Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing van de keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing van de keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing van de keuken

Verbouwing keuken

We hebben een nieuwe keuken gekocht. Graag assistentie bij de voorbereidende werkzaamheden (slopen huidige keuken, witten, stucwerk, stopcontacten, omleggen leidingen etc). De keuken zelf is 10 m2.

Afzuigkap pijp verplaatsen

Ik ben met een verbouwing bezig van een lunchroom, er komt een nieuwe keuken in. De afzuigkap wordt ook verplaatst. Nu gaat er een grote pijp door het dak heen. Die moet verplaatst worden.

Volledige keuken verbouwen

In welke stijl heb je interesse? Modern. Wat moet er gebeuren? Keukenblad vervangen, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries, kortom een volledige verbouwing). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben een U-vormige keuken landelijk klassiek. Willen graag naar moderner wit.

Verbouwing van de keuken

Ik heb onlangs een keuken besteld (tekeningen zijn bijgevoegd), maar alvorens deze geplaatst kan worden moet er nog flink wat gebeuren. Volgens mij moeten in ieder geval de volgende zaken gedaan worden voordat de nieuwe keuken geplaatst kan worden: - Er dient een koof te komen tegen het plafond/muur over de hele lengte van de keuken (aan de kant van de afzuiger). Het plafond is immers te hoog voor de afzuiger. - Er dient een gat gemaakt te worden in de buitenmuur voor de afzuiger - Ik zou graag spotjes in de koof willen verwerken - Er moeten stroompunten komen voor de afzuiger, wasmachine en vaatwasser - Er moeten stopcontacten komen boven het aanrecht (aan beide kanten van de keuken) - Er moet gestuct worden Optioneel: - Er loopt momenteel een waterafvoerbuis door de keuken, onder het raam, naar de CV en wasmachine. Wellicht kan deze buis in de vloer verwerkt worden - Zoals te zien op de foto’s is de CV omgeven door buizen. Wellicht dat hier een afneembare houten kap voor gemaakt kan worden. Ik verneem graag of dat de beschreven werkzaamheden door u gedaan kunnen worden. Er is nog geen leveringsdatum voor de nieuwe keuken, maar gelet op mijn eigen planning hoop ik de keuken voor 1 juli of in augustus te laten plaatsen. Met vriendelijke groet,

Keuken plaatsen en kleine verbouwing

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur en nieuwe boiler. Er moet een aantal leidingen en elektriciteitspunten worden verplaatst (geen gasleiding). Er moeten twee kleine muren worden gesloopt en ver-/geplaatst. Verder plaatsen nieuwe achterwand )gipsplaat en herstellen van plafond. De keuken telt 2 bovenkasten, 2 hoge kasten voor koelkast en boiler en 5 onderkasten (met lades) en voor apparatuur. Optioneel: stucwerk en slopen en afvoer oude keuken en apparatuur.

Composiet keukenblad laten zagen

In verband met een geplande verbouwing van onze keuken willen we ons werkblad laten verzagen. Het werkblad bestaat uit twee delen van respectievelijk 267 bij 63 en 260 bij 63 cm. Zie ook bijgevoegde tekening (keuken nu). We willen het werkblad aan de kookzijde inkorten tot 247 cm waarbij er in de hoek een uitsparing gemaakt moet worden van 23 bij 23 cm. Aan de kant waar nu de dubbele spoelbak zit, willen we het blad inkorten tot 60 cm. Zie tekening 'keuken straks'. Materiaal van het werkblad is kwarts (93 % steenmeel en 7 % polyester).

IKEA keuken met apparatuur plaatsen

Ik wil een nieuwe Ikea keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. De keuken is onderdeel van een totale verbouwing. De afvoer, afzuigkamp en water aansluiting zit dan al op de juiste plaats. Het betreft een kastenwand en een kookeiland. Deze heeft een maatwerkblad waar nog wel een hoek uit moet worden gezaagd tbv een steunpilaar (zie toegevoegde tekening). De aannemer gaat 9 januari beginnen, die verwacht 4 tot 6 weken nodig te hebben voordat de keuken geplaatst kan worden. Er hoeft verder niks verwijderd te worden.

Keuken en keukenapparatuur laten plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. De keuken is 2314 mm hoog en 3500mm breed. De oude keuken moet nog verwijderd worden. De indeling voor de nieuwe keuken is anders dan die van de oude keuken in verband met elektra, afvoer en waterleidingen. De boiler moet 300mm in de zijdelingse richting worden verplaatst. Een aansluitingsschema is beschikbaar om de plaatsing van de nieuwe leidingen duidelijk te maken.. De indeling van de keuken houdt in 8 kasten onderin en 5 kasten aan de bovenkant met 6 apparatuur (oven, magnetron, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en fornuis). De verbouwing van de nieuwe keuken moet in week 47 (21 nov) plaatsvinden. Graag wil ik een offerte van jullie krijgen met een duidelijke specificatie van de werkzaamheden. Voor meer toelichting, raadpleeg aansluitingsschema in de bijlage.

Installatie Bulthaupkeuken

Wij hebben een Bulthaup keuken van enige jaren oud. Een rechte wand met kastjes van in totaal 3.30 m. Door een verbouwing wordt de bestaande keuken 3 meter uitgebreid en inmiddels hebben we tweedehands eenzelfde keuken (B3) kunnen aanschaffen. Dat komt, na verbouwing, neer op een lange rechte wandkeuken van ruim 6 meter. De keuken moet geïnstalleerd worden, er moet een nieuw aanrechtblad komen, de bestaande indeling zal wellicht ook aangepast moeten worden. Ook demontage kan aan de orde zijn. Naar alle waarschijnlijkheid vindt de verbouwing in oktober plaats en zal 4 weken duren.

Keuken verbouwen en uitbouwen

We willen een verbouwing en een uitbouw van de keuken.

Partners

Partners van Casius