Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verleggen leidingwerk water in keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verleggen leidingwerk water in keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verleggen leidingwerk water in keuken

Verleggen leidingwerk water in keuken

Ik wil de waterleidingen (warm en koud) en afvoer in mijn nieuwe keuken laten verleggen.

Leidingen verplaatsen, oude keuken afvoeren, CV ketel vervangen

Wij willen het leidingwerk voor de keuken laten verleggen naar een andere plek in de woning zodat het een open keuken wordt. Het gaat dus om het verleggen van de waterleidingen (warm en koud), afvoer en elektra. Een gasaansluiting is niet nodig. Een plattegrond heb ik bijgevoegd. Het is de bedoeling dat het leidingwerk voor de keuken verplaatst wordt naar de woonkamer (op de plattegrond in de linker bovenhoek). Wij moeten nog een keuken uitzoeken zodat ik nog geen tekening heb voor de exacte locatie van de leidingen. Wanneer het niet mogelijk is om de keuken naar deze plek te verplaatsen dan is er een alternatief (zie plattegrond 2). In dat geval kan de afvoer van de keuken mogelijk worden aangesloten op de afvoer van de douche/wastafel. Wel moet er dan een radiator in de woonkamer aan de muur worden verwijderd om plaats te maken voor het keukenblok. Ook moet de oude keuken worden verwijderd en afgevoerd. De elektrische apparaten wil ik wel houden om te verkopen. Verder moet het leidingwerk op de plek van de oude keuken worden weggewerkt zodat de ruimte weer gebruiksklaar is. Verder moet de CV-ketel worden vervangen voor een nieuwe HR ketel. Het is een appartement met een betonnen vloer op de eerste verdieping. Het bouwjaar is 1999. Voor meer informatie over het appartement kunt u contact met mij opnemen. Op 14 december 2017 krijgen wij de sleutel van het appartement. Graag ontvang ik van u een prijsindicatie/offerte. Ook hoor ik graag wanneer u met de opdracht zou kunnen beginnen. Voor verdere vragen of inlichtingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Leidingen verplaatsen en oude keuken afvoeren

Het gaat om het aanleggen van een waterleiding/afvoer en electra en ook de Cv ketel vervangen.Wij willen het leidingwerk voor de keuken laten verleggen naar een andere plek in de woning zodat het een open keuken wordt. Het gaat dus om het verleggen van de waterleidingen (warm en koud), afvoer en elektra. Een gasaansluiting is niet nodig. Een plattegrond heb ik bijgevoegd. Het is de bedoeling dat het leidingwerk voor de keuken verplaatst wordt naar de woonkamer (op de plattegrond in de linker bovenhoek). Wij moeten nog een keuken uitzoeken zodat ik nog geen tekening heb voor de exacte locatie van de leidingen. Ook moet de oude keuken worden verwijderd en afgevoerd. De elektrische apparaten wil ik wel houden om te verkopen. Verder moet het leidingwerk op de plek van de oude keuken worden weggewerkt zodat de ruimte weer gebruiksklaar is. Verder moet de CV-ketel worden vervangen voor een nieuwe HR ketel. Het is een appartement met een betonnen vloer op de eerste verdieping. Het bouwjaar is 1999. Voor meer informatie over het appartement kunt u contact met mij opnemen. Op 14 december 2017 krijgen wij de sleutel van het appartement. Graag ontvang ik van u een prijsindicatie/offerte. Ook hoor ik graag wanneer u met de opdracht zou kunnen beginnen.

Verleggen van de gas- en waterleiding voor nieuwe keuken

Ik zoek iemand voor het leidingwerk aanpassen, voor de nieuwe keuken. Het gaat om het verleggen van de gas- en waterleiding.

Oude keuken verwijderen

Bestaande keuken (2,5 meter diep x 3 meter breed x 2,6hoog) verwijderen, afvoeren, tegels verwijderen circa 7 m2 (wanden), plafond (schroten weghalen), leidingwerk verleggen (gas en water) wanden en plafond stucen. Radiator weghalen en afdoppen. Plafond : 7,5 m2 wand 1: 5m2 wand 2: 6m2 wand 3: 4m2 wand 4: 3m2 Opleveren: - Plafond verlaagd 15 cm. 6 spots inbouwen. Afzuigkap afvoerbuis, waterleiding over plafond leggen - Wanden sausklaar stucen. (zie hierboven m2 per wand) - electra dubbele stopcontacten op 3 plaatsen (wand 1, 2 en 3) - gas verleggen van wand 2 naar 1 Afvoeren: - keuken (1980) goed maar verouderd - siemens vaatwasser (goed) - whirlpool combioven (goed) - kookplaat keramisch (goed) - oven 65l. Onderbouw (goed) Detailtekeningen moeten nog gemaakt worden. Werkzaamheden ter voorbereiding op installeren nieuwe keuken. Graag een goed richtbedrag. Details nader bespreken met gekozen aannemer.

Leidingwerk en keuken aanpassen

Graag willen we eerst een adviesgesprek/offerte, vanwege kosten en vergelijken aanbieders. In de keuken hebben we nu een binnenkraan en een leiding lopen naar de buitenkraan. We willen een inbouw-vaatwasser gaan kopen, maar eerst moeten alle aan- en afvoerleidingen verlegd/aangelegd worden en de keukenkastjes aangepast worden. Hierbij willen we ook graag advies waar we het beste de vaatwasser kunnen plaatsen, alsmede een vervolgafspraak waarbij de vaatwasser geplaatst/afgewerkt wordt. Belangrijkste werkzaamheden: 1. Adviesgesprek. 2. Waterleidingen (aan/afvoer) verleggen/plaatsen voor gebruik binnenkraan, buitenkraan en vaatwasser. 3. Aanpassen van keukenkastjes voor plaatsing vaatwasser. 4. Plaatsen vaatwasser inclusief afwerking. Graag binnen nu en een maand.

Leidingwerk aanpassen voor nieuwe keuken

Wij krijgen een nieuwe hoekkeuken. Hiervoor dient de waterleiding verlegd te worden naar een ander muur, de gasleiding 20 cm verleggen en de afvoer van de vaatwasser 2 meter verleggen. De leidingen dienen in de muur te worden gefreesd.

Leidingwerk aan- en verleggen voor een nieuwe keuken

Er dient water en stroom aangelegd te worden en verlegd in verband met de nieuwe keuken. Verder dient er een groep bijgemaakt te worden in de meterkast voor de stoomoven en de magnetron. Verder dienen de leidingen ingefreesd te worden.

Leidingwerk voor een nieuwe keuken

Leidingwerk verleggen voor een nieuwe keuken: - het verleggen van warm en koud water; - het verleggen van de afvoer; - het verleggen van een kookgroep; - het bij maken van een groep (Hager); - het verleggen van de groep van de combioven; - het bij maken van drie WCD's en een schakelaar (schakelmateriaal levert u); - het boren van een gat voor de afzuigkap.

Leidingwerk verleggen en koof maken in de keuken

Vanwege de plaatsing van een nieuwe keuken wil ik in week 1 (2-6 januari) enkele leidingen en aansluitingen (elektriciteit, water & gas) laten verleggen. Het gaat om bestaande aansluitingen voor onder andere de afzuigkap/oven/kookplaat/vaatwasser/oven magnetron/verlichting/koelkast. Daarnaast wil ik een nieuwe koof met verlichting inclusief dimmer laten maken. Indien nodig extra groep in de meterkast aanleggen. Nauwkeurig keukenplan wordt uiterlijk 17 december aangeleverd. Graag offertes op basis van uurprijs, inclusief benodigd materieel.

Partners

Partners van Casius