Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrazzo keuken aanrechtblad behandelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrazzo keuken aanrechtblad behandelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrazzo keuken aanrechtblad behandelen

Terrazzo keuken aanrechtblad behandelen

Het aanrechtblad van onze Punta Roma keuken is van zwart-wit gespikkeld terazzo en oogt mooi. Er zit een uitsparing in voor het gasfornuis en de spoelbak en een aan 2 zijden aflopende cascade. De kleur is van grijs cement met zwart pigment. Maar het is niet er praktisch in het dagelijks gebruik. Het is kwetsbaar voor zuur e.d. We willen graag door een vakman een beschermende coating aan laten brengen voor dagelijks en praktisch gebruik in de keuken. Foto's zijn toegevoegd. Omgeving Amersfoort/Scherpenzeel (GLD).

Terrazzo aanrechtblad polijsten en behandelen met coating

Aanrechtblad doorsnee keuken (rijtjeshuis) polijsten en coaten.

Terrazzo aanrechtblad polijsten en behandelen met coating

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten polijsten en coaten van een terazzo aanrechtblad. Het betreft een werkeiland van ongeveer 1.5 x 2 meter groot en 50 mm dik. Het oppervlak is rum. De coating moet bestand zijn tegen dagelijks, intensief keukengebruik. Het betreft het kookeiland van een woongroep, dagelijks worden hier maaltijden voor circa 25 personen op bereid. Kunnen deze werkzaamheden uitgevoerd worden binnen 1 dag? En is het mogelijk dit op een zaterdag te verzorgen? Zaterdags is namelijk de enige dag in de week dat de keuken niet word gebruikt.

Terrazzo blad plaatsen

Terrazzo blad plaatsen in de nieuwe keuken. Het zijn twee bladen van 160 en 140 cm die op de klaarstaande keuken geplaatst moeten worden. Waaronder wasbak vastkitten en rondom kitten. Tevens het water aansluiten.