Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitsparing in een composiet aanrechtblad vergroten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitsparing in een composiet aanrechtblad vergroten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitsparing in een composiet aanrechtblad vergroten

Uitsparing in een composiet aanrechtblad vergroten

Wie kan voor mij het gat voor mijn kookplaat in mijn composiet aanrechtblad (dikte 20 mm) vergroten? We willen graag van gaskookplaat naar een inductiekookplaat. Het gat is nu 56 x 48 centimeter en moet 56 x 49 centimeter worden. Ik kom uit Franeker en (Friesland) wens offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Uitsparing in composiet stenen aanrechtblad groter maken

We willen in een reeds geïnstalleerde keuken de huidige wasbak van 60 cm breed laten vervangen door een bredere wasbak, hiervoor moet ook het gat in het aanrechtblad worden aangepast. Daarnaast willen we een nieuw fornuis installeren, ook hiervoor zou de benodigde nis iets ruimer moeten worden gemaakt. Graag een offerte voor het verder uitslijpen van het aanrechtblad (als dit inderdaad goed mogelijk is) en het vervangen van de wasbak en het installeren van het fornuis.

Uitsparing in een composiet aanrechtblad vergroten

Wie kan voor mij het gat voor mijn kookplaat in mijn composiet aanrechtblad vergroten? Het gat is nu 75 x 49 centimeter en moet 88 x 49 centimeter worden.

Uitsparing in composiet aanrechtblad groter maken

De oude gaskookplaat moet vervangen worden door een inductie kookplaat. De uitsparing in het composiet aanrechtblad moet daarom iets - 1 cm -vergroot worden aan een zijde. Hierna dient de vakman de kookplaat te installeren en een kookgroep in de meterkast aan te brengen.

Werkblad en fronten in keuken laten vervangen

Graag nieuwe fronten in keuken op alle kasten (zie foto) hoogglans wit en greeploos nieuw werkblad -materiaal: composiet - afmeting (l-vorm) 2m50 op 1m90 met uitsparing wasbak en gasplaat

Composiet aanrechtblad aanpassen

Wij hebben een composiet aanrechtblad, de uitsparing voor kookplaat moet iets worden vergroot. Van ongeveer 76 cm naar 79 cm.

Uitsparing in composiet werkblad zagen

In een Ceaserstone keukenblad wil ik een grotere gaskookplaat monteren (90 cm breed). Hiervoor dient de bestaande gaskookplaat gat aan weerszijden te worden vergroot naar 850 mm bij 490-500 mm diep.

Composiet keukenblad laten zagen

In verband met een geplande verbouwing van onze keuken willen we ons werkblad laten verzagen. Het werkblad bestaat uit twee delen van respectievelijk 267 bij 63 en 260 bij 63 cm. Zie ook bijgevoegde tekening (keuken nu). We willen het werkblad aan de kookzijde inkorten tot 247 cm waarbij er in de hoek een uitsparing gemaakt moet worden van 23 bij 23 cm. Aan de kant waar nu de dubbele spoelbak zit, willen we het blad inkorten tot 60 cm. Zie tekening 'keuken straks'. Materiaal van het werkblad is kwarts (93 % steenmeel en 7 % polyester).

Uitsparing in composiet werkblad zagen

We hebben een stenen werkblad gevonden waar nog wat uitsparingen in gemaakt moeten worden. Er moet (linksachter) een hoek en een gat voor de gootsteen en een voor de (keramische) kookplaat uitgezaagd worden. Wij vragen ons af wat dat kost om dat aan huis te laten doen. Het is eventueel ook mogelijk om het blad ergens heen te brengen wanneer dat de kosten drukt.

L-vormig keukenblad vervangen

Van een bestaande keuken wil ik graag het keukenblad laten vervangen. Deze is van composiet en heeft een L-vorm (ongeveer 1.90 meter bij 2.65 meter). Graag met uitsparing van de gaspitten en spoelbak.