Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van een keukenplint? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van een keukenplint. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van een keukenplint

Vervangen van een keukenplint

Ik wil de bestaande keukenplint door een roestvrije stalen plint laten vervangen. Deze moet op maat gemaakt worden. De plint is ongeveer 5,5 meter. Plint hoeft niet volledig RVS te zijn, buitenkant RVS is voldoende.

Keukenplint vervangen

Ik heb onder mijn keuken een hoge zwarte plint die steeds losraakt en erg beschadigd is. Ik wil deze graag laten vervangen. De lengte van de plint is ongeveer 5 meter en de hoogte 22 cm.

Scharnieren en keukenplint vervangen

1. Frezen en monteren van 2 scharnieren in de huidige deur van onze vriezer (losse eenheid onder koelkast). In verband met vervanging moet de deur van onze vriezer (nu: 'deur op deur'systeem) gewijzigd worden in een 'deur-glij'systeem. 2. Vervangen van plint onder keukenkasten + aanbrengen van inkeping ter hoogte van vaatwasser.

Keuken na een lekkage laten repareren

Na een boiler lekkage graag een prijsopgave voor het vervangen van een witte keukenplint met een lengte van ongeveer 3 meter in een hoekkeuken en gedeeltelijk ook de achterwand vervangen. Ook het afstellen van het draai plateau van hoek onderkast. De offerte moet eerst naar de verzekering voor goedkeuring.

Beschadigde keukenplint vervangen

Door waterschade is mijn huidige keukenplint beschadigd en moet er een nieuwe geleverd en geplaatst worden. Betreft wit mdf 15 cm hoog, 1 kant is 155 cm en de andere kant is 190 cm. Graag had ik hiervan een offerte ontvangen.

Keukenkastje en keukenplint vervangen

Door water is er schade aan 1 keukenkastje ontstaan (bodemplaat) en de keukenplint zal vervangen moeten worden. Deze opdracht is eerder verstrekt maar degene welke de opdracht heeft aangenomen is helaas meerdere malen zijn afspraak niet nagekomen. Ik hoop dat er een partij is welke op korte termijn het werk zou kunnen uitvoeren. Graag nodigen wij u uit voor het opstellen van een offerte.