Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wasemkap monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wasemkap monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wasemkap monteren

Wasemkap monteren

Ik wil een wasemkap laten ophangen en aansluiten. De klant gaat zelf de wasemkap aanschaffen. De klant wil graag geïnformeerd worden over wat voor soort wasemkap zij moet kopen.

Keuken verhuizen

Ik wil een bestaande keuken inclusief apparatuur laten verhuizen vanuit mijn appartement in IJburg naar een nieuwbouw woning in Nederhorst den Berg. Dit houdt dus in zowel demonteren als verhuizen en wederopbouw in de nieuwe locatie. De indeling van de keuken in de nieuwe locatie is 1:1 hetzelfde. De keuken heeft 6 kasten, 3 zij/steunwanden, een 2-delig werkblad van dun composiet (1 cm dikte), 4 inbouw apparaten (oven, kookplaat, vaatwasser, koel/vrieskast) wasemkap aan muur en spoelbak/kraan. De keuken is recht van uitvoering met een lengte van 4,30 meter en diepte 0,65 meter. Ik verneem graag uw gespecificeerde prijsopgave voor deze werkzaamheden. Het is voor ongeveer over 1 jaar. Voor het verhuizen zelf kan ik het mogelijk ook overlaten aan een verhuisbedrijf. Dan gaat het om het demonteren en monteren van de keuken.

Vlakke inbouw afzuigkap vervangen

Onze AEG vlakke inbouw afzuigkap is kapot en deze moet vervangen worden. De afzuigkap is ingebouwd onder het keukenkastje met een directe afvoer naar buiten. Merknaam en nr. AEG vlakscherm wasemkap nr. 710D-W,: 4 snelheden 1 motor met een afmeting van 355 cm3 uit het jaar 1997. Graag wil ik een soortgelijke of dezelfde als nieuwe afzuigkap. Gaat dus om het verwijderen van de oude afzuigkap en het monteren en eventueel ook leveren van de nieuwe.

Keuken klaar maken voor nieuwe keuken

Mijn inbouwkeuken moet gedemonteerd worden en hierna moet de ruimte klaargemaakt worden voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Keuken is 2.75 meter breed, heeft een kleine tegelwand, keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasser en koel/diepvriescombinatie. Leidingwerk hoeft niet of nauwelijks verlegd te worden. Na woensdag is er een plan voor het leidingwerk aanwezig. De nieuwe keuken zullen ze wel monteren maar niet installeren. Dat moet dan ook meegenomen worden. Ben bezig de oude keuken te verkopen. Als dat lukt dan moet de huidige keuken er netjes uitgehaald worden. Graag even bellen voor een eerste indicatie.

Gevelafvoer maken voor de wasemkap

Wasemkap dient aangesloten te worden op gevel afvoer. De vorige wasemkap was aangesloten op mechanische ventilatie. Nu afzuigkap met motor. Gat maken in binnenmuur met spouw en gemetselde buitengevel. Kap monteren. Afvoer wasemkap daarop aansluiten. De bestaande afvoer (kap) naar mechanische ventilatie verwijderen. Muur en gestuct plafond egaliseren.

Keuken installeren

Er moet een keuken geintalleerdt worden. %bovenkasten monteren met afvoer naar buiten voor de wasemkap door muur. Aansluitind gas water en electriciteit vervangen Aansluiting vaatwasser,gasfornuis,gaskookplaat benedenkasten instaleren. Uitvrezen van nieuw werkblad voor ggasfornuios en spoelbak achterwand uitfrezen In principe is het niet veel werk maar helaas kan ik het niet zelf. Gaarne spoedige reactie Woonhuis in Sittard Klus voor augstus met vriensdelijk groet Silvie

Keukenmontage

Er moet een keuken geïnstalleerd worden. Bovenkasten monteren met afvoer naar buiten voor de wasemkap door muur. Aansluiting gas/water en elektriciteit vervangen. Aansluiting vaatwasser, gasfornuis, gaskookplaat en beneden kasten installeren. Uitfrezen van nieuw werkblad voor gasfornuis en spoelbak. Achterwand uitfrezen. Klus voor augustus.

Monteren afzuigkap

Plaatsen van een wasemkap.

Keuken monteren

Wij hebben een keuken gekocht en de keukenmonteur laat ons zitten. Wij zijn dus per direct op zoek naar een keukenmonteur. Het gaat om een rechte keuken voorzien van hardstenen blad. De keuken dient geplaatst en aangesloten te worden. Voorbereidend werk is reeds gedaan, leidingen en elektra zitten op hun plaats. De inbouwapparatuur die aangesloten dient te worden bestaat uit een koelvriescombinatie, combinagnetron, vaatwasser en wasemkap.