Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken

Voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in verband met de plaatsing van een nieuwe keuken. - 5 m2 wandtegels verwijderen en weer opnieuw plaatsen - Nieuwe tegels over de plavuizen leggen. Waarschijnlijk kan hier overheen betegeld worden (105 tegels van 20 x 20 cm) - In ieder geval verleggen van een wasmachine waterleiding en weghalen van wat oude waterleidingen - Plaatsen van vier nieuwe stopcontacten (waarvan 2 onder het aanrechtblad en in de muur) - Een muur stucen (163 cm breed en 260 cm hoog) Tekening van de keuken inmeting komt nog, wel heb ik de tekening bijgevoegd van hoe het eruit gaat zien! In week 44 wordt de keuken gedemonteerd week 45 wordt de nieuwe keuken geplaatst. Graag ontvang ik uw offerte.

Voorbereidingen treffen voor plaatsen keuken

Gevraagd wordt een offerte uit te brengen voor de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het plaatsen van een keuken. Graag gaan we met u in overleg om de werkzaamheden door te spreken. Bijgevoegde ontwerptekening geeft een goede indruk van de voorziene keukenindeling. De leverancier komt 31 augustus inmeten, dus ik denk dat het handig is om eind september te starten met de klus. Overzicht van gevraagde werkzaamheden: - Eventueel aanbrengen verlaagd plafond. - Aanpassen elektra, plaatsen van stopcontacten, plaatsen van lichtschakelaars en plaatsen van verlichtingspunten (spotjes) - Eventueel verleggen van een aansluitpunt voor de inductieplaat (er zit al een stopcontact op krachtstroom). - Afvoer naar de riolering vanaf de gootsteen en vanaf de vaatwasser aanpassen. - Verwijderen/afdoppen van een gasleiding. - Aanbrengen isolatie bij het raam gedeelte. - Doortrekken van een ietwat scheef muurtje (circa 10 cm). - De keuken afwerken en stucen. Wat doen we zelf: Verwijderen en afvoeren van de oude keuken en de schroten, leggen van de laminaatvloer en schilderen van de wanden.

Voorbereidingen treffen voor nieuwe keuken

Wij gaan in juli de huidige keuken in ons appartement vervangen door een nieuwe keuken. De nieuwe keuken wordt een open keuken. Hiervoor dient het bestaande wandje te worden verwijderd (zie foto’s). De nieuwe keuken heeft ook een andere opstelling, waardoor de aansluitingen (electra + water) verplaatst dienen te worden. In de bestaande keuken wordt nog op gas gekookt, in de nieuwe keuken wordt dat inductie. Dat betekend dat de huidige gasaansluiting dient te worden afgesloten en tevens dat er een nieuwe groep aan de stoppenkast dient te worden toegevoegd. In overleg zullen wij de bestaande keuken alvast zoveel mogelijk verwijderen.

Voorbereidingen treffen voor nieuwe keuken

Voorbereidingen treffen voor de nieuwe keuken. Oude keuken moet verwijderd worden (eventueel met afvoeren, ligt aan de meerprijs), de leidingwerk moet gestuct worden en klaar gemaakt voor de nieuwe apparatuur. Ook moet er een nieuw plafond geplaatst worden van ongeveer 6 m2. Graag een offerte of richtprijs voor deze werkzaamheden. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de ruimte te bezichtigen. Met vriendelijke groet,

Voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken

Wij hebben een nieuwe keuken besteld welke vanaf oktober geplaatst kan worden. Daarvóór moeten de volgende werkzaamheden uitgevoerd worden: - realiseren tussendeur tussen hal en schuurtje (voorzijde huis - gipswand); - realiseren water- aan- en afvoer in schuur voor aansluiten wasmachine. Hoofdaansluiting water zit onder voordeur, hemelsbreed circa 3 meter van de plek waar de wasmachine moet komen staan; - sloopwerk keuken; - keukenwand gereed maken voor nieuwe keuken. Deeloffertes voor bijvoorbeeld alleen de tussendeur zijn ook welkom.

Keuken voorbereiden op nieuwe keuken

Slopen oude keuken. Verplaatsen en vernieuwen electra (indien nodig). Eventueel aanleg nieuwe groepenkast. Gasleiding controleren en evt vernieuwen. Nieuw plafond met spotjes plaatsen. Deel tegelvloer eruit en deze egaliseren. Voorbereidingen treffen voordat nieuwe keuken geplaatst kan worden. Werktekening wordt vier weken voor het plaatsen geleverd. De verbouwing zal waarschijnlijk ergens in maart 2015 plaatsvinden.

Keuken Dilemma

Ik heb Net een nieuwe huis gekocht en voor het intrekken moet er nog heel wat aangedaan worden. De keuken is er een waarbij er gemeten moet worden om er een nieuwe keuken in te plaatsen. Zou het mogelijk zijn om dan langs te lopen voor afmetingen en advies voordat ik uberhaut een keuken koop. Zou U zo gauw mogelijk contact willen opnemen zodat ik al voorbereidingen kan treffen en hopend voor de kerst al in mijn nieuw huis intrekken.

Uitvoering week 9: Slopen van huidige ...

Uitvoering week 9: Slopen van huidige keuken. Slopen van vloertegels en nieuwe vloer leggen ca. 6 m2 Stukje muur tegels slopen en gladstucken. Voorbereidingen treffen qua water en electra voor plaatsing van de nieuwe keuken, levering week 10.

voorbereidingen treffen voor het ...

voorbereidingen treffen voor het plaatsen van een keuken: - leidingwerk tbv aan en afvoer water - vloerverwarming aanbrengen - vloerbetegelen - gasleiding verplaatsen - stucen wanden en plafond -

Een nieuwe keuken is al aangeschaft, er ...

Een nieuwe keuken is al aangeschaft, er is al ingemeten en ik heb een gedetailleerde tekening met de benodigde aansluitingen voor gas, electra en water. Ik zoek dus een loodgieter/installateur die alléén de voorbereidingen kan treffen. Een aantal wandcontactdozen moet worden verplaatst, evenals aan- en afvoer van water t.b.v. een vaatwasmachine. Daarnaast moet(en) minimaal 1 (maar eigenlijk zelfs 2) extra groepen (electriciteit) worden aangelegd t.b.v. combimagnetron en vaatwasser. Naast een indruk van de benodigde tijd en de kosten van deze werkzaamheden, wil ik vooral ook graag een indicatie op welke termijn e.e.a. gerealiseerd zou kunnen worden. Ik weet nog niet wanneer de keuken geleverd wordt, maar wil wel weten wanneer ik e.e.a. uiterlijk moet plannen.