Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen

Vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen

Door waterschade zijn al verscheidene malen de keukenplinten gedemonteerd en weer gemonteerd. Hierdoor zijn ze dermate beschadigd dat ze moeten worden vervangen. Het betreft een hoekopstelling met een lange zijde van 195 cm een schuin deel van 50 cm en nog een gedeelte van 55 a 60 cm. Tevens is het van de keuken het inbouwgedeelte voor de vaatwasser beschadigd en zal tevens moeten worden vervangen.

Afzuigkap, kraan, plinten en frontjes in keuken vervangen

Voor een keuken in vakantiewoning de frontjes, sierplinten en plinten vervangen. Kraan en afzuigkap ook vervangen. Alles is al aanwezig.

Keukenrenovatie

Delen van de keuken wil ik laten vervangen. Nieuw keukenblad met gootsteen Nieuwe achterwand nieuwe afzuigkap plaatsen koven en plinten spuiten/schilderen inbouw koelvrieskast vervangen

Keukenkastjes na een lekkage laten repareren

Door middel van een lekkage van de ingebouwde boiler is mijn hoek keukenkast gaan opzetten en gaan barsten. De bodem moet vervangen worden zoal als de zijkanten. Beide opgezet en gebroken. Deurtje mankeert niks. Moet dus overgezet worden. Betreft een Miele witte keuken hoekkast van 1200 breed, 840 hoog en 580 diep. Hier zit een deur aan en een tussenschot. Bodem en zijpanelen stuk, waarschijnlijk hele kast vervangen. 2 plinten stuk door waterschade van 4 meter totaal. Kraan en boiler is al recent vervangen om de lekkage tegen te gaan. Hardsteen blad gemonteerd.

Vervangen onderplinten keuken

Ik heb een nieuwe vloer in de keuken en wil graag de plinten vervangen. De lengte van de bestaande plinten zijn 212 en 200 cm.

Folie keukendeurtjes vervangen

Ik wil het folie in de keuken volledig laten vervangen. Het betreft 11 deurtjes, 8 ladefronten, 2 vaste zijkanten en 1 open kast. Verder strips, plinten en kopse kanten van de (lade-)kasten.

Keukenplinten vervangen

In verband met een nieuwe vloer die lager is dan de oude hebben wij nieuwe plinten nodig. Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden 1. Plinten onder keuken, totaal 2 x 2,25 meter en 2 x 50 cm, hoogte circa 14 cm 2. Plintafwerking tussen bovenkastjes en plafond, totaal circa 2,40 cm lang en 20 cm hoog en stukje van circa 37 cm lang Wij willen graag zwarte plinten, geen hoogglans.

Keukenplinten vervangen

Na het leggen van een nieuwe vloer hebben we nieuwe keukenplinten nodig. De oude plinten zijn nu te smal, omdat de vloer een paar cm lager ligt. Het is ongeveer 6 meter totaal en de hoogte zal ongeveer 15 cm zijn.

Plinten vervangen en reparaties in de keuken

We hebben een nieuwe inbouw vaatwasser gekocht waardoor de bestaande plint niet goed meer past. Deze willen we derhalve vervangen. Betreft hoogglans plinten voor een hoekkeuken. Maten: circa 230 cm lang bij 21 cm hoog en 150 cm lang bij 21 cm hoog. Graag een offerte inclusief materialen.

Onderhoud aan een keuken

Ik wil wat onderhoudswerk in mijn keuken laten verzorgen. Ik wil de plinten onder het keukenblok laten vervangen. De kitrand tussen 2 keukenbladen moet worden vernieuwd, er kan nu vuil in ophopen. De gaskookplaat moet worden vastgezet in het blad en ook een wasbak. Het aanrechtblad en een barblad wil ik laten opschuren en daarna naar de originele houtkleur laten lakken. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.