Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voorbereiding plaatsing nieuwe keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voorbereiding plaatsing nieuwe keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voorbereiding plaatsing nieuwe keuken

Voorbereiding plaatsing nieuwe keuken

Voorbereidingswerkzaamheden voor dat keuken geplaatst gaat worden. Gaat om leidingswerkzaamheden van water en elektra. Gasleiding moet afgedicht worden. Verplaatsing lichtknop van spotjes in plafond. Daarnaast leveren en plaatsen van nieuwe groepenkast. Omdat deze werkzaamheden lastig te omschrijven zijn nodig ik graag een vakman uit om de situatie te bekijken en een offerte uit te schrijven.

Voorbereiding plaatsing nieuwe keuken

Ik wil de oude keuken voorbereiden voor het plaatsen van een nieuwe keuken. De werkzaamheden betreffen: 3 x stopcontact verplaatsen (1 x 2m., 2 x <50 cm.), 1 x nieuwe groep + plaatsen nieuw stopcontact, verplaatsen perilex (<50 cm.), verplaatsen schakelaar centrale afzuiging (<50 cm.), wateraansluiting + afvoer verplaatsen (50 cm.), verlaagd plafond maken (2,5 m2), opdikken muurtje (~ 18 cm x 70 cm), natuursteen tegelen (Mustang, lijmen op bestaande vloer, 7 m2), stuc+verven muur 10 m2, stuc+verven plafond 2,5 m2. Optioneel: demonteren van de oude keuken 7 m1 (afvoeren regel ik zelf). Werkzaamheden moeten in week 46/47 uitgevoerd worden. Tekeningen zijn aanwezig en situatie ter plaatse opnemen is uiteraard mogelijk. Graag ontvang ik een offerte voor bovenstaande werkzaamheden.

Voorbereiding voor de nieuwe keuken treffen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor werkzaamheden die tussen 27 en 30 maart uitgevoerd moeten zijn. Dit betreft werkzaamheden ter voorbereiding op de plaatsing van een nieuwe keuken. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. De kraan en afvoer verwijderen (dit zou bij voorkeur op 24 of 25 maart gedaan moeten worden, de oude keuken wordt zaterdagmiddag 25 maart verwijdert). 2. Een sleuf frezen van ongeveer 1 meter lang, buis plaatsen en draad trekken tbv elektriciteit. 3. Twee keer een 2-voudig stopcontact vervangen door 2-voudig met schakelaar (schakelaar units al in bezit, raampje en 2x 220 unit niet. Zou ik wel kunnen aanleveren). 3. Een sleuf frezen van 1,5 meter, buis plaatsen en draad trekken met daaraan een stekker voor aansluiting van een afzuigkap in het plafond boven een kookeiland. 4. De buitenkraan vervangen door een vorstvrije buitenkraan. Binnenshuis de kraan (die bedoelt was om de leiding in de winter af te sluiten) in de leiding verwijderen en de waterleiding herstellen. 5. Ongeveer 18 m² stucwerk inclusief herstellen van het plafond. 6. Een piepschuim randprofiel leveren en plaatsen op het plafond. 7. De kraan en afvoer plaatsen op woensdag 5 april, nadat op 4 april de keuken is geplaatst.

Voorbereidingen voor keukenplaatsing

De werkzaamheden betreffen de voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. De keuken zelf wordt door de keukenleverancier zelf geplaatst. Het betreft het verleggen van het leidingwerk voor de kraan/gootsteen, vaatwasser en gasleiding en het verwijderen van een radiator. De nieuwe keuken komt in week 7, het liefst willen we deze opdracht op 2 februari uit laten voeren.

Voorbereiding en plaatsing IKEA inbouwkeuken

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken moeten afvoer, leidingen en elektra verlegd worden. Daarnaast moet een aantal nieuwe wandcontactdozen aangelegd worden. De oude keuken wordt door onszelf verwijderd, het materiaal kan in overleg met de vakman worden aangeschaft. Daarnaast zouden wij graag hulp willen bij de installatie/montage, te denken aan: - werkblad op maat zagen; - passtukken op maat zagen; - uitsparingen spoelbak en kookplaat maken; - aansluiten gas; - eventueel montage van een deur op koelkast/vriezer; - eventueel tegelen achterwand. Plattegronden zijn beschikbaar.

Keuken opknappen ter voorbereiding nieuwe plaatsing

Naar verwachting wordt in oktober een nieuwe keuken geleverd die door de leverancier wordt geplaatst. Daarvoor moet de keuken nog worden opgeknapt en leidingen worden verlegd. Concreet bestaan de werkzaamheden uit: - verwijderen oude keuken. - verwijderen oude vloertegels en plaatsen nieuwe (ca. 6,5 m2). - verwijderen wandtegels. - stucen wanden en plafond (ca. 35 m2). - vernieuwen leidingen en maken nieuwe aansluitpunt (gas en water); hoeft naar verwachting niet te worden gefrased. - Wegwerken gasleidingen boven deur d.m.v. koof.

Voor- en nawerk bij installatie keuken

Klant heeft een keuken aangekocht voor een nieuwe woning. De keuken zal op 4 juli 2013 geleverd worden en op 5 juli 2013 geïnstalleerd. Ter voorbereiding op de plaatsing van de keuken dienen de volgende zaken verzorgd te worden: - Gas en waterleidingen verleggen. Afvoerleidingen mogelijk verplaatsen. - 2 extra elektragroepen bijplaatsen (mogelijk meer). - Wandcontactdozen verplaatsen en aarden. Na plaatsing van de keuken dienen de volgende zaken verzorgd te worden: - Betegelen achterwand boven aanrecht (3m2). - Keukenapparatuur installeren, te weten: boiler ten behoeve van Quooker, oven en vaatwasser.

Voorbereiding plaatsing nieuwe keuken

In week 13 wordt onze nieuwe Bruynzeel keuken geplaatst. Ter voorbereiding dient het leidingwerk te worden aangepast conform de door Bruynzeel aangeleverde instalatietekening en installatievoorschriften. In de bijages vind u de huidige keuken en de installatie-tekening. Alle aparatuur blijft op dezelfde plaats als nu. Waarschijnlijk zal wel de elektra aangepast moeten worden en wellicht de water en/of gasleiding iets verlegd. Aanvullend op de tekening willen we in ieder geval drie dubbele stopcontacten boven het aanrechtblad laten plaatsen. Het zou helemaal mooi zijn als de achterwand meteen gestuckt zou kunnen worden. De werkzaamehden zouden in week 12 of begin week 13 uitgevoerd moeten kunnen worden.

Voorbereiding nieuwe keuken

Voordat we onze nieuwe keuken laten plaatsen, moet er nog voorbereidend werk gedaan worden: Onze keuken is 334cm bij 300,5cm 1) De waterleiding moet van de muurkant worden verplaatst naar het midden van de keuken, ivm het keukeneiland wat daar geplaatst zal gaan worden (voor gebruik gootsteen & afwasmachine) De leiding moet in de vloer worden geplaatst (het huis heeft een kruipruimte) 2) De gasleiding moet een aantal centimeter worden verplaatst (dezelfde muur) 3) De centrale verwarming moet een kwartslag worden omgehangen (zit nu onder het raam, en moet naar de muur) ivm plaatsing van keukeneiland. 4) Er moet een gat in de muur worden gemaakt ivm het aansluiten van een afzuigkap. 5) Stopcontacten gemaakt voor het gebruik van de electrische app

Voorbereiding van plaatsing keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken in ruimte 3x3m door derden dienen de volgende werkzaamheden verricht te worden: Installateur: - verplaatsen radiator incl. leidingverloop (via kruipruimte in de wand wegwerken); - verplaatsen diverse wandcontactdozen t.b.v. vaatwasser, oven, combi-oven, koelkast en vriezer; - verleggen van afvoer vaatwasser; - leidingen in wanden wegwerken; - plaatsen van dubbele wandcontactdozen; - inbouwspotjes in te plaatsen koofconstructie; - verplaatsen lichtschakelaar in halfhoog wandje; - bemonsteren wandcontactdozen, schakelaars en inbouwspots; Stucwerk: De keukenwanden dienen gladgestuct te worden, mogelijk met een afwasbare coating Stucen van halfhoog wandje (glad pleisterwerk) Timmerman: Het maken van een koof