Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbreiding van de bestaande keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbreiding van de bestaande keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbreiding van de bestaande keuken

Uitbreiding van de bestaande keuken

De zijn onlangs verhuisd. De huidige keuken is waarschijnlijk van 2017. We hebben geen idee welk type keuken het is en willen graag dat iemand langskomt om te beoordelen wat voor soort type keuken het is, om daarna de keuken te verbouwen. We zouden er graag nog wat kasten bij hebben en een ombouw voor onze inbouwkoffiemachine en inbouwoven. Graag willen wij iemand hebben die bij ons thuis kan komen, om advies te geven.

Keuken plaatsen

In week 15 verhuizen wij van Duiven naar Doorwerth. Wij willen de bestaande keuken uitbreiden en zoeken iemand die deze uitbreiding bestaande uit 1 onderkast ( 72 x100), een half hoge kast ( 178.5 x 60) en een afdekplaat ( 702 x 16 x 587 mm) voor ons wil/ kan plaatsen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Oude keuken verwijderen en aansluitingen aanpassen

- oude keuken verwijderen 275 cm x 135 cm bladlengte, hierbij is ondersteuning van mijzelf; - kraan en gasfornuis worden verwisseld met daarbij horend leidingwerk elektra, waterleiding, afvoer en gasaansluiting; - verplaatsen van de wasmachine uit de keuken naar de gangkast en daar de aanwezige water en afvoer aanpassen; - slechts twee stoppen in huis dus graag een uitbreiding t.b.v. o.a. de keuken van 2 naar acht stoppen in de meterkast; - aanbrengen leidingwerk voor extra stopcontacten woonkamer en eventueel een slaapkamer; - verwijderen wasbak op slaapkamer. P.S. herstel van muren indien nodig.

Opstelling Siematic keuken aanpassen

Wij hebben een appartement gekocht waar een witte siematic keuken staat. Nu zou ik graag de opstelling willen veranderen en de deuren vervangen cq laten spuiten in andere kleur. Ook zou ik er een ander blad op willen plus uitbreiding met een kookeiland van 100x200 (waar alleen gekookt word) Is er iemand die dit aandurft ? Graag uw reactie

Keuken uitbreiden en renoveren

Uitbreiding keuken en aanvulling reparatie bestaande fronten, verlengen keukenblad

Extra keukendeurtjes monteren

We hebben 4 extra keukendeurtjes nodig vanwege een uitbreiding van de keuken. De kastjes moeten exact op de mm nagemaakt worden en hebben meerdere profielen in de deur. Afmeting 4 deurtjes van 44 bij 95 cm. Het gaat om houten deurtjes.

Keuken uitbreiden

Uitbreiding standaard keuken in mijn huurwoning. Graag laat ik het aanrechtblad langer maken en hier kasten onder plaatsen. Indien mogelijk laat ik het gasfornuis erin bouwen. Het is een keuken van 3 kastjes breed met bovenkastjes

Siematic keuken repareren

In onze Siematic keuken van 9 jaar oud: 1 softclose keukenla sluit niet meer "soft". 1 grote la sluit niet meer helemaal. De apothekerskast heeft een kier en behoeft afstelling. Verder zitten er 10 gewone scharnieren op deurtjes in de keuken waarvan ik me afvroeg wat het zou kosten om die ook te voorzien van softclose. Graag ontvang ik een indicatie die opgesplitst is in de 3 reparaties en de mogelijke uitbreiding naar softclose.

Keukens plaatsen

In verband met verdere uitbreiding zijn wij op zoek naar ervaren keukenmonteurs! De monteurs zullen namens ons bedrijf keukens plaatsen. O.a. bij woningbouw projecten, denk daarbij aan het renoveren, (de)monteren en plaatsen van keukens. De keukens leveren wij zelf. Wij hanteren een vaste prijs per keukenmontage, tenzij het meerwerk betreft. De vakman moet over een nette bus (zonder bestickering of reclame) beschikken, waarmee een gehele keuken vervoerd kan worden. Als u geïnteresseerd bent, zien wij uw reactie graag z.s.m. tegemoet. De werkzaamheden zullen 1 tot 3 keukens per week omvatten en het gaat om de regio Amsterdam, in een straal van ongeveer 30 km rondom Amsterdam.

Dragende muur verder openbreken

Mijn keuken op de 3de verdieping is aangebouwd aan huis. Toegang tot de keuken is nu een deur-grootte. T.b.v. uitbreiding keuken wil ik de doorgang zover mogelijk verder doorbreken. Dus openbreken, draagbalk plaatsen en afwerken. Muur is vermoedelijk dragend.