Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vaatwasser inbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vaatwasser inbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vaatwasser inbouwen

Vaatwasser laten inbouwen

Graag zou ik in mijn keuken een vaatwasser willen plaatsen. Ik wil hem laten plaatsen in het kastje onder de gootsteen of het kastje ernaast. Werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen en installeren, inclusief het aanleggen van water en elektra.

Vaatwasser inbouwen

Ik wil graag een vaatwasser onder mijn gootsteen in plaats van in de kast. Weet niet of ik alle aansluitingen daarvoor heb. Misschien kan er ook naar de juiste maat gekeken worden zodat ik de goede vaatwasser kan kopen.

Aansluiten en inbouwen vaatwasser

Wij willen een vaatwasser in laten bouwen in onze keuken. Hiervoor moet nog wel een water- en (indien het huidige niet voldoet) elektra aansluiting geïnstalleerd worden. De locatie van de vaatwasser zal een bestaand keuken kastje worden, welke zich schuin onder de gootsteen bevindt. Wij hebben een vaatwasser op het oog maar willen deze pas bestellen wanneer wij weten wat er mogelijk is.

Vaatwasser in een bestaande keuken inbouwen

Graag zou ik in mijn keuken een vaatwasser willen plaatsen. De vaatwasser schaf ik zelf aan, zal ten koste zijn van een keukenkastje. De werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen en installeren, inclusief het aanleggen van water en elektra.

Vaatwasser inbouwen

Ik wil een vaatwasser laten plaatsen in een bestaande keuken. Afvoer en kraan zijn al aanwezig, alleen kast moet geofferd worden.

Oude keuken verwijderen

Bestaande keuken (2,5 meter diep x 3 meter breed x 2,6hoog) verwijderen, afvoeren, tegels verwijderen circa 7 m2 (wanden), plafond (schroten weghalen), leidingwerk verleggen (gas en water) wanden en plafond stucen. Radiator weghalen en afdoppen. Plafond : 7,5 m2 wand 1: 5m2 wand 2: 6m2 wand 3: 4m2 wand 4: 3m2 Opleveren: - Plafond verlaagd 15 cm. 6 spots inbouwen. Afzuigkap afvoerbuis, waterleiding over plafond leggen - Wanden sausklaar stucen. (zie hierboven m2 per wand) - electra dubbele stopcontacten op 3 plaatsen (wand 1, 2 en 3) - gas verleggen van wand 2 naar 1 Afvoeren: - keuken (1980) goed maar verouderd - siemens vaatwasser (goed) - whirlpool combioven (goed) - kookplaat keramisch (goed) - oven 65l. Onderbouw (goed) Detailtekeningen moeten nog gemaakt worden. Werkzaamheden ter voorbereiding op installeren nieuwe keuken. Graag een goed richtbedrag. Details nader bespreken met gekozen aannemer.

Vaatwasmachine wisselen

Ik heb een nieuwe vaatwasmachine gekocht en zou deze graag willen laten inbouwen in mijn keuken. De huidige vaatwasser moet er dan worden uitgehaald, die wil ik graag laten afvoeren.

Vaatwasser in de keuken plaatsen

In een bestaande keuken wil ik óf een vaatwasser laten inbouwen in een keuken onderkast óf een vrijstaande vaatwasser plaatsen. Dit is afhankelijk van de kosten. Ik heb toestemming van de verhuurder voor deze werkzaamheden.

Aanrechtblad plaatsen en vaatwasser inbouwen

Ik wil graag een aanrechtblad plaatsen en een vaatwasser in laten bouwen. Blad: haaks inkorten op lengte, een gat decouperen, een aanrecht bak monteren en aansluiten van de afvoer. Dan een gat boren voor een kraan, de kraan monteren / aansluiten, vervolgens het blad monteren en afkitten. De vaatwasser moet ingebouwd worden: laatste kasvak, 1 zijwand verwijderen, 1 zijwand van 1.50 cm verplaatsen, een extra 220 Volt punt aanleggen, een muurplaat met kraan monteren, een aftakking maken op bestaand koud water naar deze nieuwe kraan. Dan wil ik graag de vaatwasser stellen, de voorplaat op de deur monteren, de deur afstellen, zodat deze niet naar beneden valt en de plint monteren. Alle demontage doe ik zelf.

Pelgrim vaatwasser inbouwen

De oude vaatwasser dient te worden verwijderd en een nieuwe vaatwasser ingebouwd, Pelgrim GVW460ONY.

Partners

Partners van Casius