Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voorbereidingswerk voor nieuwe keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voorbereidingswerk voor nieuwe keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voorbereidingswerk voor nieuwe keuken

Voorbereidingswerk voor nieuwe keuken

Na het kopen van een huis hebben we ook een mooie keuken uitgezocht, maar voordat ze deze kunnen komen monteren moet er in de huidige keuken een aantal aanpassingen komen. Een extra elektriciteitsgroep, waterleidingen verleggen, de huidige afzuiging weggehaald en een radiator weghalen. Op de foto de situatie hoe deze nu is. Heeft u een indicatie van de kosten? En op wat voor termijn zou dit mogelijk zijn?

Voorbereidingswerk leidingwerk keuken

Wij willen de keuken plaatsen waar nog geen gas/water en elektra leidingen lopen. Hier moet dus voorwerk voor gedaan worden. Graag een offerte voor een all-in prijs voorwerk keuken. Indien er meer informatie verschaft moet worden of een afspraak op locatie om de prijs vast te stellen dan kan er altijd contact met mij worden opgenomen. In bijgevoegde foto ziet u de wand waar de keuken komt. De open haard zal vóór het voorwerk al verwijderd zijn. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de werkplek is goed bereikbaar

Betreft voorbereidingswerk voor de ...

Betreft voorbereidingswerk voor de inbouwkeuken. Voordat de keuken ingebouwd kan worden moet de leidingen voor electra, water en gas aangelegd zijn. Voor electra moet tevens 2 a 3 extra groepen worden aangemaakt en doorgetrokken worden via de loze leidingen van de meterkast naar de keuken toe. Bestaande aansluitingen voor water en gas hoeft niet of nauwelijks verplaatst/verlegd te worden. Het project moet in week 50 uitgevoerd worden, omdat de keuken in week 51 geplaatst gaat worden door de keukenboer