Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toplaag op het keukenblad vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toplaag op het keukenblad vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toplaag op het keukenblad vernieuwen

Toplaag op het keukenblad vernieuwen

Wij hebben een halfronde keuken. Aanrechtblad is van hout met volgens mij formica toplaag. Voorzijde loopt over in een houten opstaande ronding tegen water-afloop. Wij wensen een nieuwe toplaag wanneer mogelijk. Tevens willen we een nieuwe spoelbak laten plaatsen. Wat zijn de mogelijkheden?

Houten keukenblad met schade repareren

Door het vallen van een koffiemok op het keukenblad is er een deuk ontstaan met bijbehorende scheurtjes in de toplaag. Schade is ongeveer 1 cm in diameter.

Toplaag op het keukenblad vernieuwen

Wij willen een nieuwe toplaag laten aanbrengen op het keukenblad. De maten zijn 210 x 120 x 60. De kleur zwart gemêleerd. Wil alleen een offerte via mail.

Aanrechtblad repareren

Wij gaan per 1 augustus onze huurwoning verlaten. Wij willen voor die tijd graag het kunststof keukenblad laten herstellen. Er is een hete pan op gezet, waardoor de toplaag beschadigd is. Het gaat om een cirkelvormige schade van 20 cm doorsnede. Wij willen dit graag zelf laten herstellen, omdat de verhuurder ons hiervoor wellicht veel kosten in rekening gaat brengen.

Schade aan keukenblad

Doordat er een hete pan op ons witte aanrechtblad met wit kunststof bovenlaag is gezet, is er schade ontstaan. Het gaat om een oppervlakkige verkleuring langs de omtrek van de pan (doorsnede ongeveer 20 cm) met twee barstjes. De toplaag is daar echt kapot. Ik wil dit blad laten herstellen of vervangen en ontvang graag een prijsopgave.

RVS spoelbak in keukenblad laten frezen

Ik wilde graag weten of jullie een spoelbak voor ons kunnen infrezen in een houten keukenblad met een toplaag.. Ikea wil en kan dit niet voor ons doen. Dit omdat de spoelbak 10cm van de naad/zaagsnede af moet zitten en dat bij ons niet het geval is. Hoe duur is dit om te laten doen door jullie? Het verkeerde blad is geleverd dus we gaan vandaag een nieuw blad bestellen. Dat is er dan over ongeveer 3 weken

Keukenblad repareren

Ik wil het keukenblad graag repareren (MDF). Door een gloeiend hete pan op het keukenblad. Is de toplaag los gekomen en zie op een paar plaatsen het hout wat eronder zit. Graag zouden we dit gerepareerd hebben.