Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voorbereidend? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voorbereidend. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voorbereidend

Voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken

Tussen 6 en 8 november. De nieuwe keuken wordt 9 november geplaatst. De oude keuken halen wij er op 6 november uit, zodat het leidingwerk (electra/ water) en afvoer op de plek van de werktekening kan worden aangebracht. Het gaat om: Volgens werktekening plaatsen van stopcontacten en waterpunten. Het afdoppen gasleiding en verwijderen van de geiser. Extra groep plaatsen in verband met keramisch koken en machines . De sansluiting afvoer op riool checken. Installeren Daalderop close-in boiler in de kelder onder keuken met leiding naar warmwaterkraan keuken. In kelder waterleiding aanpassen en klaar maken voor andere plek wasmachine. Werktekeningen zijn beschikbaar.

Voorbereidend werk voor nieuwe keuken uitvoeren

We hebben een nieuwe keuken besteld die in week 45 wordt geplaatst. Voor deze tijd moet de keuken klaargemaakt worden voor plaatsing. De activiteiten zijn: verwijderen oude keuken, aansluitpunten (alleen elektra, water blijft op zelfde plek, gas wordt niet gebruikt) verplaatsen op basis van tekening, gat in muur voor afzuiging, tegelvloer in keuken, bijkeuken, hal en toilet verwijderen en nieuwe plaatsen 38 m2, rekening houdend met vloerverwarming, plaatsen verlaagd plafond 20 m2 in keuken, stuken wanden 30 m2 in keuken. Er moet een kookeiland geplaatst worden waar nu naar alle waarschijnlijkheid dus een wat onhandige vloerverwarming onder loopt.

Voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken

Mijn nieuwe keuken wordt in week 29 geleverd en voor die tijd dienen er nog een aantal werkzaamheden uitgevoerd te worden. De keuken zal leeg opgeleverd worden (dus geen apparatuur of kastjes meer en de muren zijn kaal), alleen zit er nu een stenen vloer in die eruit moet. Dan moeten de leidingen verlegd worden (ik heb het leidingenplan beschikbaar), de muren mooi gestuukt (witte spachtelputz heeft de voorkeur) en een nieuwe vloer erin. Het betreft een keuken van 243 cm bij 237 cm en 257 cm hoog. De voorkeur geliefd dat de werkzaamheden eind week 27 of begin week 28 worden uitgevoerd. Ik hoor graag wat u voor mij kan betekenen. Leidingplan is aanwezig.

Voorbereidend werk voorafgaand aan een keukenmontage

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen welke geleverd wordt in week 15. Hieraan voorafgaande zoeken wij een vakman die voor ons de water- en elektriciteitsleidingen kan verleggen, een vloerverwarming kan plaatsen, een tegelvloer kan leggen en de wanden kan stucen.

Voorbereidend werk voor keukenrenovatie

Ten behoeve van de nieuwe keuken dienen nog de nodige voorbereidingen te worden getroffen: - Leidingwerk gootsteen/vaatwasser verplaatsen; - Nieuwe groep in meterkast + lokale aansluitingen voor inductieplaat; - Stopcontacten verplaatsen, stopcontacten nieuw maken, wanden stucen; - Doorvoer in buitenwand; nieuwe gat maken -> diameter is 160 mm & oude gat dichten; - Mogelijk nog verlaagd plafond met inbouwspots maken. Werkzaamheden in week 19.

Voorbereidend werk voor een nieuwe keuken

In de week van 1 mei zal onze nieuwe keuken worden geplaatst. Er moeten daarvoor nog enkele voorbereidende werkzaamheden plaatsvinden. Wij zijn op zoek naar een vakman die installatiewerkzaamheden volgens bijgaand schema kan uitvoeren. Er moeten ook enkele stopcontacten en schakelaars verplaatst worden. Een aantal bestaande lichtpunten moeten afgewerkt worden. Optioneel is het egaliseren van de vloer en verplaatsen of vervangen van een radiator. De opstelling van de nieuwe keuken blijft gelijk. We willen het werk graag in de week van 10 april laten uitvoeren en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

L-vormige keuken plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen en laten aansluiten. Het betreft een L-keuken, afmeting is 3.55 x 2.12 meter met alle inbouw apparatuur (koelkast, combi-oven, gaskookplaat, vaatwasser) keuken heeft 2 boven kasten. En wordt in week 35 geleverd. Het voorbereidend werk is al gedaan.

Keuken voorbereiden en plaatsen

In ons nieuwe huis willen wij de keuken vervangen. De werkzaamheden omvatten: oude keuken slopen en afvoeren, voorbereidend werk (elektra, stucwerk et cetera) en nieuwe keuken plaatsen. De keuken zelf schaffen we zelf aan. We krijgen de sleutel 1 augustus, graag zo en mogelijk daarna.

Voorbereidend werk voor plaatsing keuken

De werkzaamheden bestaan uit het volgende: verwijderen oude keuken, verwijderen oude verwarmingsradiator en aansluiten van nieuwe plintverwarming. Het verleggen van bestaande waterleidingen. Het maken van 1 nieuwe electriciteitsgroep in meterkast. Het verleggen van bestaande elektra-aansluitingen. Het verwijderen en verplaatsen van bestaande stopcontacten. Het maken van nieuwe stopcontacten. Het aansluiten van keukenkraan na plaatsing keuken. Tevens dient er een gat in de buitenmuur gemaakt te worden voor de afvoer van de afzuigkap en de oude tegels dienen te worden verwijderd. De keuken zal worden geplaatst op 7 en 8 november.

Voorbereidend werk plaatsen keuken

Voorbereidend werk voor het plaatsen van nieuwe keuken. Verleggen van gasleiding, extra stopcontacten plaatsen en stopcontacten voor vaatwasser en oven. Uitvoering eerste helft van augustus.

Partners

Partners van Casius