Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitsparing voor een vlakbouw spoelbak laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitsparing voor een vlakbouw spoelbak laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitsparing voor een vlakbouw spoelbak laten maken

Uitsparing voor een vlakbouw spoelbak laten maken

Wij gaan binnenkort ons keukenblad (houten blad/ caressi ca 3415ro) vervangen. Daarin komt een nieuwe spoelbak (ongeveer 94 x 55 cm). Hiervoor willen wij een partij die een uitsparing voor een vlakbouw spoelbak kan maken en de spoelbak kan installeren.

Uitsparing voor een vlakbouw spoelbak laten maken

Ik wil een uitsparing laten zagen in mijn aanrechtblad (spaanplaat, Melamine hogedruklaminaat, versterkt polypropeen, folie) voor een vlakbouw spoelbak van ongeveer 55 x 53. Wil graag weten wat het gaat kosten

Dekton keukenblad monteren

Ik wil graag een offerte voor een Dekton keukenblad. 70 cm breed en 360 cm breed met een uitsparing voor een los fornuis en een vlakbouw spoelbak. Twee gaten: voor Quooker kraan en Quooker pomp. Het zou gaan om dekton natural irok. Voorzijde dikte 6 cm en daarna 2 cm. Zie ook PDF.