Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vaatwasmachine installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vaatwasmachine installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vaatwasmachine installeren

Vaatwasmachine installeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - installeren nieuwe vaatwasmachine - er is nog geen oude aanwezig - bovenlade en keukenkastje van 60 cm dient hiervoor te worden gebruikt - wateraanvoer dient te worden gerealiseerd. Nu alleen 2 flexibele aansluitingen voor warm en koud water naar keukenkraan - op afvoer dient een andere sifon te worden geplaatst om het water van afwasmachine te kunnen afvoeren - elektra aansluiting aanbrengen voor stroom vaatwasser - lade niet meer hergebruiken - deurtje van kastje wel hergebruiken, indien mogelijk - indien nodig extra groep aanmaken

Vaatwasmachine en gaskookplaat installeren

Gaat om het installeren van een vaatwasmachine en een gaskookplaat in de keuken van mijn moeder. Graag zo snel mogelijk contact om een afspraak in te plannen.

Vaatwasmachine laten installeren (vrijstaand model)

Ik wil een vrijstaande afwasmachine laten inbouwen in mijn keuken, merk Bosch Pro Party. Er moet 1 kastje van mijn keukenblok worden verwijderd. Aanvoer van water en elektra moet ook worden aangepast. De afvoer kan worden aangesloten op die van de gootsteen. Er is een foto beschikbaar.

Klus in de keuken

In de huidige keuken wil ik 2 kastjes laten verplaatsen en een vaatwasmachine laten installeren, inclusief aansluiting en een nieuwe koelkast laten installeren. Beiden zijn nog niet aangeschaft en kunnen eventueel in overleg met de vakman worden aangeschaft. Misschien wil ik ook een nieuw kunststof keukenblad aanschaffen en laten plaatsen, 2.5 meter lang. De keuken is ongeveer 5 m2. Tevens wil ik graag dat de gang deur en keuken deur andersom open gaan. Deze gaan nu naar binnen open en ik wil deze graag aangepast hebben zodat deze naar buiten opengaan. Oplevering van mijn huis is op 1 juli, ik zou graag hierna de klus laten voltooien.

Keuken fatsoeneren

Wij hebben een keuken die op zich voldoet en ook visueel nog acceptabel is maar de kastdeurtjes hangen scheef, de vaatwasmachine moet fatsoenlijk vast gezet worden en de afzuigkap moet vervangen worden. Het werk dat gedaan moet worden is: vaatwasser recht en vast zetten, 7 kastdeurtjes recht hangen, frontje op vriezer goed zetten (iets omhoog), front op koelkast recht zetten, de oude afzuigkap verwijderen en nieuwe installeren. De loshangende kap hebben we nog niet gekozen en kan door ons gekocht worden of geleverd worden door de installateur.

Keukenapparatuur inbouwen

Graag een prijsindicatie voor inbouwen van een gootsteenkastje en het installeren van een nieuwe vaatwasmachine.

U-keuken installeren

Showroommodel Miele L 16 gelakt front, binnenzijde front kunststof alle kasten reeds inelkaar gezet. 3,50 x 3,33x 3,50 greeploos/ greeplijsten plinthoogte 16 cm/ rvs 4 kranen monteren Apparaten: - 2 ovens Kueperbusch - vaatwasmachine Miele - gasfornuis Kueperbusch 5 pits 4 spoelbakken reeds in keukenblad gezet Hulp voor hand- en spandiensten aanwezig. Alle gas, water en electrische aansluitingen reeds aanwezig op gewenste hoogte/ diepte/diameter ect. van failliet montagebedrijf. hi macs keukenblad wordt gelijmd door gecertificeerd hi-macs bedrijf, dit hoeft dus niet te worden gedaan.

Vaatwasmachine installeren en kastjes monteren

Een 45 cm brede Bosch vaatwasmachine naast een bestaande keukenonderkast monteren en installeren. Daarvoor moeten leidingen verlegd worden. Naast onderkastjes is een ruimte, daar komen een nieuw kastje en de vaatwasser. In het kastje ernaast zitten de benodigde leidingen. Water en afvoer kan uit het bestaande kastje worden afgetapt. Indien mogelijk ernaast ook monteren / installeren van een IKEA onderkast en de verlengingen van het aanrechtblad met 90cm ongeveer (moet ingekort).

Installeren nieuwe keuken

Slopen oude keukenblok, afhakken tegels, omleggen leidingen, installeren en aansluiten nieuwe keuken met 2 stopcontacten. Vanuit meterkast 1 nieuwe groep aanleggen ten behoeve van combimagnetron. Nieuw tegelwerk. Nieuwe hoekkeuken 2.70 bij 1.90 meter. Met koelkast, combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasmachine. 3 bovenkasten. In week 37 moet dit ongeveer gebeuren.

plaatsen afwasmachine

Het gaat om het plaatsen van een afwasmachine waar nu een keukenkastje zit, hiervoor zijn de volgende zaken nodig: - doortrekken van loze leiding (kraan is al aanwezig) - verwijderen keukenkastjes - installeren van onderbouw vaatwasmachine (incl. aanpassen van plint die nu voor keukenkastje zit)