Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wandschouw afzuigkap installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wandschouw afzuigkap installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wandschouw afzuigkap installeren

Wandschouw afzuigkap installeren

Momenteel heb ik een uitschuifbare afzuigkap met de motor in het kastje erboven. Ik wil deze laten vervangen door een wandschouw. Aanschaf graag in overleg met de vakman.

Nieuwe afzuigkap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe afzuigkap laten plaatsen in de keuken. 90 cm breed. Gaten moeten ook nog geboord worden in de muur. Het is een wandschouw afzuigkap met recirculatiesysteem en koolstoffilter.

Kvik keuken plaatsen

Eind november willen wij onze kvik keuken laten plaatsen. Het gaat om voorgemonteerde kasten. Daarnaast ook apparatuur en blad die we bij de winkel besteld hebben. Het gaat om de montage van in totaal 3 onderkasten en 2 hoge kasten. Ook het blad moet worden gemonteerd (laminaat blad waarin ook uitsparing voor kookplaat gezaagd moet worden). Voorbereidend elektra en leidingwerk is in orde (installatietekening door kvik geleverd is nauwkeurig gevolgd). Spoelbak is al in blad verwerkt. Handgrepen hoeven niet gemonteerd te worden, keuken is greeploos (mano). Wat er moet gebeuren: - Plaatsen/monteren van kasten tegen muur(3 lage, 2 hoge). Het gaat om een rechte opstelling. - Apparatuur plaatsen en aansluiten; Koel/vriescombinatie (hoge kast) Oven (andere hoge kast) Vaatwasser (wasmachinekraan is aanwezig) Kookplaat (inductie) Afzuigkap (standaard wandschouw) - Werkblad (2,40 meter) monteren, uitsparing kookplaat zagen - Kraan monteren (Grohe Minta) en aansluiten spoelbak op afvoer - Plinten passend maken (vloer wordt later gelegd) - Passtukken op maat zagen en plaatsen - Afstellen van het geheel. Wij kijken niet op de milimeter maar zijn wel opzoek naar iemand met kennis van zaken die onze keuken netjes kan plaatsen. Evt. Kosten voor extra materiaal wordt door ons gedekt. Parkeerkosten worden ook vergoedt. Aangezien wij een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden verschaffen, verwachten wij een gedetailleerde offerte. Wij zijn er van overtuigd dat de voorbereidende werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Mocht dit in de praktijk niet zo blijken, nemen wij verantwoordelijkheid om problemen op te lossen.

Nieuwe afzuigkap laten plaatsen

Mijn afzuigkap is stuk, ik wil graag een nieuwe laten plaatsen. Graag de nieuwe afzuigkap mee aanbieden. Ik heb nu een wandschouw model.

Wandschouw afzuigkap installeren

Ik wil in bestaande keuken een wandschouw-afzuigkap gemonteerd hebben met doorvoer naar buiten door muur met spouw. Ivm met installatie nieuwe afzuigkap moet er een gat worden geboord in buitenmuur huis, door de spouw heen, diameter 15 cm.

Smeg afzuigkap laten monteren

Oude afzuigkap , wandschouw vervangen voor niewue. Smeg 90cm breed.

Exactum 94-600 RVS wandschouw vervangen

De afzuigkap Exactum 94-600 RVS wandschouw werkt niet meer. In verband met de afmeting en inbouw zoek ik zo mogelijk dezelfde uitvoering. Indien dit model er niet meer is dan ontvang ik graag advies en mogelijkheden voor een ander model.

Wandschouw / afzuigkap plaatsen

Wandschouw afzuigkap plaatsen. Alles zit op zijn plek, alleen 2 gaten boren, ophangen, slang aansluiten. Afdekkap plaatsen hooguit 30 min werk.

keukenblad plaatsen gasplaat inbouwen

Op een halfbetegelde wand keukenblad plaatsen - 205 cm - en gat zagen voor gaskookplaat. Materiaal aanwezig, muurbalk al geplaatst. Aansluiting op wand afkitten. Tevens ophangen van wandschouw afzuigkap van 90 cm, Baumatic.

Plaatsen keuken

Ik heb een showroom keuken gekocht van het merk Schuller, type Murano C3. De kasten zijn heel aangeleverd. De keuken bestaat uit een lange zijde van 360, inclusief vaatwasser. Twee bovenkasten en een wandschouw afzuigkap. Verder is er een achterwand meegeleverd van +/- 4 meter totale lengte (ipv tegels). Verder voor aan de andere zijde nog drie hoge kasten met daarin een combi magnetron en een koel/vriescombi. Deze drie kasten zitten ook al in elkaar en hebben bij elkaar een breedte van 180 cm. Het blad hoeft niet geplaatst te worden, dat doet de natuursteenspecialist. Ik ben nogal een pietje precies, dus ik verwacht wel vakmanschap.