Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledige keuken verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledige keuken verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledige keuken verbouwen

Keuken monteren

Ik wil een volledige keuken in mijn woning laten monteren. Kasten, elektrische kookplaat, afzuigkap, wasbak, keukenblad, vaatwasmachine. De keuken heb ik al in mijn bezit. De oude keuken is gedeeltelijk gedemonteerd.

Volledige keuken verbouwen

In welke stijl heb je interesse? Modern. Wat moet er gebeuren? Keukenblad vervangen, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries, kortom een volledige verbouwing). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben een U-vormige keuken landelijk klassiek. Willen graag naar moderner wit.

Volledige keuken monteren

Ik moet een volledige keuken geïnstalleerd hebben.

Vaatwasseraansluiting voorbereiden

In onze keuken (Siematic) is momenteel geen vaatwasser aanwezig. Om deze te kunnen plaatsen zullen kastjes/deuren moeten worden aangepast. Daarnaast moet ook de volledige aansluiting op waterleiding en elektra worden gerealiseerd. Ik wil graag laten onderzoeken of bovenstaande mogelijk is en een offerte ontvangen voor de werkzaamheden.

Installeren van een keuken

Ik heb een gedetailleerde afbeelding van de te plaatsen keuken, zie bijlage. Bij de nieuwe keuken is rekening gehouden met de bestaande water- en elektra leidingen. (zie oude keuken). Graag een volledige installatie van de keuken met wateraansluitingen, elektra, afzuigkap et cetera. De keuken is 3 meter breed (Keuken in U-vorm).

Vaatwasser in bestaande keuken inbouwen

Ik wil een kleine afwasmachine in de keuken in laten bouwen. De keuken, afvoer en elektra is sinds april nieuw in huis. Het gaat om een volledige inbouw, dus inclusief elektra en afvoer. De afwasmachine moet op de plaats van een keukenkastje komen.

Inbouwvaatwasser monteren

Ik wil een volledig geïntegreerde vaatwasser laten monteren in de keuken, waar al een volledige geïntegreerde vaatwasser heeft gestaan, dus alles zit er al. Vaatwasser wordt bij Karwei gekocht. Op klep vaatwasser komt bestaand keukenkastdeurtje. Puur het plaatsen van de nieuwe vaatwasser, de oude halen we zelf weg. Graag mailen of mobiel nummer bellen.

Nieuwe keuken met kookschiereiland

We hebben momenteel een nieuwe doorgang gecreëerd door de hoek van de bestaande hoekkeuken! De looproute in ons huis klopte nl. Niet en we hebben nu besloten daar wat aan te gaan doen! We willen de keuken aan de andere kant met een schiereiland waar je aan kan koken en eten. We zien dat aan een betonnen aanrecht! Onze plannen staan nog niet voor 100% vast dus jullie inbreng is welkom! We hebben niet zoveel centen dus we zijn genoodzaakt om de klus zelf te gaan klaren en misschien met jullie programma krijgt het een extra dimensie en komt het ook wat eerder in een stroomversnelling want ik heb een vaste volledige baan en kan het alleen in de weekenden of vakanties doen!

Keuken laten installeren

Ik wil graag weten wat ongeveer de kosten zouden zijn voor een volledige installatie van een keuken. Zodat deze helemaal gebruiksklaar is na montage.

Plaatsen keuken

Plaasten van een Ikea keuken in U vorm. Het betreft volledige keukenmontage en inbouw van apparatuur. Vaatwasser, oven, kookplaat (gas), magnetron, koelkast, spoelbak met kraan. Er zullen waarschijnlijk wat leidingen verlegd moeten worden.