van een Dekton werkblad (hoogst waarschijnlijk zwart) ten behoeve van een L-vormige keuken met de volgende afmetingen en uitsparingen: Dikte werkblad: 12 mm Lange muur zijde: 300 cm lang en 62 cm diep. Korte muur zijde: 247 cm lang en 62 cm diep. In de lange muur zijde is een uitsparing nodig voor een inductiekookplaat van 76 cm x 49,5 cm. In de korte muur zijde is een uitsparing nodig voor een spoelbak vlak inbouw van 50 cm breed x 40 cm diep. Aan het uiteinde van het werkblad aan de lange zijde van de muur wil ik het bedekkingspaneel ook in dit materiaal uitvoeren. Dit paneel heeft als afmetingen 82 cm x 80 cm en een dikte van 12 mm. Ik zie graag een prijsindicatie tegemoet. Indien er nog vragen zijn, dan hoor ik deze graag. Met vriendelijke groet.

Granieten werkblad laten zagen op locatie

In onze keuken zit nog een kookplaat met afgeronde hoeken. Deze vertoont gebreken en willen wij laten vervangen door een rechthoekig exemplaar. De ronde hoeken in het granieten keukenblad (ongeveer 1,5 cm dik) moeten dus recht gezaagd worden en aan een kant moet iets worden weggezaagd. Graag alleen bericht als u verzekerd bent tegen (bedrijfs)schade, want wij begrijpen dat dit nog wel eens mis kan gaan.

Klein keukentje vernieuwen

Ik wil de komende maanden een kleine keuken laten vervangen. Er moeten 2 keukenkastjes, een werkblad, kraan en kookplaat worden verwijderd. Daarna moet er ongeveer 2 m² muur gerenoveerd worden met gipsplaten en afwerking. Vervolgens wil ik 2 nieuwe kasten laten plaatsen, een vaatwasser, een kraan, werkblad en kookplaat. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Ikea werkblad, spoelbak en kraan plaatsen

Ik wil 2 keukens vervangen van houten werkblad, spoelbak en kraan plaatsen (keuken). Het betreft werkblad van ongeveer 1,65 meter. Spullen zijn van IKEA. Ik haal zelf oude spullen eruit. Je hoeft het alleen in te plaatsen.

Keuken plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe keuken (L-vorm) bestaande uit 4 onderkasten en 2 bovenkasten en 2-delig werkblad. Inbouwapparatuur: afzuigkap, elektrische kookplaat, spoelbak met afvoer en kraan. Waterleiding en elektra reeds aanwezig. Werkinstructie (handleiding) aanwezig.

Gedeeltelijke keuken renovatie

Wil graag apparatuur en kastjes vervangen in de keuken en ook het werkblad en andere wasbak. Ook de tegeltjes zou ik het liefst zien verdwijnen. Alles hangt natuurlijk van de prijs af. Het betreft een hoekkeuken. Vakman zou eerst langs moeten komen voordat om de situatie te kunnen bekijken en advies te kunnen geven. Inclusief afvoeren van oude materialen.

Ikea keukenwerkbladen monteren

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken geplaats, nu moeten we alleen het werkblad er nog op. Nu kunnen wij dat alleen niet zelf, dus nu is onze vraag of jullie ook alleen werkbladen monteren en op maat zagen. Ons werkblad is van laminaat en loopt rond af. Wij zijn er benieuwd wat de prijs hier van is

Aanrechtblad vervangen

Ik wil bij IKEA een nieuw aanrechtblad gaan kopen en dat in mijn keuken laten plaatsen. Het is een laminaat werkblad van 300 x 60 x 2,8 cm. Het oude blad moet worden verwijderd en het nieuwe geplaatst. Daarin moet ook een uitsparing voor een nieuwe wasbak en kraan worden gemaakt en die moeten gemonteerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Werkblad in de keuken laten vervangen

Ik zoek een vakman die voor mij in de keuken een werkblad kan vervangen. Er zijn openingen nodig voor een gasstel, kraan en wasbak. Er moeten een kraan en afvoer worden aangesloten. Het gaat om werkblad Inova, 265 cm lang en 60 cm breed. Het is van spaanplaat met een kunststof bovenlaag.Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Achterwand en werkblad in de keuken plaatsen

Ik wil in mijn keuken een nieuw kunststof aanrechtblad van 60 X 282 cm en een bijpassende achterwand van 70 x 355 cm. Het aanrechtblad is helemaal recht, met 1 spoelbak,1 kraan en 1 gaskookplaat. In de achterwand zit een lichtpunt en 2 wandcontactdozen. Ik laat het hier graag even goed inmeten en ontvang daarna graag uw prijsopgave.